مدیر جهاد کشاورزی استهبان با اشاره به اقدامات انجامشده به منظور ثبت جهانی انجیر تولیدی این شهرستان گفت:آخرین ویرایشهای بسته ثبت جهانی انجیر توسط مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی انجام گرفته و برای بررسی به دفتر فائو ارسال شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از استهبان، مهدی اعیان منش امروز در جلسه هماهنگی ثبت جهانی انجیر توسط سازمان فائو که به صورت ویدئوکنفرانس با نمایندگان سازمان فائو و همکاران استانی برگزار شد، به اقدامات انجامشده به منظور ثبت جهانی انجیر اشاره کرد و افزود: آخرین ویرایشهای بسته ثبت جهانی انجیر توسط مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی انجام و به دفتر فائو ارسال شده است.
وی اضافه کرد: بزرگترین انجیرستان دیم دنیا با یک اکوسیستم خاص در استهبان قرار دارد و سنتها و دانش بومی موجود، به توسعه این باغهای قدیمی کمک کرده است.
وی یادآور شد: مکانهای خاصی مانند انجیرستان استهبان که بر پایه دانش بومی بنیان نهاده شده و پایداری خود را به صورت طبیعی حفظ کردهاند، به عنوان یک ظرفیت ویژه برای استهبان، استان فارس و ایران مطرح شدهاند.
به گفته وی، با ثبت جهانی انجیرستان دیم استهبان یک ظرفیت جهانی برای حفظ و حراست آن ایجاد میشود.
این مسئول با اشاره به اینکه قسمت عمدهای از انجیر تولیدی به خارج از کشور صادر میشود افزود: صادرکنندگان ضمن توجه به مسائل بستهبندی محصول و پیدا کردن مقاصد صادراتی جدید غیر از کشورهای معمول مثل چین باید کشورهایی برای صادرات انتخاب کنند که کمترین میزان تعرفهها را داشته و مطالباتشان سهلالوصول باشد.
اعیان منش حضور و استفاده از ظرفیت استارتآپها به منظور شناساندن محصول انجیر به مردم کشور و دیگر نقاط دنیا را حائز اهمیت برشمرد.
انتهای پیام/س
شناسه خبر: 413633