نیوز سیتی!
30 دی 1402 - 12:44

اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار شد

آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی با حضور وزیر فرهنگ در تالار وحدت برگزار شد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم؛ اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی صبح امروز با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سجاد صفارهرندی دبیر علمی جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی، محمد خراسانی‌زاده، دبیر کارگروه هنر جشنواره، محمدرضا روحانی دبیر کارگروه فرهنگ و محمدرضا بهمنی دبیر بخش بین‌الملل جشنواره برگزار شد.

این مراسم با پخش سرود ملی کشورمان و قرائت آیاتی از قرآن کریم در تالار وحدت آغاز شد.

قاسم زائری رئیس پژوهش فرهنگ، هنر و ارتباطات در ابتدای این مراسم  گفت: بسیار خرسند هستیم که فرایندهای اجرایی و فرهنگی جایزه بین‌المللی پژوهش فرهنگی در این جمع با شکوه به اختتامیه خود رسیده است.

وی ادامه داد: در این دوره از جشنواره قریب به 100 اثر رسید، لازم می‌دانم از هیات علمی و حوزوی که وظیفه بررسی 4 هزار اثر در بخش‌های مختلف را به عهده داشتند و دبیر فرهیخته این دوره از جشنواره سپاسگزاری کنم.

زائری افزود: در بخش بین‌المللی جشنواره با ابتکار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران توانستیم بیش از 196 اثر در حوزه‌های مرتبط با اسلام و ایران اثر دریافت کنیم.

وی بیان کرد: جهت‌گیری اصلی جشنواره اهتمام به جشنواره علمی و مساله محور بود. امسال در آیین اختتامیه جشنواره پژوهش ملی اولین جایزه عماد افروغ اهدا خواهد شد و این جایزه بیانگر جهت گیری جشنواره و اهتمام به سیاست گذاری اصولگرایانه است و از کسانی که این جشنواره را مهم دانستند تشکر می‌کنیم.

 در ادامه این مراسم کلیپی از صحبت‌های مرحوم عماد افروغ جامعه‌شناس و استاد دانشگاه پخش و پس از آن نخستین جایزه ویژه نقد فرهنگی عماد افروغ به علیرضا شجاعی زند و خانواده دکتر عماد افروغ اهدا شد.

سیاست‌های جشنواره چه‌بود؟

سجاد صفارهرندی دبیر علمی جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی نیز در بخش دیگری از مراسم اظهار داشت: برای بنده باعث افتخار است که در جمع اساتید و فرهیختگان بزرگ حضور دارم و به نمایندگی شماری از استادان و پژوهشگران بیانیه‌ای را خواهم خواند.

وی در قرائت متن بیانیه گفت: بی تردید تلاش‌های پژوهشگران بود که امروز شاهد برگزاری اختتامیه شانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی هستیم. خداوند عزیز و حکیم را شاکریم که پس از وقفه 5 ساله جشنواره را برپا کردم و محفلی برای برپایی آثار اساتید پژوهش فراهم آوریم.

صفارهرندی ادامه داد: استقبال موثر پژوهشگران هرچند کار همکاران ما را در ارزیابی دشوار ساخت، اما حکایت از جایگاه ویژه این جشنواره داشت و ما شاهد ارسال 3940 اثر در بخش‌های مختلف به دبیرخانه جشنواره بودیم.

وی در ادامه صحبت‌های خود بیان کرد: سیاست جشنواره این بود که علاوه برملاک‌های ارزیابی علمی، انسجام منطقی، روش صحیح و استفاده از شواهد متعدد در تعیین رتبه پژوهش‌ها  در مقایسه با مسائل روز توجه کرد. در پایان از تمام عواملی که سهمی در برگزاری این جشنواره داشتند سپاسگزاری می‌کنم.

درحال تکمیل...

منبع: تسنیم
شناسه خبر: 1643417

مهمترین اخبار ایران و جهان: