نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد آشپزی

هر وقت عجله داشتید، کله گنجشکی بپزید!

به خوبی می‌دانید که غذای سالم چقدر برای سلامتی بدن اهمیت دارد، پس هر وقت گرسنه‌ شدید هر غذایی را نخورید. آستین‌ها را بالا بزنید و یک غذای سنتی و مقوی و سالم که زود هم آماده می‌شود را با ما درست کنید. چیز زیادی هم لازم ندارید، فقط کله‌های گنجشک را آماده کنید! گروه زندگی: غذا خوردن اهمیت زیادی در زندگی بشر دارد. اما باید دقت کنید که فقط برای رفع گرسنگی هرچه که دم دستتان بود ...

اجرای ۳۳ دوره مهارت آموزی ویژه کارکنان وظیفه در ایلام

معاون تربیت و آموزش انتظامی ایلام گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۳۳ دوره مهارت آموزی ویژه کارکنان وظیفه اجرا شده است. سرهنگ قدرت اله صفوی معاون تربیت و آموزش انتظامی استان ایلام، صبح پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: در ۶ ماه نخست امسال ۳۳ دوره مهارت آموزی ویژه کارکنان وظیفه اجرا شده است.  وی افزود: تعداد ۶۵۷ نفر از سربازان موفق شدند دوره های مهارت آموزی را ...

سفر به خطه جنوب با این غذای اصیل

«خورشت بامیه»؛ بله با غذایی اصیل از خطه جنوب کشور آمده‌ایم تا شما را پرت کنیم به آغوش یک تجربه ناب تابستانی و طعم بی‌نظیر غذایی جنوبی. اگر تجربه پخت این غذای لذیذ را دارید که فبها اما اگر نه، برای یک شگفتانه جدید آماده باشید. گروه زندگی- نفیسه خانلری- الحق و الانصاف که ایران مهد خوراکی‌های جذاب و متنوع است و به هرکجایش سر بزنید، حتما با شگفتانه‌ای از طعم و مزه روبه رو می‌شوید. ...

تندیس طلایی دومین جشنواره پیوند فرهنگ و خوراک ارمنستان به تیم آشپزی ایران رسید

پیرو مشارکت میز گردشگری خوراک به عنوان یکی از واحدهای تخصصی دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در جشنواره پیوند فرهنگ و خوراک ارمنستان، تندیس طلایی این رویداد به تیم آشپزی ایران تعلق گرفت. به گزارش خبرگزاری فارس، فدراسیون گردشگری خوراک به عنوان یکی از فضاهای تخصصی فعال در دفتر توسعه گردشگری داخلی با دارا بودن چهار میز تخصصی شامل  غذاهای ایرانی، مل ...

آب مایه حیات است، نه جاروی حیاط

آب مایه حیات است، جمله‌ای که از همان کلاس اول ابتدایی ملکه ذهن‌مان کرده‌اند اما بهمان یاد نداده‌اند که چطور از مایه حیات مراقبت کنیم تا به آب جاری در حیاط نشود. خبرگزاری فارس_تبریز؛ کتایون حمیدی: این روزها شاید در شهر شما هم موضوع قطعی آب به ترند اول مکالمات روزانه شهری تبدیل شده است، برای ما تبریزی‌ها که اینجوری است؛ یعنی یهو می‌بینی همانا که یک شبانه‌روز آب منطقه‌ای قطع می‌شو ...

سیر تا پیاز پخت عدسی نذری

قیمه و قورمه نذری، عدس پلوهای پرکشمش و زعفرانی، آش رشته و شله قلمکار و کلی غذاهای رنگارنگ دیگر به‌جای خود، اما باید قبول کرد لذت خوردن یک عدسی گرم با گلپر و آب‌لیمو در کنار تکه‌ای نان بربری داغ آن‌هم پس‌از یک زیارت عاشورای دل‌چسب طعم دیگری دارد. گروه زندگی_ هانیه ناصری: شاید این روزها و شب‌ها کنار همه عرض ارادت‌ها و عاشقی‌ها، نشستن پای سفره احسان سیدالشهدا(ع) لطف ویژه‌ای داشته ...

این معجون طلایی، ساده اما همه فن حریف است!

محبوبیت غذاها هم برای خودش حساب و کتابی دارد. اگر منصفانه نگاه کنیم بعضی غذاها همه فن حریفند! مثل پیشنهاد امروز سرآشپز؛ «کوکو سیب زمینی!». هم ناهار پر و پیمان و مفصل است و هم شام سبک و شکم سیرکن! هم لقمه زنگ تفریح بچه‌ها. گروه زندگی ـ  هانیه ناصری: محبوبیت غذاها هم برای خودش حساب و کتابی دارد. بی جهت یکی اول و دیگری چندم نمی‌شوند. طعم و مزه و رنگ و لعاب یک طرف، سرعت پخت و جا ...

این شما و این پربرکت‌ترین درخت جهان!

می‌توان عاشق برخی غذاهای خوش فرم و خوش مزه شد؛ مثل دلمه برگ مو. به راحتی می‌توان از خِیر برخی غذاها گذشت وقتی پروژه‌ای بودن و زحمت زیاد آن‌ها را در ذهنمان متصور می‌شویم؛ اما مگر می شود از خیر این غذا گذشت وقتی از خواص بی‌نظیرآن مطلّع می‌شویم ؟ «ابراهیم ابن علیان»، پژوهشگر عرصه طب اسلامی ایرانی از خاص بودن درخت بهشتی انگور برایمان می‌گوید. گروه زندگی: به راحتی می‌توان از خِیر بر ...

بشنوید از یک میوه با قدمتی دو هزار ساله! / خورش گوجه سبز بخوریم یا خجالت؟!

چند وقتی است که چشم انتظاری عاشقان گوجه سبزبه پایان رسیده است و رویای شیرین گاز آبدار بر این میوه برای دوست‌داران آن به واقعیت تبدیل شده است. در این گزارش برایتان یک خورش جانانه با این میوه دلبر تدارک دیدیم تا هم روح‌تان در یک سفر هوایی کم هزینه سری به خطه شمال بزند و هم جسم‌تان سرحال و مسرور شود. گروه زندگی: چند وقتی است که گوجه سبز این میوه خوشمزه و مفید به بازار آمده است ...

بفرمایید! پای این سفره زمان متوقف می شود!

شنیدید که یک دست صدا ندارد؟! پس اگر اهالی خانه مشغول تماشای تلویزیون هستند، با تلفن همراه کار می کنند و یا حتی سرگرم خوردن میوه و چای قندپهلو شده اند، دستشان را بگیرید و در این امر خیر شریکشان کنید. البته مواظب باشید آشپز دوتا نشود که غذایتان بی‌برو برگرد یا شور می‌شود یا بی‌نمک! گروه زندگی_هانیه ناصری: قربان زبان شیرین مادربزرگ و حرف‌های دلبرانه اش که تمامی ندارد. الهی که از ...

آشپزی چروک نمی شود!/دستپخت مامان بزرگ ها را حذف نکنیم

حال و هوای خانه مادربزرگ و عطر غذاهایش هوش از سر آدم می برد اما امان از وقتی که از پا می افتد و توان و حوصله قبل را برای آشپزی ندارد. مهمانی های خانوادگی دیگر آن برکت قبل را ندارد. راهی اما هست که دوباره کدبانوی اعظم را به آشپزخانه و حال و هوای دورهمی قبل را به خانه برگرداند. خبرگزاری فارس؛ گروه جامعه: وقتی با مادربزرگ ها درباره فوت و فن های آشپزی حرف می زنی، آه عمیقی می کشند و ...

بفرمایید تهچین بهشتی

آدم که افتاده باشد به جان صفر تا صد آشپزخانه و مثل آیینه برقش انداخته باشد، دیگر دلش نمی‌خواهد تا اطلاع ثانوی هیچ یک از افراد خانواده ، حتی خودش به آن نزدیک شود! ولی چه کنیم که همه‌مان خانواده‌ای داریم که باید برای زنده ماندن، شده یک وعده در روز، غذا بخورند!حالا محض خاطر حال و هوای ایام عیدنیمه شعبان ، بیایید گاردتان را باز کنید و خانواده‌تان را با همه شلختگی‌ها و مخلفاتش بپذیرید و خودتان و آنها ...

دورهمی با آبگوشت بزباش حتی در اوج خانه تکانی

آبگوشت فرداعلا از جذابترین گزینه ها برای دورهمی های صمیمی و خودمانی است و چه خوب است که طبخ انواع آبگوشت های ایرانی را بلد باشیم تا تکرار یک دستورپخت همیشگی، آبگوشت را به لیست غذاهای تکراری بدون تنوع و احیانا لیست سیاه بچه های بدغذا نبرد؛ مثلا آبگوشت بزباش از آن غذاهای خوش خوراکی است که حتما همه را عاشق خودش می کند. گروه زندگی- در این روزهایی که همه حسابی مشغول خانه تکانی‌اند، ...

آشپزی به سبک شهید مدافع حرم!/ بفرمایید قیمه نذری با طعم و عطر بهشتی

زیاد پیش می‌آمد که حال و حوصله آشپزی کردن را نداشته باشم. اما اینکه احساس کنی به نیت نذری غذا می‌پزی و برای ائمه. آن‌وقت است که همه عشق و علاقه‌ات می‌شود آشپزی روزانه. اصلا دلت می‌خواهد چند وعده غذایی هم اضافه می‌شد تا پای آن قابلمه کوچکت همه هنرمندی‌ات را بگذاری و مدام عطر غذای نذری را استشمام کنی. گروه زندگی:«وارد آشپزخانه شدم، یک برگه دیدم که حمید با آهن‌ربا روی در یخچال چسب ...

آلو یا سیب زمینی؟ مساله این است!

حتما انتظار دارید که به سوال «حالا چی بپزم؟» شما پاسخ درخوری بدهیم. انتظار بجایی است و اصلا ما برای همین اینجا هستیم که به شما بگوییم «حالا چی بپزید!». اما گزینه پیشنهادی ما غذایی است که در اسمش «آلو» دارد و در رسمش هیچ خبری از آلو نیست! یعنی آلو دارد، اما نه از آن آلوها که ما و شما فکرش را می کنیم. ظاهراً شیرازی های عزیزمان، سیب زمینی را آلو صدا می کنند و وقتی می گویند «دوپیازه آلو» منظورشان همان ...

بفرمائید حلوا سه آرد داغ داغ

این روزها که زمستان با برف به اهل ایران رسیده بساط خوراکی های گرم در هوای سرد داغ داغ است. مثلا حلوای سه آرد که مایه اش آردهای رنگارنگ است با چاشنی صبر برای شیرین و در دهان آب شدن. شما هم دعوتید به حلواپزان خانوادگی به وقت زمستان. گروه زندگی- سمیه دهقان زاده: برف، این نزول آسمانی سفیدرو و بیشتر اوقات دوست‌داشتنی، چند روزی است بر سر اهالی ایران می‌بارد. همه جا را سفیدپوش کرده و ...

آشپزی| لطفا این پلوی اصیل را به منوی غذایتان اضافه کنید

کلم پلو از آن دسته غذاهایی است که در لیست غذاهای اصیل ایرانی می گنجد، حالا می خواهد از نوع شیرازی اش باشد یا تهرانی و یا هرکجای این سرزمین؛ مهم این است که به ارزش غذایی این پلوی خاص و خوش خوراک پی ببریم و آن را به منوی غذایی خود چه در سفره های روزانه و چه در سفره های مجلسی اضافه کنیم. گروه زندگی-اگر می خواهید یک پلوی نارنجی رنگ جدید به منوی پلوهای نارنجی تان اضافه کنید تا هم دس ...

از اینجا تا بیرجند با غذای بنفش!

ده یازده ساله بودم. با بچه های مدرسه رفته بودیم اردو. هرکسی باید ناهارش را خودش به همراه می آورد. من وقتی ناهارم را به بچه ها نشان دادم، با تعجب پرسیدند «این چیه؟ خاکستر آبدار آوردی؟!» و من در پاسخ با لبخند کشداری گفتم «اگر بدونین چقدر خوشمزه ست! اسمش کشک بیرجندیه!» گروه زندگی- ده یازده ساله بودم. با بچه های مدرسه رفته بودیم اردو. هرکسی باید ناهارش را خودش به همراه می‌آورد. من ...

یک غذای مردپسند مخصوص باباهای خوش خوراک

چه بخواهیم و چه نخواهیم بعضی روزها و بعضی غذاها خاص هستند و خاص هم طبخ می شوند که روز مرد، یکی از همان روزهاست؛ روزی که حتما عاشقانه ترین غذاهایتان را می پزید و عاشقانه ترین سفره را می چینید؛ پس دست به کار شوید و بروید برای پخت «یک مرغ ذغالی مخصوص» و خلق یک جشن کوچک به افتخار آقای خانه. گروه زندگی- نفیسه خانلری- اگر چندوقتی است منتظر بهانه می گردید تا یک بزم خانوادگی راه بینداز ...

آشپزی| سرنوشت محتوم بادمجان‌ها

می‌گویند آدم‌های عالم 2 دسته‌اند، آنها که بادمجان دوستند و آنها که آرزو داشتند بادمجان‌دوست باشند! حالا «کشک بادمجان» باشد که دیگر فبها. فکرش را بکنید خانم خانه عزم جزم کند برای سور و سات یک غذای دیگر و آقای خانواده با کیسه ای از این موجودات دوست داشتنی و بادمجانی رنگ، جلوی در سبز شود، دیگر مقاومت تمام می‌شود و سرنوشت محتوم کشک بادمجان پزی آغاز. گروه زندگی - سمیه دهقان‌ زاده: ...

همیشه یک قابلمه قیمه ته یخچال داشته باشید!

« یک جایی ته ذهنش یاد خورش قیمه‌ای افتاد که همسرش برای شام، وعده اش را داده بود. امید، همان گوشه‌ی ذهنش زائیده شد و روشنی‌اش، بزرگ و بزرگتر شد. خلاصه‌ی داستان این شد که قیمه، انگیزه ادامه‌ راه تا آخر روز را فراهم کرد. هر صفحه را که ورق می‌زد، یک فحش به روزگار می‌داد، اما یاد قیمه که می‌افتاد، دلش غنج می‌رفت و ناسزایش را پس می‌گرفت و البته در دل قربان صدقه دست و پنجه همسرش می‌رفت.آدم‌ها باید یک قاب ...

همیشه یک قابلمه قیمه ته یخچال داشته باشید!

« یک جایی ته ذهنش یاد خورش قیمه‌ای افتاد که همسرش برای شام، وعده اش را داده بود. امید، همان گوشه‌ی ذهنش زائیده شد و روشنی‌اش، بزرگ و بزرگتر شد. خلاصه‌ی داستان این شد که قیمه، انگیزه ادامه‌ راه تا آخر روز را فراهم کرد. هر صفحه را که ورق می‌زد، یک فحش به روزگار می‌داد، اما یاد قیمه که می‌افتاد، دلش غنج می‌رفت و ناسزایش را پس می‌گرفت و البته در دل قربان صدقه دست و پنجه همسرش می‌رفت.آدم‌ها باید یک قاب ...

وقتی شاه پهلوی درباره زنان، کاملاً عریان نظر می‌دهد

پهلوی دوم جلوی دوربین‌ها درباره حقوق و جایگاه زن در جامعه ایران و البته پیشرفت‌های زنان ایرانی سخنان قشنگ و همه‌پسند می‌گفت. اما در خلوت، ماجرا جور دیگری بود و یک‌بار هم بی‌پرده نظرش را گفت درباره زنان و حتی آشپزی زنان! گروه تاریخ خبرگزاری فارس ـ امین رحیمی: نظر واقعی شاه پهلوی درباره زنان را بی هیچ توضیح و تفسیری می‌توان در یکی از مصاحبه‌هایش به صراحت دریافت. «اوریانا فالاچی» ...

یک سالاد دخترپز باب دندان سرمایی ها

همیشه عاشق آشپزی کردن بودم، نه فقط آشپزی، که خلق کردن برایم لذت بخش است. حالا این مخلوق، خوش رنگ و بو و خوشمزه هم باشد، که فبها! امروز هم می‌خواهم سالادی از مناطق سردسیردرست کنم. یک سالاد دخترپز با پایه سیب زمینی که من را یاد الویه می‌اندازد. اما این کجا و آن کجا. گروه زندگی- سمیه دهقان زاده: کوچکترین دختر خانواده و ته تغاری خواهرها که باشی، تازه می‌شوی مثل من! آن وقت است که بی ...

طرز تهیه یک شام رویایی شوهرپز به مناسبت روز زن

یک شام رویایی به مناسبت روز زن چه چیزی می تواند باشد؟ غذای گرانی که در رستورانی فاخر سرو می شود؟ شاید بله، شاید هم نه! دیگر چه گزینه هایی روی میز است؟! یک شام شوهرپز؟ خودش است! دقیقا همین! زدید وسط خال! ما امروز غذایی را به شما یاد می دهیم که نیاز به مهارت خاصی ندارد. اگر تعهد بدهید که آشپزخانه را همان طوری که تحویل گرفته اید، تحویل بدهید، حتما همسر محترم هم با کمال میل عرصه را به شما واگذار می کن ...

دم پختک پیشنهاد عالی از سرآشپز/ لذت میهمانی با سفره‌ای ساده

یادش بخیر روزهایی که وقت‌ و بی‌وقت و بدون تعارف زنگ خانه‌ها به صدا درمی‌آمد و میهمانان سرزده سر سفره میزبان می‌رسیدند. خانم خانه هم بدون هیچ گونه دلواپسی و نگرانی‌ای می‌گفت: « این همه غذا! کم باشد چند تا تخم‌مرغ می‌شکنیم و نان‌ و پنیری کنارش می‌گذاریم!». گروه زندگی_ هانیه ناصری: شاید بارها برایتان پیش‌آمده باشد که وقتی خسته و مانده از کار و روزمرگی‌های روزانه به منزل برمی‌گردی ...

یک مهمانی با چاشنی همکاری/ لازانیا را بدون فر و بدون گوشت بپزید!

«شام چی بپزم؟» شاید در طول هفته این جمله را شصت و هفت بار از همسرم می‌پرسم! او هم هر شصت و هفت بار را می‌گوید: «هرچه خودت دوست داری»! معمولا به دنبال یک غذای جدید و متنوع که زود و راحت و کم هزینه و ساده باشد، فضای مجازی را بالا و پایین می‌کنم. اما به نتیجه دلخواه نمی‌رسم. تصمیم می‌گیرم از مادر همسرم که دستپخت بی‌نظیری دارد، کمکی بگیرم و حتی او را مهمان خانه مان کنم. او هم که از اشتیاقش پیداست دلش ...

آموزش پختن باقالی بازاری/ باقالی بخورید تا پوکی استخوان نگیرید

یکی از خوشمزه‌هایی که در هر فصلی می‌توانید بپزید باقالی است؛ اما این خوراکی دلپذیر در فصل زمستان و سرما مزه دیگری دارد. شاید بوی باقالی پخته شده با گلپر بر روی چرخ دستی‌ها در فصل زمستان هوش از سر شما هم برده باشد، با خواندن این گزارش علاوه بر یادگیری طرز پخت یک باقالی خوشمزه از مزیت‌های خوردن باقالی در زمستان با خبر شوید . گروه زندگی: یکی از خوشمزه‌هایی که در هر فصلی می‌توانید ...

جناب مستطاب کاچی را در همنشینی با زن زائو میل کنید!

کاچی برای برخی ها، همان حلواست، کمی شل تر. اما برای ما کرمانی ها، کاچی آنقدر آداب و ترتیب و جزییات دارد که مادربزرگ طفلِ در راه، از مدتی پیش از تولد نوزاد، مقدمات تهیه مواد لازم را فراهم می کند تا به وقتش، همه چیز آماده باشد. بنده خدا می داند که هربار بخواهد یک پیاله کاچی دست دختر تازه زایش بدهد، باید یک پاتیل بار بگذارد تا بتواند پاسخگوی همه کسانی باشد که نه ماه است دندان تیز کرده اند تا با تولد ...

جشنواره آشپزی بین‌المللی دانشجویان پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

دانشجویان ایرانی و خارجی دانشگاه علوم پزشکی ایران در یک جشنواره آشپزی بین‌المللی شرکت کردند. به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس،دانشجویان ایرانی و خارجی دانشگاه علوم پزشکی ایران در آستانه روز دانشجو در یک جشنواره آشپزی بین المللی شرکت کردند. جشنواره آشپزی بین‌المللی با هدف ایجاد شور و نشاط، همگرایی، افزایش حس همکاری و تعامل بین دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرهنگ ها و غذاهای ...

طرز تهیه عدس پلو شکم پر

عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می‌شود. عدس پلو شکم پر یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردمان ایران طرفدار‌های زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو شکم پر در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه عدس پلو شکم پر برای ۳ نفر مواد لازم برای تهیه عدس پلو شکم پر برای ۳ نفرموا ...

خوراکی محبوب و افسانه‌ای ایرانی‌ها/ «ته‌دیگ» از کجا آمده است؟!

ته‌دیگ از کجا آمده سر سفره ایرانی‌ها؟ از دل تاریخ و از دل آشپزی ایرانی آمده اما در دوران معاصر، کار، کار خانم‌هاست و «نادر میرزا» هم در کتاب آشپزی‌اش در دوره قاجار درباره ته‌دیگ نوشته است: «همه زنان دوست دارند و بس بامزه است»! گروه تاریخ خبرگزاری فارس ـ امین رحیمی: علاقه ایرانی‌ها به ته‌دیگ بی‌دلیل نیست که افسانه‌ای است؛ قدمت ته‌دیگ هم در آشپزی ایرانی افسانه‌ای است و انگار از روزی که غذای ایرانی ب ...

معرفی مراکز فروش کنسرو قرمه سبزی سرخ شده بزرگ

از آن جایی که بسیاری از خانم های شاغل کمتر فرصت آشپزی دارند از غذاهای کنسروی استفاده می کنند. از جمله خوشمزه ترین و پر طرفدارترین کنسروها، کنسرو قرمه سبزی است که تنها لازم است پس از خریداری برای مدت 20 دقیقه آن را در آب گرم بجوشانید و نوش جان کنید. انواع این نوع کنسرو را فروشندگان و مراکز فروش برتر به صورت مستقیم در اختیار مشتری قرار می دهند که با این روش مشتری می تواند در مکانهای مختلف به خرید آن ...

ارائه آموزش‌های فنی و مهارتی به 56 هزار زندانی و مددجو

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نداشتن مهارت سودمند کسب و کار و اشتغال را یکی از علل مهم بزهکاری افراد دانست و افزود: بیش از ۷ میلیون نفر ساعت آموزش های فنی و مهارتی به زندانیان در سال 1400 ارائه شده است. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، غلامحسین حسینی نیا گفت: کسب مهارت برای حذف ریشه‌های مبادرت جرم و توانمندسازی زندانیان بسیار حائز اهمیت است. وی ب ...

با طرز تهیه شورنخود، میان‌وعده مقوی از دیار افغانستان آشنا شوید + فیلم و تصاویر

شور نخود که یک میان وعده عالی به شمار می‌رود بین مردم افغانستان کاملا شناخته شده است. شور نخود غذای مقوی، مغذی و لذیذ اغلب در سفره‌خانه‌های سنتی یا در کنار خیابان روی چرخ‌دستی پخته و عرضه می‌شود؛ و مصرف آن به‌خصوص در روز‌های سرد سال تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن و پیشگیری‌کننده از ابتلا به بیمار‌های عفونی و ویروسی به‌ویژه سرماخوردگی است. شور نخود غذای مقوی، مغذی و لذیذ اغلب در سفره‌خانه‌های سنتی یا ...

