چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی صنایع غذای ایران ظهر امروز با حضور کارشناسان، پژوهشگران، صاحبنظران، مدیران شرکتها و صنایع غذایی ایرانی و خارجی در محل سالن همایشهای سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اسلامشهر، چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی صنایع غذای ایران ظهر امروز با حضور کارشناسان، پژوهشگران، صاحبنظران، مدیران شرکتها و صنایع غذایی ایرانی و خارجی در محل سالن همایشهای سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد.
در این کنگره علمی و صنعتی شرکتکنندگان از بخشهای علمی و صنعتی در حوزههای مرتبط با صنایع غذایی آخرین دستاوردها و تجربههای خود را در محورهای تعیین شده تبادل کرده و با یکدیگر به گفتگو پرداختند.
مجید جوانمرد، دبیر اجرایی چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در حاشیه برگزاری این کنگره در گفتگویی با خبرنگاران اظهار کرد: در این کنگره علمی بیش از ۷۰۰ نفر از کارشناسان و محققان و فعالان حوزه صنایع غذایی از بخشهای مختلف صنعت و دانشگاه حاضر و آخرین یافتههای علمی و صنعتی خود را با یکدیگر به اشتراک میگذارند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این کنگره افزود: در این کنگره بیش از ۶۰۰ مقاله در قالب سخنرانی و پوستر به دبیرخانه کنگره رسیده که از میان مقالات رسیده تعداد ۲۲ مقاله به زبان فارسی و ۱۱ مقاله زبان انگلیسی در بخش سخنرانی برگزیده شدهاند که توسط محققان و پژوهشگران ارائه میشود و بالغ بر ۴۶۰ مقاله نیز به صورت پوستر در بخش جانبی کنگره در معرض نگاه شرکتکنندگان قرار میگیرد.
دبیر اجرایی چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه را مهمترین هدف این کنگره برشمرد و بیان کرد: در این همایش فرصتی به وجود آمده تا اساتید و محققان، تحقیقات و پژوهشهای علمی خود را با صاحبان صنایع و فعالان در این حوزه ارائه کنند و مدیران صنایع نیز متناسب با ظرفیتها و پتانسیلهای صنعتی و تولیدی خود دانش علمی محققان را به کارگیری کنند تا با تلفیق صنعت و دانش، محصولات با کیفیت و مرغوب را تولید و عرضه کنند.
جوانمرد تاکید کرد: امسال علاوه بر حضور چشمگیر محققان، اندیشمندان، تولیدکنندگان و صاحبان صنایع داخلی، بالغ بر ۶۰ نفر از فعالان و صاحبنظران در حوزه صنایع غذایی از کشورهای استرالیا، ایرلند، ترکیه، مصر، عراق، سوریه، روسیه و کشورهای همسایه شرکت کردهاند و در حوزههای مختلف از تجربیات یکدیگر بهره برده و تبادل اطلاعات میکنند.
وی گفت: این کنگره به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با مشارکت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و با همکاری تعدادی از تولیدکنندگان و صاحبان صنایع غذایی در حوزههای مختلف به مدت دو روز برگزار و علاوه بر ارائه مقالات و سخنرانی صاحب نظران ۳ کارگاه آموزشی و عملی برگزار میشود و در نمایشگاه جانبی هم شرکتهای تولیدی و دانش بنیان بخشهایی از محصولات و تولیدات خود را در معرض نمایش قرار داده و به شرکتکنندگان معرفی میکنند.
دبیر اجرایی کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با اشاره به محورهای برگزاری چهارمین کنگره بین المللی صنایع غذایی تصریح کرد: مقالات رسیده به کنگره در محورهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، باقیماندههای سموم در غذا، سلامت و بهداشت و کنترل مواد غذایی، غذاهای فراسودمند و غنیسازی مواد غذایی، کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی، ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی از سوی کارشناسان داخلی و خارجی تهیه و به دبیرخانه ارسال شده است.
جوانمرد با بیان اینکه در این دوره از کنگره که بعد از سه سال وقفه به دلیل شیوع ویروس کرونا، با استقبال چشمگیر فعالان حوزه صنایع غذایی برگزار شد، خاطرنشان کرد: نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید، فرمولاسیون مواد غذایی و صنایع بستهبندی و امنیت و ایمنی مواد غذایی و فناوریهای نو در فرآوری غذا، کاهش مصرف آب و افزایش بهرهوری انرژی در صنایع غذایی، رباتیک، اتوماسیون و کنترل فرایندهای غذایی و سایر پژوهشهای نوین در صنایع گوشت، لبنی، روغن قنادی و نباتی از دیگر محورهای این کنگره هستند که میتوان برشمرد.
به گزارش فارس، چهارمین گنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخهای ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه جاری در قالب سخنرانی و ارائه مقاله، نمایشگاه تولیدات و دستاوردها و نمایشگاه پوستر مقالات و کارگاههای آموزشی با حضور اندیشمندان، محققان، پژوهشگران، استاتید و دانشجویان علوم و صنایع غذایی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، صاحبان و مدیران صنایع و مراکز تولید، بستهبندی و تبدیل مواد غذایی داخلی و خارجی برگزار میشود.
پایان پیام/۶۷۰۲۱