رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا (س) مشهد گفت: غذای دست نخورده دانشجویان در سلف سرویس این مرکز بین نیازمندان حاشیه شهر توزیع میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، فرزانه حفیظی اظهار کرد: روزانه حجم زیادی از غذای تحویل شده به دانشجویان، دست نخورده باقی میماند و عملا دور ریخته میشد.
وی گفت: در این راستا دانشجویان، پیش از صرف غذا در سلف مقداری از آن را که اضافه میدانند به ظروف مخصوص غذای دست نخورده انتقال می دهند.
رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا (س) مشهد مقدس ادامه داد: این اقدام با حضور ناظر بهداشتی کانون محیط زیست صورت گرفته و روزانه افزون بر ۳۰ پرس غذای بهداشتی و سالم در اختیار نیازمندان قرار می گیرد.
حفیظی خاطر نشان کرد: هدف از این رویکرد گسترش فرهنگ نوع دوستی، جلوگیری از اسراف و ترویج آموزه های فرهنگی در قالب کانون محیط زیست می باشد.
آموزشکده دخترانه الزهرا (س) مشهد با حدود ۳۰۰۰ دانشجو، در ۲۰ کد رشته برای مقاطع کاردانی و کارشناسی دوره روزانه و شبانه فعالیت می کند و ۲۳ تشکل دانشجویی در قالب انجمن های علمی، کانون ها و نشریات در این آموزشکده فنی و حرفه ای خراسان فعالیت دارند.
شایان ذکر است غذای دانشجویی در مرکز دخترانه الزهرا سلام الله علیها مشهد به صورت بسته بندی یک نفره توزیع میشود.
پایان پیام/