آشپزهای اینستاگرامی و تغییر تدریجی سبک زندگی

عکس‌های رنگی، چشم شما را می‌گیرد و دهانتان را آب می‌اندازد. پیش خودتان می‌گویید ببین چه کار کرده است. دل‌تان می‌خواهد مثل بلاگرها آشپزی کنید و شبیه آنها باشید. خیره می‌شوید به دست و دهانشان وقتی دارند با آب و تاب برایتان توضیح می‌دهند که در کدام مرحله باید چی را اضافه کنید و آخرش فلان سس را بریزید و بعد پنیر پیتزا را اضافه کنید که باید حسابی برشته شود و آویشن و رزماری هم یادتان نرود. به گزارش ایس ...

ناگفته‌های فرانسواحسین از آشپزی در ایران و مسلمان شدنش

گفت‌وگو با داور برنامه «دستپخت» که آشپز «سارکوزی» رئیس جمهور فرانسه بوده است. باشگاه خبرنگاران جوان - همه ما با او از زمان شروع پخش برنامه پربیننده «دستپخت» از شبکه یک آشنا شدیم. «فرانسوا اوزوات» ملقب به فرانسوا حسین، سال ۱۹۶۰ در شهر «مس» در شمال فرانسه متولد و در شهر «ورسای» بزرگ شد. پدرش نظامی بود و اصالتا مجارستانی و در زمان جنگ جهانی دوم به فرانسه مهاجرت کرد. خود «فرانسوا» هم وقتی دانش آموخته ...

ترفندهای آشپزی سریع برای خانم‌های شاغل

یکی از کارهایی که برای اغلب بانوان زمانبر و البته بسیار مهم است، آشپزی است. داشتن سرعت عمل در تهیه غذای سالم و مقوی بسیار حائز اهمیت است. باشگاه خبرنگاران جوان ـ شما هم از خانم‌های شاغل و خانه‌داری هستید که به اصطلاح با یک دست چند هندوانه بر می‌دارید و سعی می‌کنید همه آن‌ها را سالم به مقصد برسانید؟ این روز‌ها وضعیت تمام بانوان شاغل به همین صورت است. از یک طرف رسیدگی به امور داخل خانه و از یک طرف ر ...

با طرز تهیه قتلمه، شیرینی لایه‌لایه‌ای از دیار افغانستان آشنا شوید

در افغانستان تهیه انواع شیرینی ها و تنقلات در مناسبت های مختلف جایگاه خاصی دارد. باشگاه خبرنگاران جوان - در افغانستان انواع غذاها، شیرینی ها و تنقلات در مناسبت های مختلف آماده و طبخ می شود که در این میان شیرینی ها جایگاه خاصی در میان مردم افغانستان دارد. باشگاه خبرنگاران جوانباشگاه خبرنگاران جوانباشگاه خبرنگاران جوان«قتلمه» یکی از شیرینی هایی است که طرفداران بسیاری دارد. قتلمه شیرینی لایه لایه ای ...

فضانوردان چگونه در فضا آشپزی می‌کنند؟

ایستگاه فضایی بین‌المللی اخیرا در حساب کاربری خود در اینستاگرام فیلمی از فرایند آماده کردن غذا توسط "جسیکا میر" (Jessica Meir) فضانورد ناسا منتشر کرده است. باشگاه خبرنگاران جوان - جسیکا میر ۲۰۵ روز را در فضا گذراند و در آخرین ماموریت خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی، نحوه آماده کردن غذا در فضا را نشان داد. اغلب اوقات، پختن به معنای افزودن مقداری آب و گرم کردن آن است. در این ویدیو، او از یک بسته مار ...

با طرز تهیه پلو مرغ افغانستانی آشنا شوید + فیلم

فرهنگ آشپزی افغانستان بسیار غنی است و نقاط مشترک زیادی با فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. باشگاه خبرنگاران جوان - یکی از غذاهای خوشمزه‌ افغانستان پلو مرغ افغانستانی است که شما را با طعم خاص و جدیدی از مرغ و پلو آشنا می‌کند که قبلا نچشیده‌اید. باشگاه خبرنگاران جوانباشگاه خبرنگاران جوانباشگاه خبرنگاران جواندر ادامه طرز تهیه پلو مرغ افغانستانی که در برخی مناطق آن را به نام پلو افغانستانی می‌شناسند را آموزش ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: