نیوز سیتی!
23 مهر 1401 - 19:32

استانداردهای سخت گیرانه‌ در تولیدات صنایع غذایی/ صادرات محصولات لبنی و میوه خشک استان به ژاپن

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران،گفت: استانداردهای کشورمان بسیار سخت‌گیرانه‌تر از موارد جهانی است و محصولی که در ایران نشان استاندارد می‌گیرد مشکلی برای صادرات ندارد. به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سعید باقری‌برنتی  بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت روز جهانی غذا تعداد واحدهای فعال تولیدی استان را بیش از ۵۰۰ اعلام و اظهار کرد: برخی از این واحدها جواز تاسیس گرفته و در آستانه تولید هستند اما در حال حاضر بیش از ۲۰۰ واحد فعال در استان به امر تولید مشغول هستند. رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران درباره صادرات، محصولات تولیدی استان، گفت: کشورهای حاشیه دریا خزر و افغانستان،کشورهای اروپایی، روسیه و ژاپن متقاضی محصولات تولیدی این استان در زمینه صنعت غذایی هستند. روسیهوی ادامه داد: لبنیات و میوه‌های خشک تولیدی استان در ژاپن مورد استقبال قرار گرفته و به صورت مداوم این محصولات به این کشورها صادر می‌شود. به صورتباقری در ارتباط با مشکلات و چالش‌های صادر کنندگان، گفت: برای برگشت ارز مشکلات و چالش‌های وجود دارد همچنین برای فروش و بازاریابی نیاز به همراهی و همکاری فعالان بخش خصوصی مرتبط داریم. رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران، خاطر نشان کرد: در زمینه تولید آرد، لبنیات، روغن و کشتارگاه‌ها جز استان‌های برتر کشور هستیم. وی در ارتباط با رعایت استانداردهای کشورهای هدفی که محصولات استانی صادر می‌شود،گفت: همه تولیدکنندگان صنایع غذایی موظف به تولید کالاهای استاندارد هستند؛ استانداردهای کشور ما بسیار سخت‌گیرانه‌تر از کشورهای اروپایی و آمریکایی است و اگر محصولی در کشور نشان استاندارد را دریافت کند برای صادرات به کشورهای دیگر هیچ مشکلی ندارد. باقری اظهار کرد: برای دهمین سال متوالی بزرگداشت روز جهانی غذا به میزبانی مازندران در  سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی برگزار می‌شود. وی گفت: در این همایش همه فعالان صنایع غذایی دارای کیفیت حضور داشته؛ همه واحدهای استان مازندران که با همه مشکلات و سختی‌های که دارند پای کار بوده و در این حوزه فعالانه تلاش می‌کنند. رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران، خاطر نشان کرد: در برنامه امسال ۹ واحد که در رسته غذایی فعال هستند به عنوان نمونه انتخاب شدند و مورد تقدیر ویژه قرار می‌گیرند. وی اضافه کرد: همچنین از هشت کارشناس کنترل کیفت هم تقدیر و تشکر می‌شود تا واحدهای دیگر برای تولید محصول با کیفیت تشویق شوند. باقری یادآور شد: مازندران پیشرو تولید صنایع غذایی است مجموعه‌های تولیدات این استان ضمن توجه به تامین نیازمندی‌های داخلی به حوزه صادرات هم توجه دارند، ۴۶ درصد از واحدهای تولیدی استان در بخش تولیدات غذایی فعال هستند و این نشان می‌دهد که باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرد. انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج
منبع: فارس
شناسه خبر: 785730

مهمترین اخبار ایران و جهان: