معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: باید زیرساختهای لازم برای احیا و تولید نان کامل به منظور جلوگیری و پیشگیری از بیماریهای متعدد انجام شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، شهریار عباسی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام، شامگاه یکشنبه ۱۰ دیماه در نشست شورای آرد و نان استان گفت: اهمیت نان کامل و نقش آن رویکرد جدیدی است که باعث شده کمیسیون اصل نود مجلس مصوبهای ابلاغ کند که نان کامل تولید شود.
وی افزود: رویکرد ما در استان تولید نان کامل در راستای حفظ سلامت شهروندان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام، ادامه داد: باید زیرساختهای لازم در استان فراهم شود و تصمیم جدی استان برای احیا و تولید نان کامل به منظور جلوگیری و پیشگیری از بیماریهای متعدد انجام شود.
عباسی خاطرنشان کرد: نان کامل با هدف ارتقاء کیفیت نان، جلوگیری از ضایعات و از همه مهمتر حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از بیماریهای غیرواگیر و گوارشی که به دلیل استفاده از نان سفید ایجاد شده، باید در سفره مصرف مردم قرار گیرد.
وی تأکید کرد: با آموزشهای لازم به نانواییها حتما مشوق داده شود و آنالیز قیمت جدید برای واحدهایی که نان کامل انجام پخت میکنند، انجام شود.
وی به صدا و سیما و اصحاب رسانه و از همه ظرفیتهای فضای مجازی برای ترغیب مردم به مصرف این نوع نانها تأکید کرد.
وی از فرمانداران خواست بحث رعایت سقف سهمیه را مدنظر قرار دهند و اگر نانوایی با کسر سهمیه بیدلیل مواجه میشوند فقط یکبار از محل شناورسازی کمک کنند و با افراد متخلف برخورد قاطع شود.
وی تاکید کرد: اگر نانوایی نان با کیفیت ارائه میدهند باید تشویق شود و حمایت از این واحدها انجام گیرد.
عباسی اضافه کرد: عشایر و روستائیان در سامانه مدیریت یکپارچه آرد برای دریافت آرد ثبتنام کنند.
وی افزود: ثبتنام جمعیت عشایری و روستایی همه شهرستانها، برای اختصاص سهمیه آرد باید ظرفیت مدت ۱۰ روزه انجام گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: کمیته استان با کمک صنعت، معدن و تجارت آنالیز قیمت همه نانها در استان را مشخص کند و به وزارت اعلام کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، در پایان این نشست بر فعالسازی میز خدمت نان در محل فرمانداری ها تاکید شد.
پایان پیام/