نیوز سیتی!
23 فروردین 1401 - 09:25

کارگاه «جایگاه کنترل کیفیت در صنعت غذا» برگزار می‌شود

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان، کارگاه مجازی آموزشی «جایگاه کنترل کیفیت در صنعت غذا» را برگزار می‌کند. به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس بهاره آقامیرزایی ـ فوق‌لیسانس مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی و ناظر فنی تجهیزات پزشکی، ۳۰ فروردین از ساعت ۱۷ تا ۱۹ برپا می‌شود. مقدمه، سازمان‌های نظارتی بر صنایع غذایی، قانون مواد خوراکی و آرایشی و بهداشتی، استاندارد وانواع آن، تفاوت ایمنی مواد غذایی و امنیت مواد غذایی، سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی،            کیفیت و اهداف آن، مفهوم کنترل کیفیت، تفاوت کنترل کیفیت و تضمین کیفیت و وظایف هر کدام، مراحل اصلی در کنترل کیفیت مواد غذایی و رابطه سازمانی واحد کنترل کیفیت سرفصل‌های این کارگاه است. علاقه‌مندان برای شرکت در کارگاه کنترل کیفیت در صنعت غذا و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتساپ ۰۹۱۸۴۱۹۹۴۲۴ یا شناسه @sahandgh75 پیام دهند. انتهای پیام
منبع: ایسنا
شناسه خبر: 242869

مهمترین اخبار ایران و جهان: