نیوز سیتی!
27 مهر 1401 - 23:14

۲۵ درصد انگور تولیدی استان همدان فرآوری می‌شود

همدان- مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در سال جاری حدود ۴۲۷ هزار و ۸۸۹ تن تولید انگور استان بود که بالغ بر ۱۰۲ هزار و ۸۵۰ تن آن فراوری شد. به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال جاری حدود ۴۲۷ هزار و ۸۸۹ تن تولید انگور استان بود، اضافه کرد: بالغ بر ۱۰۲ هزار و ۸۵۰ تن آن فرآوری شده و مابقی به صورت تازه خوری استفاده می‌شود. خوریوی بیان کرد: ۵۷ واحد تصفیه و بسته بندی کشمش با توان تولید حدود ۹۴ هزار تن در استان فعالیت می‌کنند. مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه حدود ۸۴۵ نفر در این واحدها مشغول به کار هستند، اظهار کرد: تعداد ۸ واحد تصفیه و بسته بندی کشمش به سورت و لیزر به منظور افزایش کیفی و کمی با هدف صادرات تجهیز شد. سورتمحمدی در ادامه صحبتهای خود یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ تن کشمش به ارزش ۳۱.۵ میلیون دلار به کشورهای اروپایی، اوراسیا، حاشیه خلیج فارس، پاکستان و دیگر کشورها صادر شده است. صحبتهایوی با اشاره به اینکه تعداد ۲ واحد تولید شیره انگور با جذب دو هزار تن انگور و ظرفیت تولید ۴۰۰ تن در شهرستان بهار و ملایر پروانه بهره برداری دریافت کرده‌اند، عنوان کرد: تعداد ۲ جواز تأسیس در زمینه تولید شیره انگور در شهرستان ملایر و همدان با ظرفیت ۱۶۰۰ تن تولید و جذب ۸ هزار تن انگور در حال پیگیری است.
منبع: مهر
شناسه خبر: 792283

مهمترین اخبار ایران و جهان: