نیوز سیتی!
24 مهر 1401 - 12:53

نقش مهم زنان در تأمین امنیت غذایی/ قرص آهن برای دختران دبیرستانی کرمانشاه توزیع می‌شود

رییس گروه تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه زنان را محور امنیت غذایی و مدیران تغذیه خانواده معرفی کرد و گفت: سلامت زنان تضمین‌کننده سلامت جامعه است چون با انتخاب درست مواد غذایی و طبخ سالم نقش بسیار مهمی در کنترل بیماری‌های غیرواگیر دارند. به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، نیلوفر حیدری رییس گروه تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به روز جهانی غذا، اظهار کرد: ۲۴ مهرماه، روز جهانی غذا نامیده شده که امسال سازمان فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) بنا بر شرایط روز دنیا شعار «غذای برای همه هیچکس، نباید فراموش شود» را انتخاب کرده است. وی گفت: طبق بیانه فائو سال ۲۰۲۲ با یک بیماری همه‌گیر تغییر اقلیم، افزایش قیمت‌ها و تنش‌های بین‌المللی مواجه شدیم که بر امنیت غذایی جهان تأثیر گذاشته، بنابراین باید دنیایی پایدار بسازیم که در آن همه در همه جا و به طور منظم به غذای مغذی و کافی دسترسی داشته باشند. رییس گروه تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه ادامه داد: افزایش چشمگیر قیمت‌‌های مواد غذایی در جهان کشورها را به سمت بحران آسیب‌پذیری سوق داده و در واقع میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان توانایی تهیه یک رژیم غذایی سالم را ندارند  این امر سبب می‌شود آن‌ها در معرض خطر بالای ناامنی غذایی و سوءتغذیه قرار بگیرند. وی گفت: به مناسب این روز سعی می‌شود از طریق اطلاع‌رسانی در زمینه الگوی تغذیه سالم اطلاعاتی مهم را در زمینه تغذیه سالم آموزش داده شود. حیدری خاطرنشان کرد: امنیت غذایی یعنی دسترسی اقتصادی و فیزیکی همه مردم در همه وقت و همه‌جا برای تهیه غذای سالم و کافی است. وی زنان را محور امنیت غذایی و مدیران تغذیه خانواده معرفی کرد و گفت: سلامت زنان تضمین‌کننده سلامت جامعه است چون با انتخاب درست مواد غذایی و طبخ سالم نقش بسیار مهمی در کنترل بیماری‌های غیرواگیر در جامعه همانند پوکی استخوان، فشار خون بالا، دیابت، سرطان و چاقی دارند. خانوادهانتخاب درستحیدری اضافه کرد: آگاهی‌های تغذیه‌ای در دوران نوجوانی، بارداری و شیردهی خیلی به سلامت دختران و بانوان کمک می‌کند. وی یادآور شد: با هماهنگی آموزش و پرورش استان بدین مناسبت یکسری اطلاعات آموزشی به دانش‌آموزان در کنار برنامه‌های حمایت از جمله توزیع قرص مکمل آهن برای دختران مقاطع دبیرستان مناطق محروم استان، ارائه خواهد شد. حیدری گفت: رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه در گرو سلامت و تغذیه مناسب بانوان است، عادت‌های غذایی اغلب اعضای خانواده به عادات غذایی زنان خانواده وابسته است. وی خاطرنشان کرد: الگوی صحیح تغذیه در زنان سبب بهبود الگوی تغذیه صحیح در تمام اعضای خانواده و جامعه می‌شود، بنابراین توصیه می‌شود میوه‌ها و سبزی‌ها در رژیم تغذیه روزانه مصرف شود. وی در پایان به زنان توصیه کرد، بهتر است در تهیه غذا از نمک کمتر استفاده کنند و همچنین از نمک هم به طور مستقیم سرسفره استفاده نکنند. انتهای پیام/پ
منبع: فارس
شناسه خبر: 787069

مهمترین اخبار ایران و جهان: