رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مسمومیت های غذایی یکی از شایع ترین مشکلات و موارد در فصل گرم است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، علی یزدانی اظهار کرد: در روزهای گرم سال توصیه میشود که از خوردن مواد غذایی مشکوک و نامطمئن پرهیز نمایند.
وی افزود: نگهداری مواد غذایی پخته خارج از یخچال با زمان بیش از ٢ ساعت نباشد، ضمن اینکه در داخل یخچال محدودیت زمانی دارد و باید غذا پس از جوشاندن در دمای ٧۰ درجه داغ شود و مشکلی مشاهده نشود.
علی یزدانی ادامه داد: استفاده از نوشیدنیها، خوردنیها و آب منابع غیر آشامیدنی و یخهای فلهای که باعث ایجاد مسمومیت و اسهال شده توصیه نمیگردد، زیرا باعث ایجاد بیماری میشود و این موضوع در موارد مختلف به خصوص در شستن میوه و سبزیجات بارها و بارها مشاهده شده است.
وی با بیان اینکه مصرف آب آشامیدنی باید به صورت بستهبندی و یا لوله کشی باشد، خاطرنشان کرد: افراد در مواقعی که بیرون هستند در صورت امکان از مواد غیر پخته مانند پنیر استفاده کنند و از خوردن انواع خوراکی های دست ساز و نامشخص باید پرهیز شود، فست فود ها و خوراکی ها که مواد افزودنی دارند یکی از مواد غذایی هستند که نه تنها ارزش غذایی ندارند، بلکه برای بدن مضر نیز هستند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که در فصل تابستان امسال همانند سال گذشته رفتن به سفرهای تابستانی همراه با توجه به هشدارها انجام شود و اگر علائم مانند تهوع و استفراغ شدید و اسهال و ضعف و بی حالی و عرق سرد و و سردرد را بعد از مصرف مواد غذایی مشاهده کردند باید به مرکز درمانی مراجعه و یا با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.
پایان پیام/