نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد گردشگری خوراک

دومین جشنواره غذای محلی قلیف‌چال در جاجرم برگزار می‌شود

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جاجرم گفت: دومین جشنواره قلیف چال جاجرم باهدف آشنایی مردم با غذاهای بومی و محلی به زودی در جاجرم برگزار می‌شود. محمدرضا طالبی، سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جاجرم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: دومین جشنواره غذای محلی قلیف چال با محوریت قلیف چال غذای سنتی و کهن چوپان‌ها و گله‌داران منطقه ...

معرفی داشته‌های ناملموس فرهنگی در خانه خوراک یزد

به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری خانه خوراک و نوشیدنی یزد با هدف برگزاری رویدادهای متنوع در بستر فرهنگی و خوراکی استان، آغاز به کار کرد. به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، همزمان با آغاز هفته گردشگری و در راستای توسعه فعالیت‌های کمیته تخصصی گردشگری خوراک اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، خانه خوراک و نوشیدنی یزد با حضور سرپرست این اداره کل، راه‌اندازی شد. حسین ...

تندیس طلایی دومین جشنواره پیوند فرهنگ و خوراک ارمنستان به تیم آشپزی ایران رسید

پیرو مشارکت میز گردشگری خوراک به عنوان یکی از واحدهای تخصصی دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در جشنواره پیوند فرهنگ و خوراک ارمنستان، تندیس طلایی این رویداد به تیم آشپزی ایران تعلق گرفت. به گزارش خبرگزاری فارس، فدراسیون گردشگری خوراک به عنوان یکی از فضاهای تخصصی فعال در دفتر توسعه گردشگری داخلی با دارا بودن چهار میز تخصصی شامل  غذاهای ایرانی، مل ...

رستوران‌های اصفهان، غذای اصفهانی ندارند

غذاها و خوراک‌های بومی هر منطقه نشان‌دهنده فرهنگ و آداب و رسوم هر منطقه است ولی به نظر می‌رسد در اصفهان، جایگاه چندانی برای غذاهای اصفهانی نداریم. به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، یکی از مفاهیم مهم گردشگری، گردشگری خوراک و غذا است، هر منطقه غذاها و خوراک‌های بومی خود را دارد که نسل در نسل به ارث برده و ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم آن منطقه دارد، اما امروزه بسیاری از این آثار نا ...

فرهنگ پخت غذا برای گردشگران ایرانی و خارجی یک جاذبه است

فعالان گردشگری در نشست آش ایرانی تاکید کردند که فرهنگ پخت غذا و تنوع آن برای گردشگران ایرانی و خارجی یک جاذبه گردشگری به حساب می آید.به گزارش خبرنگار مهر، نشست جشنواره آش ایرانی با رویکرد طعم‌های فراموش شده روز ۲۴ اردیبهشت ماه در کاخ نیاوران با حضور جمعی از فعالان گردشگری، پژوهشگران حوزه غذا برگزار شد. در این برنامه یکی راهنمایان گردشگری گفت: سازمان جهانی سفر و غذا در سال ۲۰۲۰ تحقیقی انجام داد و ...

جهان همه طعم است و بو/ از گردشگری خوراک چه می‌دانید؟

گردشگر خوراک در سفر به شهر اصفهان هیچوقت تست مزه «بریونی» را از دست نخواهد داد. یا مسافر شهر کیش اگر اهل گردشگری خوراک باشد این شهر را بدون خوردن «قلیه ماهی» ترک نخواهد کرد. گروه گردشگری خبرگزاری فارس؛ نعیمه موحد: حتما برای شما هم پیش آمده که وقتی برای سفر به یک مکان جدید رفته‌اید و با غذای محلی آنجا پذیرایی شده‌اید از میزبان خود خواسته‌اید تا طرز تهیه غذا را برایتان بگوید. این ...

سوگلی سوغات‌های نوروزی گلستان/ یادگارهای دیار نگارستان پرشمار است

گرگان- زندگی توأمان اقوام و طوایف مختلف ایرانی، با فرهنگ‌ها و رسوم مختلف در گلستان سبب شده تا گستره و تنوع سوغات‌های نوروزی در این استان چشمگیر تر از سایر مناطق ایران زمین باشد. خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: استان گلستان به سبب برخورداری از شرایط جغرافیایی خاص و قومیت‌های مختلف، آئین‌ها و آداب ورسوم پرشماری داشته و از این حیث نسبت به سایر استان‌های کشور متمایز است. به دلیل زیست اقوام مختلف در گلست ...

برنامه‌های حوزه گردشگری خوراک در سال ۱۴۰۲ رونمایی شد

بیش از ۱۰ رویداد و برنامه میز تخصصی گردشگری خوراک با حضور مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی و جمعی از فعالان این حوزه رونمایی شد. به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری فارس، در نشست هم‌اندیشی میزهای تخصصی گردشگری خوراک و آیین رونمایی از رویدادهای بین‌المللی، ملی و استانی فدراسیون گردشگری خوراک، مصطفی فاطمی فیروزآبادی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی، ضمن اشاره به اینکه ورود به گردشگر ...

معرفی فرهنگ محلی در گرو گردشگری موضوعی است

معاون گردشگری گفت: معرفی جامعه محلی همگی در گرو گردشگری موضوعی است و گردشگری موضوعی یکی از مهم‌ترین راه‌های پایدار کردن مزیت‌های گردشگری است. علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دومین رویداد سراسری ایران و گردشگریخوراک در سده نو که در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما امروز ۱۰ مهرماه ۱۴۰۱ برگزار شد، گفت: در ادبیات گردشگری آنچیزی که مشخص است استفاده از ف ...

کمیته گردشگری خوراک در سمنان تشکیل شد/ تولید ۱۰۰ نوع نان و شیرینی در سمنان

کمیته گردشگری خوراک در استان سمنان تشکیل شد. به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، صبح امروز در مراسمی با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، فرماندار سمنان و جمعی از مسؤولان، کمیته گردشگری خوراک در استان سمنان تشکیل شد. امیر کرم‌زاده، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان در این مراسم گفت: استان سمنان قابلیت‌های فراوانی در زمینه غذاهای سنتی متنوع و نان دارد و بی ...

شناسنامه دار کردن رستوران‌ها در راستای برند سازی برای گردشگری

عضو فدراسیون گردشگری خوراک گفت: برخی کشورهابرند غذایی برای جذب گردشگر دارند ماهم باید بتوانیم این برند را ایجاد کرده و رستوران‌هایی که نقطه اتکای آنها غذاهای سنتی است را شناسنامه دار کنیم. به گزارش خبرنگار مهر، نشست گردشگری خوراک با عنوان میز تخصصی گرمنوش و سردنوش ها ظهر امروز با حضور مدیرکل گردشگری داخلی و فعالانی از حوزه راهنمایان گردشگری دفتر خدمات مسافرتی و رستوران‌های زنجیره‌ای و کارشناسان خو ...

جهان‌شهر شدن کرمانشاه به رونق فضای کار و اشتغال کمک خواهد کرد

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای معرفی زیبایی های کرمانشاه همه با هم باید تلاش کنیم، گفت: جهان‌شهر شدن کرمانشاه به رونق فضای کار و اشتغال کمک خواهد کرد. به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه شامگاه جمعه در مراسم آئین پلاک کوبی کرمانشاه به عنوان جهان‌شهر خلاق خوراک اظهار داشت: امروز به واسطه جهان‌شهر شدن کرمانشاه و ثبت آن به عنوان جهان‌شهر خلاق خوراک من افتخار می ...

پلاک «جهان‌شهر خلاق خوراک» بر دیوار کرمانشاه نقش بست

کرمانشاه- پلاک «جهان‌شهر خلاق خوراک» بر دیوار کرمانشاه به عنوان ۳۷اُمین جهان‌شهر خلاق یونسکو کوبیده شد. به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر جمعه آئین پلاک کوبی ۳۷ اُمین جهان‌شهر خلاق یونسکو با حضور دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران، استاندار و شهردار کرمانشاه و جمعی از هنرمندان و فعالین حوزه خوراک برگزار شد. خبرنگار مهرکوبیاین مراسم در میدان فرخ شاد ورودی پارک تفریحی کوهستان کرمانشاه به صورت نمادین برگ ...

کرمانشاه ۳۷ اُمین جهان‌شهر خلاق خوراک در یونسکو

کرمانشاه- دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران از ثبت کرمانشاه به عنوان ۳۷ اُمین جهان‌شهر خلاق خوراک خبر داد. حجت‌الله ایوبی دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران در حاشیه پلاک کوبی کرمانشاه به عنوان جهان‌شهر خلاق خوراک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کرمانشاه پنجمین شهر ایرانی است که به جهان‌شهرهای خلاق در شبکه شهرهای خلاق یونسکو پیوست و سی و هفتمین شهر خلاق خوراک شناسی در جهان است. کوبیخبرنگار مهروی افزود ...

سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی برگزار شد

سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی با هدف دستیابی به نقشه راه توسعه خوراک ملی برای ورود به عرصه بین‌الملل در راستای رونق گردشگری با همکاری بخش خصوصی و دولتی برگزار شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی، سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی با حضور سید مصطفی فاطمی فیروزآبادی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت در محل سالن تشریفات اختصاصی فرودگاه مهر ...

نقش مهم گردشگری خوراک در متمایزسازی مقاصد

ایسنا/خراسان رضوی دبیر کمیته خوراک انجمن صنفی آژانس‌های ایران گفت: امروزه برندسازی در گردشگری خوراک این قابلیت را دارد که به یک استراتژی بازاریابی و اقتصادی مهم برای صنایع‌ مرتبط مانند هتلداری و یا عاملی مهم برای متمایزسازی مقاصد گردشگری تبدیل شود. زهرا لاریجانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مفاهیم مرتبط با اصول و چرایی برندسازی گردشگری اظهار کرد: گردشگری خوراک موجب توسعه اقتصاد بومی و محلی می‌شود، ...

برگزاری جشنواره‌های گردشگری هفتگی در سال ۱۴۰۱

ایسنا/یزد مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد گردشگری خوراک را ازظرفیت‌های غنی اما مغفول در استان خواند و با تاکید بر اهتمام این اداره کل به برگزاری جشنواره‌های گردشگی، اعلام کرد: استان یزد در سال آینده هر هفته شاهد برگزاری یک جشنواره گردشگری خواهد بود. «احمد آخوندی» درمراسم افتتاح دومین جشنواره ملی فراورده های کنجدی که همزمان با مبعث رسول اکرم(ص) در محل حسینیه کوشک نو اردکان برگز ...

سرآشپز مشهور مالزی در آشپزخانه ایرانی

گروه مستندساز مالزیایی در ادامه سفرش به ایران، سراغ آشپزخانه یکی از هتل‌های پنج ستاره تهران رفت تا سرآشپز معروف مالزیایی روش پخت چند غذای ایرانی را به مردم کشورش معرفی کند. به گزارش ایسنا، مراسم آشپزی مشترک بین سرآشپز ایرانیِ یکی از هتل‌های تهران و "شف وان" سرآشپز معروف مالزی اجرا شد و انگیزه آن نشان دادن فرهنگ خوراک ایرانی در عین تعامل فرهنگی بین دو ملت، در قالب مستندی به مردم مالزی است که قرار ش ...

گردشگری خوارک ظرفیتی مغفول مانده در اردکان

ایسنا/یزد رئیس هیئت مدیره انجمن گردشگری خوراک و نوشیدنی دونار و از مجریان برگزاری دومین جشنواره ملی فراورده‌های کنجدی با اشاره به ظرفیتهای فراوان و متنوع گردشگری خوارک اردکان، اظهار کرد: اردکان می‌تواند به یکی از مقاصد گردشگری تبدیل شود. «حسین دهقان منشادی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری دومین جشنواره فرآورده‌های کنجدی به میزبانی اردکان و در سطح ملی از دهم تا سیزدهم اسفندماه جاری، ...

تهیه بزرگترین حلواارده ایران در اردکان همزمان با جشنواره فراورده‌های کنجدی

ایسنا/یزد دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی فراورده‌های کنجدی با اشاره به برنامه‌ریزی برای ثبت خاطراتی شاد و شرین در اردکان به عنوان پایتخت فرآورده‌های کنجدی ایران، از پخت و رونمایی بزرگترین حلواارده ایران همزمان با برگزاری این رویداد خبر داد. دکتر «محمدعلی بهجتی‌ اردکانی» امروز یکشنبه هشتم اسفندماه ۱۴۰۰ در جمع خبرنگاران یکی از اهداف برگزاری این رویداد را معرفی محصولات و فرآورده‌های غذایی ارزشمند کنجد ...

آشناسازی مالزیایی‌ها با ایران

تور آشناسازی ویژه مستندسازان مالزیایی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران با تمرکز بر خوراک و سوغات ایران در حال برگزاری است. به گزارش ایسنا، روابط‌عمومی معاونت گردشگری اعلام کرد: برگزاری تورهای آشناسازی از کشورهای هدف از جمله برنامه‌های دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی است تا متناسب با موضوعات مختلف، فرصت بازدید و آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری کشور فراهم شود. در راستای تحقق این ماموریت، تور آشنا ...

نمایشگاه گردشگری فراتر از حد انتظار ظاهر شد/ بلاتکلیفی ارگان‌ها در برگزاری محتویات نمایشگاه

ایسنا/خراسان رضوی رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران گفت: در نمایشگاه گردشگری تهران شاهد بلاتکلیفی ارگان‌ها و برنامه‌ریزی فرا دستی بودیم که وزارت گردشگری برای سال‌های آتی باید به آن فکر کند و تصمیم بهتری پیرامون آن بگیرد. باید یک «نمایشگاه گردشگری با ابعاد استاندارد رایج بین‌المللی» و یک «فستیوال یا جشنواره صنایع‌دستی و غذاهای سنتی» مجزا داشته باشیم. فرید جواهرزاده در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص ارزیاب ...

جای خالی گردشگری مذهبی در نمایشگاه بین‌المللی تهران

ایسنا/خراسان رضوی یک فعال گردشگری گفت: جای خالی گردشگری مذهبی در نمایشگاه بین‌المللی تهران احساس می‌شد. با توجه به اینکه گردشگری مذهبی پیشران سایر حوزه‌های گردشگری در ایران است، می‌طلبد به این موضوع در نمایشگاه سال آتی توجه بیشتری شود. حسین رضایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به عدم توجه به گردشگری مذهبی در نمایشگاه گردشگری تهران اظهار کرد: در میان هیاهوی نمایشگاه و جذابیت‌های سمعی و بصری، صدای صلو ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: