نیوز سیتی!
27 آذر 1402 - 16:08

عضو شورای مرکزی موتلفه: روحانیون و دانشجویان در هدایت جامعه نقشی بسیار حیاتی دارند

احمد علی مقدم، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: دو قشر روحانی و دانشجو در هدایت جامعه نقشی بسیار حیاتی و مهم دارند همچنین حوزه و دانشگاه دو نهاد علمی وابسته به یکدیگر، مغز متفکر جامعه و به عنوان دو پایگاه فکری و فرهنگی در راستای پیشرفت و توسعه علم و حفظ فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی تلاش می کنند.

احمد علی مقدم، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در رابطه با سالروز وحدت حوزه و دانشگاه، اظهار کرد: تداوم وحدت حوزه و دانشگاه، به عنوان پایه های نهضت مبارزاتی حضرت امام خمینی(ره) به شمار می رفت همچنین آیت الله مفتح از پیشگامان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بود که برای تحقق این امر مهم بی وقفه تلاش کرد تا اینکه این روز به عنوان روز ملی وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری شد. 

وی با گرامیداشت این روز، گفت: دو قشر روحانی و دانشجو در هدایت جامعه نقشی بسیار حیاتی و مهم دارند همچنین حوزه و دانشگاه دو نهاد علمی وابسته به یکدیگر، مغز متفکر جامعه و به عنوان دو پایگاه فکری و فرهنگی در راستای پیشرفت و توسعه علم و حفظ فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی تلاش می کنند. 

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمان با اشاره به اینکه دانشگاه و حوزه، تقویت کننده وحدت انقلاب اسلامی هستند، افزود: شهیدان مفتح و مطهری در جهت تقویت ارتباط، همکاری و هم فکری حوزه و دانشگاه بسیار تلاش کردند تا این هدف مهم صورت گیرد و از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، اصلی ترین مفهوم وحدت حوزه و دانشگاه این است که علم و دین باید پا به پای هم حرکت کنند.

مقدم بیان کرد: ارتباط و اتحاد حوزه و دانشگاه باهم آثار بسیارخوبی در جامعه دارد همانطوریکه شکاف میان این دو نهاد علمی نیز مشکلات بسیاری را بوجود می آورد؛ علم بدون دیانت و معرفت ناقص بوده بطوریکه دین بدون علم و دانش نیز پیشرفت و توسعه ای در بر ندارد لذا اتحاد و ادغام علم و دین گرهگشای بسیاری از مشکلات و دغدغه های امروزه جامعه است. 

وی با تاکید بر اینکه ارتباط  و اتحاد بین حوزه و دانشگاه، یکی از ثمرات با ارزش انقلاب اسلامی است، عنوان کرد: وحدت و استقلال جامعه اسلامی ثمره وحدت حوزه و دانشگاه است و بطور حتم وحدت حوزه و دانشگاه هیچ گاه به مفهوم سلب استقلال فکری یا نفی هویت مستقل یکی از این دو نهاد و یا سلطه یکی بر دیگری نیست، بلکه مفهوم اصلی این وحدت در جامعیت دین اسلام است که در تأمین نیازهای بشری بر هر دو بعد مادی و معنوی آن تاکید داشته است.

این فعال سیاسی ابراز کرد: حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای در بیانیه گام دوم و افق چله دوم انقلاب، ۴۱ بار واژه جوان را بکار برده اند که این بدون حکمت و دلیل نیست و بدین معناست و از دیدگاه معظم له جوانان، راه برون رفت از مشکلات کشور معرفی شدند یعنی نیروی جوان تحصیل کرده و با بصیرت حوزوی و دانشگاهی با اتحاد یکدیگر سرنوشت یک جامعه را رقم می زنند.

مقدم اذعان کرد: اتحاد و همفکری دانشگاه و حوزه مهم است و تفرقه و اختلاف آن نیز مهم تر است چراکه اختلاف آنها سبب انحراف و سردرگمی جوانان و جامعه و درنتیجه دشمن شادی ما می شود لذا منظور از وحدت این دو نهاد، وحدت در هدف، حرکت و تلاش برای رسیدن به جمهوری اسلامی مستقل، مقتدر و الگو برای جهان اسلام است. 

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان خاطر نشان کرد: مسئولان مربوط باید تلاش کنند تا با تبیین ثمرات وحدت حوزه و دانشگاه سبب نهادینه شدن این ارتباط مهم و مثمر شوند زیرا دانشگاه با اتکا به معنویت و استادان مؤمن، انقلابی و با بصیرت می تواند متخصصان و نخبگان مومنی را پرورش دهد که با پایبندی به تعهدات خود با ایجاد جامعه ای اسلامی، پیشرفته و مستقل سبب اقتدار و سربلندی نظام جمهوری اسلامی شود. 

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1608359

مهمترین اخبار ایران و جهان: