نیوز سیتی!
16 فروردین 1403 - 12:12

آلمان ساختارهای فرماندهی ارتش را اصلاح می کند

وزارت دفاع آلمان به منظور بالا بردن سطح آمادگی ارتش برای دوران جنگ با توجه به تداوم جنگ روسیه علیه اوکراین ساختارهای فرماندهی ارتش را اصلاح می کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "پاسایر نویه پرسه" در مطلبی نوشت: مدتی است که "شایستگی جنگ" هدف اعلام شده ارتش آلمان است. "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع آلمان اکنون می خواهد تصمیم خود را در مورد ساختار فرماندهی جدید برای تحقق این هدف علنی کند.

بر این اساس با تغییر ساختار فرماندهی، ارتش آلمان باید توانایی بیشتری برای اقدام نظامی پیدا کند. "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع آلمان، امروز ( پنج شنبه) تصمیم خود را برای این اصلاحات ارائه خواهد کرد. روی میز این مقام آلمانی از حزب سوسیال دموکرات اوراق کاری وجود دارد که یک فرماندهی عملیاتی مشترک و چهار شاخه از نیروهای مسلح - ارتش، نیروی هوایی، نیروی دریایی و فضای سایبری و اطلاعاتی (CIR) را ارائه می دهد.

بسته به تصمیم وزیر، خدمات پزشکی و پایگاه به اصطلاح نیروهای مسلح - که شامل لجستیک، پلیس نظامی و دفاع NBC است - ممکن است استقلال خود را از دست بدهند.

در نوامبر سال گذشته، در کنفرانس ارتش آلمان، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان "شایستگی جنگی را به عنوان یک اصل برای اقدام" در دستورالعمل های جدید سیاست دفاعی اعلام کرد. وی از کارستن بروئر، بازرس کل و معاون این وزارتخانه نیز خواست که این اصلاحات را مد نظر قرار دهند. او خطاب به ژنرال‌ها گفت: «لطفاً این دستورات واضح من را در نظر بگیرید. پیستوریوس به این ترتیب می‌خواهد علیه ساختارهای دوگانه‌ای که همدیگر را مانع و عقب نگه می‌دارند، اقدام کند.

ارتش آلمان تا به حال یک فرماندهی عملیات در Schwielowsee نزدیک پوتسدام برای برنامه ریزی و کنترل عملیات خارجی مانند غرب آفریقا یا اکنون با ناو "Hessen" در دریای سرخ داشته است. علاوه بر این، یک فرماندهی سرزمینی برای دفاع ملی در برلین ایجاد شد که در آن برنامه عملیاتی ("OPLAN") برای دفاع ملی آلمان تهیه شد. این دو موقعیت وظایف بسیار متفاوتی دارند، اما ممکن است همپوشانی داشته باشند.

وزارت دفاع آلمان حالا اعلام کرده است که که در جریان حمله روسیه به اوکراین و تهدید فزاینده جنگ برای آلمان، پیستوریوس دستور زیر سوال بردن ساختار فرماندهی موجود و همسو کردن آن با الزامات دفاع ملی و اتحادی معاصر را صادر کرده است. در این بیانیه آمده است که هدف ایجاد یک ارتش آماده برای جنگ است. در این بیانیه توانایی رشد و چابکی و همچنین دیجیتالی شدن و گشودگی به نوآوری به عنوان اصول راهنما ذکر شد.

همچنین با علاقه زیاد ایتن مسئله نیز انتظار می رود که آیا وزیر درباره اهداف پرسنلی ارتش آلمان نیز اظهار نظر خواهد کرد یا خیر. حمله به اصطلاح پرسنلی بوندسوهر در سال های اخیر هیچ پیشرفتی نداشته است و تعداد سربازان اخیراً به 181500 نفر کاهش یافته است. هدف اعلام شده تا کنون افزایش تعداد سربازان بوندسوهر تا سال 2031 به 203000 نفر - با توجه به خطرات جدید ناشی از جنگ روسیه علیه اوکراین بوده است.

ارتش آلمان با مشکلات عدیده ای از جمله کمبود تجهیزات و پرسنل روبرو است.

با اینکه ارتش آلمان فقط در موارد استثنایی مجاز به استخدام نیروهای زیر سن قانونی در این کشور است، اما بحران کمبود پرسنل به روند این گونه استخدام ها در ارتش این کشور سرعت بخشیده است.

ارتش آلمان سال گذشته حدود 18800 سرباز جدید استخدام کرد. آمارها نشان می دهد که نسبت نوجوانان کم سن و سال در میان سربازان استخدام شده دوباره افزایش یافته است. بر اساس آمارها حدود 1996 سرباز در زمان استخدام تنها 17 سال سن داشتند. این منطبق با سهم 10.6 درصدی پس از 9.4 درصد در سال قبل است.

این در حالی است که احزاب سوسیال دموکرات، سبزها و لیبرال دموکرات در قرارداد ائتلاف فدرال توافق کرده بودند که آموزش و خدمت با سلاح باید برای سربازان بزرگسال باشد.

بوندسوهر در یافتن تعداد کافی نیرو با مشکل روبرو است. وزیر آموزش فدرال آلمان اخیراً از مدارس خواسته است تا "رابطه ای آرام با ارتش ایجاد کنند. او گفت: "من فکر می کنم مهم است که افسران جوان به مدارس بیایند و گزارش دهند که بودنسوهر برای امنیت ما چه می کند.

به این ترتیب با توجه به حمله روسیه به اوکراین، توانایی و قابلیت های آلمان برای دفاع از خود بار دیگر در معرض دید و توجه عموم قرار گرفته است. وزارت دفاع آلمان اخیرا اعلام کرد که سال گذشته میلادی حدود 27000 پست در ارتش آلمان خالی مانده است.

در این شرایط بحث ها در مورد احیای سربازی اجباری اخیراً دوباره در آلمان بالا گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم
شناسه خبر: 1694764

مهمترین اخبار ایران و جهان: