نیوز سیتی!
09 شهریور 1401 - 19:28

صادرات مرغ حلال از افتخارات سازمان دامپزشکی است

اصفهان- معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: مرغ تولید شده در کشور که با روش حلال کشتار می‌شود به کشورهای دیگر صادر می‌شود و از افتخارات دامپزشکی در وزارت کشاورزی است. به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رضائیان زاده عصر چهارشنبه در افتتاحیه همایش ملی منطقه‌ای امنیت و فرهنگ سازی غذای حلال اظهار داشت: از نگاه علمی و آناتومی لاشه دامی خوب است که طرد باشد، زود پخته شود، در مقابل بیماری‌ها مقاوم باشد، بار میکروبی مناسب داشته و فسادپذیری کمتر داشته باشد و عمر ماندگاری آن بالا باشد. خبرنگار مهروی با تاکید بر لزوم رسیدن به جمود نعشی گوشت به حد مجاز افزود: یکی از دلایل اصلی این موضوع خروج خون کافی از بدن حیوان است، معمولاً باید ۵۵ درصد خون بدن دام از طریق ذبح خارج شود و ۴۰ درصد آن در احشام می‌ماند و پنج درصد باقی‌مانده در لاشه باعث فساد نمی‌شود. جمودنعشیمعاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: در محلی که ذبح انجام می‌شود دو سیاهرگ و دو سرخرگ وجود دارد که آن اتفاقی که برای خروج خون لازم است، در این نقاط رخ می‌دهد. زیرا عصبی به نام واک به خروج خون کمک می‌کند. واکرضائیان زاده اضافه کرد: اگر با این فیزیک و رگ‌ها به میزان ۵۵ درصد خروج خون برسیم، احتمال خفگی دام را به صفر می‌رسد. این همان چیزی است که در ذبح شرعی رخ می‌دهد و از نظر فنی برای رسیدن به لاشه با کیفیت برتر کمک می‌کند. وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۶۴ کشتارگاه طیور و ۲۹۱ کشتارگاه دام به صورت صنعتی و سنتی در کشور وجود دارد که در تمامی مراکز با حضور ناظر ذبح حلال در شهرستان‌های مختلف انجام می‌شود و با داشتن برند حلال صادرات مرغ رخ می‌دهد که یکی از افتخارات ما در وزارت کشاورزی است و باعث افتخار است. معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور خاطر نشان کرد: مسئله بیمه، حقوق و آموزش حوزه دامپزشکی مسائل مهمی است که در جلسات و رویدادهای مختلف مطرح شده است.
منبع: مهر
شناسه خبر: 693680

مهمترین اخبار ایران و جهان: