معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، دی ماه امسال ۱۷ میلیون و ۷۰ هزار و ۹۸۰ قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی و ۱۰۳ هزار و ۷۴۵ قطعه جوجهریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان انجام شده است.
محمدمهدی عباسزاده در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساری، از جوجهریزی ۱۷ میلیون و ۷۰ هزار و ۹۸۰ قطعهای در مرغداریهای گوشتی استان مازندران در دی ماه امسال خبر داد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، دی ماه امسال ۱۷ میلیون و ۷۰ هزار و ۹۸۰ قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی و ۱۰۳ هزار و ۷۴۵ قطعه جوجهریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان انجام شده است.
وی ادامه داد: دی ماه امسال ۶۱ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۲۸۴ قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجهکشی و ۲۹ میلیون و ۸۳۲ هزار و ۱۲۱ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: پیشبینی میشود با این تعداد جوجهریزی، ۳۱ هزار و ۴۲۹ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه شهرستانهای "ساری، آمل، نکا و قائمشهر" به ترتیب بیشترین میزان جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی داشتند، گفت: شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۸۲۹ هزار قطعه رتبه نخست، آمل با ۲ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۵۸۳ قطعه رتبه دوم و نکا با یک میلیون و ۵۵۷ هزار و ۹۹۰ قطعه جایگاه سوم بیشترین تعداد جوجهریزی استان در دی ماه امسال را به خود اختصاص دادند و رتبههای بعدی به شهرستان های بابل، بهشهر، نور و جویبار تعلق گرفت.
این مسؤول تصریح کرد: آمار جوجهریزی گوشتی در دی ماه امسال به ترتیب در هفته اول ۴.۲ میلیون قطعه، هفته دوم ۳.۶ میلیون قطعه، هفته سوم ۴.۱ میلیون قطعه و هفته چهارم ۵.۱ میلیون قطعه بود.
وی گفت: از این تعداد جوجهریزی انجام شده، سویه راس با تعداد ۷.۹ میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجهریزی ۵.۹۹ میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز(آپلاس) با تعداد جوجهریزی ۲.۷ میلیون قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجهریزی ۴۴۰ هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.
پایان پیام/۸۶۰۳۵/م