مدیرکل دفتر گلخانه، قارچ و گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ایران با تولید ۱۸۰ هزار تن قارچ رتبه هفتم تولید این محصول را در دنیا دارد.
غلامرضا تقوی در حاشیه جشنواره بینالمللی آشپزی با قارچ در سنندج در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: تولید قارچ کسب و کاری است که از بهرهوری بالایی برخوردار است و برای یک کیلو قارچ به کمتر از ۲۰ لیتر آب نیاز است.
تقوی ادامه داد: پیشبینی میشود میزان تولید قارچ خوراکی در سال جاری به ۱۸۵ هزار تن برسد.
وی با اشاره به میزان صادرات قارچ خوراکی در ۱۰ ماهه سال گذشته، گفت: بر اساس آمار رسمی گمرک جمهوری اسلامی ایران, دو هزار و ۹۷۶ تن به ارزش بیش از ۳ میلیون دلار قارچ خوراکی از ایران صادر شده است.
مدیرکل دفتر گلخانه، قارچ و گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی در همین حال پیشبینی کرد که امسال ۶۵۰ هزار تن به تولیدات گلخانهای سبزی و صیفی در کشور اضافه شود و تولید قارچ از ۱۷۰ هزار تن در سال گذشته به ۱۸۵ هزار تن برسد.
وی، انتقال کشت بخشی از سبزی و صیفی فضای باز به محیط کنترل شده، اصلاح، بازسازی و نوسازی واحدهای گلخانهای و پرورش قارچ خوراکی، بهبود مدیریت تولید در محیط کنترل شده با ارتقای دانش فنی کارشناسان و بهرهبرداران از طریق تربیت نیروی ماهر و بکارگیری تکنولوژیهای نوین و پیشرفته در گلخانهها را از برنامههای اولویت دار این دفتر در بخش گلخانهها برشمرد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱
شناسه خبر: 452217