نیوز سیتی!
27 آبان 1402 - 20:27

پوشش بیمه‌ای حلقه مفقوده صادرات کالا از کردستان است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود: یکی از مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان بحث حمل یکسره کالا است اما حلقه مفقوده این موضوع، پوشش بیمه‌ای است و بیمه رازی با توجه به سابقه‌اش می‌تواند به این موضوع ورود کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، علی نوری عصر امروز شنبه در آیین افتتاح ساختمان جدید مدیریت شعب بیمه رازی استان کردستان که در سنندج با حضور رئیس کل بیمه مرکزی، مدیرعامل بیمه رازی و دیگر مسئولان استانی برگزار شد، اظهار داشت: انتظار داریم به پوشش بیمه‌ای در مرزهای کردستان توجه ویژه شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود: یکی از مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان بحث حمل یکسره کالا است که کمک زیادی به تولید و صادرات می‌کند اما حلقه مفقوده این موضوع پوشش بیمه‌ای است و بیمه رازی با توجه به سابقه‌اش می‌تواند به این موضوع ورود کند.

وی با یادآوری بازگشایی معابر مرزی در استان کردستان، گفت: این اتفاق در کل کشور بی‌سابقه است و اکنون کولبری در استان مجدداً فعال شده اما متاسفانه هیچ پوشش بیمه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

نوری افزود: در نظر داریم که پوشش بیمه کولبران را اجرا کنیم و قطعا این موضوع می‌تواند اشتغالزایی و درآمد خوبی برای بیمه داشته باشد و خیال ما را نیز آسوده خواهد کرد. 

وی خاطرنشان کرد: با بازگشایی معابر مرزی، قیمت کالاهای مرزی ۲۵ درصد کاهش یافته است که اگر دیگر معابر مرزی در استان‌های دیگر نیز بازگشایی شود پوشش بیمه‌ای اهمیت زیادی پیدا می‌کند ضمن اینکه کردستان می‌تواند پایلوت این طرح شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به اینکه در گذشته منافع مبادلات مرزی برای کارگزاران خاصی  بود، تصریح کرد: نفع این واردات در جیب مرزنشین نبود و مطالبه به حق مردم بود که از این منافع بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های اساسی در ورود سرمایه‌گذاران خارجی، نبود پوشش بیمه‌ای است، گفت: برای سرمایه‌گذاران تمام آنچه لازم باشد را در اختیار قرار می‌دهیم لذا پوشش بیمه‌ای می‌تواند تکمیل کننده اقدامات این حوزه باشد.

نوری با اشاره به رتبه نخست کردستان در تولید گندم و توت فرنگی، خاطرنشان کرد: با وجود ظرفیت‌های خوب در حوزه کشاورزی حتی یک پایانه صادراتی نداریم که بتوان به راحتی محصولات را صادر کنیم‌.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: مقصد نهایی کریدور شرق به غرب کشور استان کردستان است و صادرات کالا حتما باید از مرز باشماق عبور شود و این ظرفیت فوق‌العاده‌ای در تجارت خارجی است.

وی گفت: هر چند کردستان در بسیاری موارد مانند معادن ظرفیت‌های خوبی دارد اما با همه این ظرفیت‌ها تعدادی کمی از هلدینگ‌های بزرگ کشور در کردستان سرمایه‌گذاری کرده‌اند که خوشبختانه در چند ماه اخیر تفاهم‌نامه‌هایی منعقد شده و چشم‌انداز خوبی در این حوزه شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۷۲

منبع: فارس
شناسه خبر: 1576884

مهمترین اخبار ایران و جهان: