نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد روز جهانی غذا

‌3 راهکار برای ‌پوست‌اندازی در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی

برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاستگذاری کشاورزی ایجاد شود و 3 تحول اساسی رخ دهد. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، 16 اکتبر روز جهانی غذا است و در دنیا این روز بزرگ را جشن می‌گیرند با این وجود، طبق آمار هر شب حدود یک میلیارد نفر در جهان گرسنه سر بر بالین می‌گذارند چون برنامه نهادهای بین‌المللی مانند سازمان خواروبار کشاورز ...

برگزاری یازدهمین همایش روز جهانی غذا در ساری

رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی استان مازندران با اشاره به برگزاری یازدهمین همایش روز جهانی غذا در ساری گفت: این همایش چهارشنبه جاری با هدف اشاعه فرهنگ تولید غذای سالم و امنیت غذایی برگزار می شود.  به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، سعید باقری رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی استان مازندران عصر امروز در نشست با خبرنگاران به‌مناسبت روز جهانی غذا، اظهار کرد: یازدهمین دوره همایش ر ...

همایش روز جهانی غذا در سالن همایش‌های هتل قلب تهران برگزار شد

همایش روز جهانی غذا با محوریت ایمنی غذا با حضور معاون وزیر بهداشت، مدیران سازمان غذا و دارو، فعالان تولید و زنجیره غذایی با شعار «معیارهای غذایی، نجات بخش جان‌ها» و با هدف حفظ سلامت مواد غذایی در سالن همایش‌های هتل قلب تهران ظهر امروز برگزار شد. به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، همایش روز جهانی غذا با محوریت ایمنی غذا با حضور حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش ...

سال گذشته ۴۰۰۰ نفر در کشور به دلیل مصرف مواد غذایی بیمار شدند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت ایمنی و سلامت مواد غذایی، به آمار بیماران ناشی از غذا در کشور اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، در همایش روز جهانی ایمنی غذایی، گفت: امنیت در تولید مواد غذایی سالم، موضوع مهم جهان امروز است. وی با عنوان این مطلب که کشورهای مختلف استراتژی‌های گوناگونی برای تأمین غذا دارند، افزود: متأسفانه ما ذائقه غذایی افراد را تغییر دادیم؛ یعنی وقتی افراد ...

مردم باید به غذای سالم دسترسی داشته باشند

رئیس سازمان غذا و دارو، بر لزوم شناسنامه دار شدن زمین های کشاورزی تاکید کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در همایش روز جهانی ایمنی غذا، گفت: برای تأمین امنیت غذایی، دستگاه‌های مختلفی نقش دارند و زمانی مشکل برطرف می‌شود که همه دستگاه‌ها ایفای نقش کنند. وی با عنوان این مطلب که ما نقش خود را در بررسی همه شاخص‌های سلامت مواد غذایی ایفا می‌کنیم، افزود: در مورد آب همواره اندازه گیری نیترات و نی ...

۴۰ درصد کودکان زیر ۵ سال توسط غذا بیمار می‌شوند

مدیرکل اداره فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر اهمیت ایمنی غذا و سلامت انسان ها تاکید کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، فرامرز خدائیان چگنی، در همایش روز جهانی ایمنی غذایی، گفت: روزانه ۸۲۰ میلیون نفر در جهان با گرسنگی به خواب می‌روند. بیش از یک میلیارد نفر کمبود ویتامین D و بیش از ۴ میلیارد نفر کمبود آهن دارند. حدود ۲۲ درصد از کودکان زیر ۵ سال به دلیل فقر غذایی دچار کوتاه قدی هستند. وی ...

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری های غذا در جهان

بررسی ها و گزارش های بین المللی نشان می‌دهد که هر سال ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری های غذا در جهان اتفاق می‌افتد. به گزارش خبرگزاری مهر، امسال، روز جهانی ایمنی غذا با شعار «استانداردهای غذایی جان انسان‌ها را نجات می‌دهد» برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این روز افزایش آگاهی و شناخت مردم نسبت به اهمیت استانداردهای مواد غذایی در سراسر جهان است تا منجر به ایمن نگهداشتن مصرف کنندگان و تشویق همه افراد از ...

کاهش 25 درصدی استفاده از قند و نمک در محصولات فرآوری شده همدان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از کاهش 25 درصدی استفاده از قند، چربی و نمک در محصولات فرآوری شده همدان طی سال‌های اخیر خبر داد.  به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمدمهدی مجذوبی ظهر امروز در همایش روز جهانی غذا ضمن تبریک این روز به همه فعالان و تولیدکنندگان عرصه غذا اظهار کرد: وقتی از مولفه‌های سلامت صحبت می‌کنیم باید نگاهی به موضوع غذا داشته باشیم و از نقش غذا در بروز بیماری‌ها ...

سهم ایران از بازار غذای حلال هیچ است

ساری-دبیرکل کانون صنایع غذایی ایران سهم ایران را از بازار یک تریلیون دلاری صنعت غذا تقریبا هیچ دانست. به گزارش خبرنگار مهر، رشید عزیزپور شامگاه دوشنبه در آئین تقدیر از واحدهای نمونه صنایع غذایی و دارویی مازندران با اظهار اینکه در بازار غذایی یک تریلیون دلار ظرفیت وجود دارد، گفت: در حاضر حاضر سهم ما از این بازار هیچ است و سهمی نداریم. وی با اشاره به درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی محصولات گفت ...

قیمت گذاری دستوری چالش فراروی صنایع غذایی و دارویی است

ساری- رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران افزایش نرخ مواد تولیدی و قیمت گذاری دستوری را چالش فراروی این صنایع ذکر کرد. به گزارش خبرنگار مهر، سعید باقری عصر دوشنبه در آئین تقدیر از واحدهای نمونه صنایع غذایی و دارویی با بیان اینکه روز جهانی غذا روز همدردی با گرسنگان است، محصول بهتر، تغذیه بهتر، زیستگاه بهتر و زندگی را شعار امسال روز جهانی غذا ذکر کرد. وی با اشاره به تقسیم بندی واحدهای تولیدی به ...

نقش مهم زنان در تأمین امنیت غذایی/ قرص آهن برای دختران دبیرستانی کرمانشاه توزیع می‌شود

رییس گروه تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه زنان را محور امنیت غذایی و مدیران تغذیه خانواده معرفی کرد و گفت: سلامت زنان تضمین‌کننده سلامت جامعه است چون با انتخاب درست مواد غذایی و طبخ سالم نقش بسیار مهمی در کنترل بیماری‌های غیرواگیر دارند. به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، نیلوفر حیدری رییس گروه تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به روز جهانی غذا، اظهار کرد: ۲۴ مهرما ...

شهر خلاق خوراک برندی طلایی برای رشت

امروز روز جهانی غذاست و شهر رشت نیز شهر خلاق خوراک و می‌توان با بهره مندی از این برند جهانی که پس از سال‌ها یک بار دیگر نام رشت را به عنوان شهر اولین‌ها بر سر زبان‌ها انداخت. به گزارش خبرگزاری فارس از رشت،÷ ـ بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، سالروز جهانی غذاست. این روز به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود. ÷شهر رشت پس از چند سال تلاش ...

تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است

رئیس سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت‌ کش‌ها هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام دارایی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، با اشاره به تهدید ۲۰۰ نوع بیماری براثر غذای ناسالم، گفت: زنگ خطر افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت‌کش‌ها به صدا در آمده است. وی با عنوان این مطلب که تضمین کیفیت غذا وظیفه ما است، افزود: عامل ۳۰ درصد ابتلاء به سرطان‌ها، تغذیه ناسالم است. دارایی ادامه ...

غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری

وزیر بهداشت گفت: غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری است. به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، افزود: تغذیه نامناسب علت کوتاهی قد ۲۲ درصد کودکان در سال ۲۰۲۰ بوده است. وی با به افزایش ۳۶ درصدی استفاده از آفت‌کش‌ها در ۲۰ سال اخیر، گفت: غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ بیماری از ساده‌ترین نوع تا انواع سرطان‌ها است. وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از هوش ...

سازمان ملل: دورریز سالانه ۵.۹ میلیون تن غذا در ایران

تهران - ایرنا- برنامه محیط زیست سازمان ملل میزان حیف و میل سالانه غذا در ایران را حدود ۵.۹ میلیون تن برآورد و اعلام کرد هر ایرانی به طور میانگین ۷۱ کیلوگرم غذا در سال دور می‌ریزد. به گزارش ایرنا، برنامه محیط زیست سازمان ملل گزارشی را موسوم به شاخص دورریز غذا منتشر کرده است که نشان می‌دهد هر ساله بخش زیادی از غذای تولیدی در جهان دور ریخته می‌شود. گرانی و کمبود مواد غذایی در جهان طی ماه‌های اخیر که ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: