ارومیه - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: باید به سمت تبدیل کشتارگاههای سنتی استان به صنعتی حرکت کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، یاسر رهبردین پیش از ظهر سه شنبه در جلسه کمیته ساماندهی کشتارگاههای دامی استان کارشناسی و تدوین یک برنامه مدون برای تأسیس واحدهای صنعتی و تولیدی استان را ضروری دانست و افزود: باید به سمت تبدیل کشتارگاههای سنتی به صنعتی حرکت کنیم.
خبرنگار مهررهبردینمعاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به مقوله اشتغالزایی در صدور مجوز و تأسیس واحدهای صنعتی و تولیدی، افزود: نیاز شهرستانهای آذربایجان غربی در خصوص تأسیس واحدهای صنعتی و تولیدی جدید بررسی شود تا نتیجه حمایت از طرحهای توسعهای، برای استان و شهرستان مدنظر مفید باشد.
وی با تاکید بر تأمین مایحتاج ضروری مردم، افزود: محصول گوشت قرمز و سفیدی که به مردم استان ارائه میشود، در کنار رعایت تمامی اصول بهداشتی از کشتارگاه تا محل عرضه به شهروندان، باید از کیفیت و قیمت مطلوبی برخوردار باشد.
رهبردین در پایان با تاکید بر نظارت مستمر بر ارائه محصولات توسط کشتارگاهها بخصوص کشتارگاههای سنتی، تصریح کرد: دستگاههای متولی نظارت جدی بر عرضه مناسب محصول و جلوگیری از گران فروشی گوشت قرمز و سفید در سطح استان داشته باشند.
رهبردین
شناسه خبر: 221611