نیوز سیتی!
21 بهمن 1402 - 20:59

روایت پیشرفت از ارتفاع 1500 متری در سوادکوه

طرح روایت پیشرفت از فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی در روستای خِرج با ارتفاع هزار و 500 متر و با حضور خبرنگاران با هماهنگی بسیج رسانه شهرستان سوادکوه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، برنامه‌ریزی برای برگزاری برنامه‌های دهه فجر توسط بسیج رسانه شهرستان سوادکوه با اولویت روایت پیشرفت مناطق شهری و روستایی شهرستان سوادکوه و با مدیریت حجت الاسلام محسن قبادیان مدیر بسیج رسانه انجام شده است.

برگزاری نمایشگاه تیتر انقلاب اسلامی با رسانه‌های مکتوب و مجازی ۲۵ سال اخیر شهرستان سوادکوه با حضور و استقبال فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، جانشین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان و خبرنگاران و مردم، بازنشر «آواها و تیترهای انقلاب اسلامی» با ۱۱ سرود حماسی و انقلابی و ۳۸ تیتر روزنامه‌های اول انقلاب در فضای اجتماعی، حضور و انتشار و بازنشر برنامه‌های متنوع دهه فجرتوسط خبرنگاران و حضور در روستای «خِرج» و روایت پیشرفت توسط رئیس بنیاد مسکن و دهیار و رئیس شورای اسلامی انجام شده است.

روستای خرج از سال ۱۳۹۲ میزبان اردوگاه فرهنگی و تربیتی شهدای خرما‌کلا به عنوان اولین اردوگاه مردم‌نهاد کشور است و این اردوگاه در ارتفاع هزار و ۵۰۰ متری از سطح دریا و در جوار کوهستان و جنگل در بخش مرکزی و دهستان راستوپی شهرستان سوادکوه قرار دارد و دارای خوابگاه به ظرفیت ۱۷۰ نفر، سوئیت، آشپزخانه، سالن غذاخوری، حسینیه، سالن اجتماعات، سالن جلسات، کتابخانه، زمین چمن مصنوعی فوتسال، زمین والیبال، پینت‌بال، تیراندازی با کمان و تفنگ بادی، مسیر کوهپیمایی است و در تمان فصول میزبان علاقمندان است.

* آسفالت ۱۶ روستا به صورت مشارکتی

امین ولی‌زاده مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان سوادکوه در جمع خبرنگاران که حدود ۶ سال در شهرستان مسؤولیت دارد از آسفالت ۱۶ روستا به صورت مشارکتی در سال ۱۴۰۲ و با قیر سهمیه سال گذشته خبر داد و گفت: روستای خِرج را از روستاهای دور شهرستان برای فعالیت‌های عمرانی ذکر کرد که برای آن ۳۵۰ متر طول و ۳۸۰ تن آسفالت استفاده شد.

پیشنهاد مدیر جوان بنیاد مسکن شهرستان استفاده از اعتبارات بافت باارزش برای این روستا است.

* اعتبار ۱۴ میلیارد تومان ملی برای روستای خِرج

رمضان خسروی دهیار روستای خِرج که نام سابق این روستا هم باج‌گیران  بود و براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای ۳۰ خانوار و ۱۵۰ نفر جمعیت است و با افزایش خدمات به ۵۰ خانوار رسید و بیشتر مردم کشاورزی و دامداری دارند.

ارائه خدمات به مهاجرت معکوس و ورود اهالی به روستا منجر شد و کنارهم‌ قرارگیری سازه‌های مسکونی کاه‌گِلی و مدرن بیانگر رویکرد جدید زندگی در روستا است.

دهیار روستای خِرج به یادآوری ایامی پرداخت که این روستا پس از مهاجرت تنها، سه خانوار داشت که مشکلاتی مانند بیکاری و جاده نامناسب داشت و جمعیت مهاجرفرست روستا را شاهد بودیم ولی با ارائه خدماتی مانند ترمیم مسیر و نصب منبع ذخیره و تعویض لوله‌کشی آب، توسعه خدمات در حوزه برق و گازرسانی و آسفالت روستا منجر به افزایش قابل توجه جمعیت شد.

خسروی از همکاری و پیگیری مدیریت مجتمع شهدای خرماکلا  و همراهی اهالی و اعضای شورای روستا برای پیشرفت روستای خِرج تشکر کرد و از آسفالت ۶ کیلومتر و ۷۰۰ متر از ورودی خطیرکوه تا روستا با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان ملی خبر داد و از بنیاد برکت بابت کمک بلاعوض برای کمک ۱۲۰ میلیون تومانی بازسازی حسینیه روستای خِرج تقدیر کرد.

* جذب گردشگران خارجی
مهرداد خسروی عضو شورای خِرج وجود اردوگاه شهدای خرماکلا را از دلایل جذب گردشگران خارجی، گردشگری ورزشی و مذهبی و طبیعی و برگزاری مراسم دانست و از کمک‌های این اردوگاه بزرگ با خدمات ملی در روستا تشکر کرد.

پایان پیام/۸۶۰۱۵/م

منبع: فارس
شناسه خبر: 1667545

مهمترین اخبار ایران و جهان: