نیوز سیتی!
14 آبان 1401 - 10:37

طرز تهیه عدس پلو شکم پر

عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می‌شود. عدس پلو شکم پر یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردمان ایران طرفدار‌های زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو شکم پر در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه عدس پلو شکم پر برای ۳ نفر مواد لازم برای تهیه عدس پلو شکم پر برای ۳ نفرمواد لازم برای تهیه عدس پلو شکم پر برای ۳ نفربرنج ۲ پیمانهعدس ۱ پیمانهگوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرمپیاز ۱ عددکشمش پلویی ۱۰۰ گرمهویج ۲ عددزعفران دم کرده به مقدار کافینمک، فلفل سیاه و پودر زیره به مقدار کافیپودر دارچین و پودر گل سرخ به مقدار کافیپودر تخم گشنیز و پودر هل به مقدار کافیطرز تهیه عدس پلو شکم پر؛ خوشمزه و مجلسیطرز تهیه عدس پلو شکم پر مرحله اول مرحله اولمرحله اولبرای تهیه عدس پلو شکم پر خوشمزه در ابتدای کار عدس را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می‌ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و اجازه می‌دهیم عدس کاملا پخته و نرم شود. حالا هویج‌ها را می‌شوییم. مرحله دوم مرحله دوممرحله دومدر ادامه پوست هویج‌ها را جدا کرده و با دندانه‌های درشت رنده، رنده می‌کنیم. حالا هویج را به همراه مقداری کره و زعفران دم کرده درون یک تابه مناسب ریخته و به خوبی تفت می‌دهیم تا کاملا سرخ شود. مرحله سوم مرحله سوممرحله سومحالا نصف استکان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم هویج کاملا پخته شود، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابه جداگانه به همراه مقداری روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا سبک و شیشه‌ای شود. مرحله چهارم مرحله چهارممرحله چهارمدر ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر دارچین، پودر گل سرخ پودر، تخم گشنیز، پودر هل و زعفران به تابه می‌افزاییم. مرحله پنجم مرحله پنجممرحله پنجمحالا به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها از بین برود. در ادامه کشمش را به همراه مقداری کره و روغن درون یک تابه مناسب ریخته و کمی تفت می‌دهیم تا پف کنند، سپس به همراه هویج بلافاصله به تابه می‌افزاییم. مرحله ششم مرحله ششممرحله ششمزمانی که عدس پخته شد، آنرا درون آبکش ریخته تا آب اضافی اش خارج شود، سپس یک قابلمه حاوی آب روی حرارت می‌گذاریم تا آب جوش بیاید. حالا برنج را می‌شوییم و به همراه مقداری نمک به قابلمه می‌افزاییم. مرحله هفتم مرحله هفتممرحله هفتمدر ادامه اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود، سپس زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج آبکشی می‌کنیم. مرحله هشتم مرحله هشتممرحله هشتمدر این مرحله برنج و عدس را با هم مخلوط کرده، سپس درون قابلمه مورد نظرمان مقداری روغن مایع می‌ریزیم و ته دیگ دلخواه مان را درون آن فیکس می‌کنیم. حالا مقداری از عدس پلو برداشته و مابقی آنرا درون قابلمه می‌ریزیم. مرحله نهم مرحله نهممرحله نهمحالا میان برنج را خالی کرده و با گوشت کوب کاملا فشرده می‌کنیم، سپس مواد میانی را درون قابلمه می‌ریزیم و روی آنرا با برنج کنار گذاشته می‌پوشانیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن می‌گذاریم. مرحله دهم مرحله دهممرحله دهمحالا درب قابلمه را با دمکنی پوشانده و اجازه می‌دهیم عدس پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد پس از گذشت این زمان عدس پلو را درون ظرف مورد نظرمان بر می‌گردانیم و به همراه سالاد شیرازی سرو می‌کنیم. نوش جان. منبع: برترین‌ها باشگاه خبرنگاران جوانوب‌گردیوبگردی
شناسه خبر: 828498

مهمترین اخبار ایران و جهان: