جلسه بررسی و کنترل بازار و قیمت گوشت و مرغ گرم به ریاست سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، یک شنبه ٢١ آبان ١٤٠٢ جلسه ای به منظور برنامه ریزی، نظارت و تدبیر لازم درجهت کنترل قیمت گوشت و مرغ گرم در استان البرز با حضور دستگاههای متولی برگزار شد.
در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد از سوی دستگاه ها، اقدامات و راه حلهای موجود جهت کاهش و کنترل قیمت گوشت و مرغ گرم بررسی و تصمیمات و دستورات لازم صادر شد.
گفتنی است؛ که مجموعه اقدامات انجام شده در طول سال گذشته جهت افزایش ضریب خوداتکایی تولید گوشت مرغ در استان، فعال سازی واحدهای تعطیل، تامین نهادههای مورد نیاز، استفاده از اعتبارات تملک دارایی و ... از مهم ترین مباحث مطرح شده در این جلسه بودند.
پایان پیام/