نیوز سیتی!
14 دی 1402 - 10:32

اخذ مجوز دانشکده داروسازی و ۸ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: جدای از اخذ مجوز دانشکده داروسازی با پذیرش دانشجوی بین‌الملل، مجوز راه‌اندازی 8 رشته جدید را دریافت کرده‌ایم و برای 8 رشته فوق‌تخصصی هم اعلام آمادگی کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، فریدون عبدلملکی صبح امروز در نهمین شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان اظهار کرد: تامین و حفظ سلامت در جامعه از اولویت‌های مهم است.

وی خاطرنشان کرد: کردستان در مرگ‌های زیر یک ماه، زیر یکسال و زیر 5 سال از میانگین کشوری بالاتر است ولی در مرگ باردار به دلیل صعب‌العبور بودن از میانگین کشوری پایین‌تر هستیم.

به گفته وی، تامین سلامت به مثابه امنیت است، وجود سلامت در زمان سلامتی زیاد احساس نمی‌شود اما به محض اینکه خدشه‌ای به آن وارد می‌شود، اهمیت سلامت احساس می‌شود که نمونه آن را در دوران کرونا شاهد بودیم.

وی در ادامه به اقدامات حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی گریزی زد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حال حاضر 5 دانشکده با 45 رشته دارد که تعداد زیادی از این رشته‌ها، تخصصی و تربیت متخصص بالینی و...است.

عبدالملکی با اشاره به اشتغال تحصیل 3 هزار و 801 دانشجو در این دانشگاه، گفت: جدای از اخذ مجوز دانشکده داروسازی با پذیرش دانشجوی بین‌الملل، مجوز راه‌اندازی 8 رشته جدید را دریافت کرده‌ایم و برای 8 رشته فوق‌تخصصی هم اعلام آمادگی کرده‌ایم.

وی عنوان کرد: راه‌اندازی مجتمع عالی آموزش سلامت، افزایش 3 برابر پذیرش دانشجوی خارجی، ساخت مرکز بین‌الملل با مشارکت خیرین، تاسیس و راه‌اندازی فناوری‌های نوین، کسب رتبه اول کشور در ارزیابی فعالیت پژوهشی تیپ ۳، کسب رتبه اول کشوری بخش فناوران برتر، کسب رتبه برتر تحقیقات دانشحویی در کنگره، قرار گرفتن دانشگاه در بین 100 دانشگاه برتر آسیا، رتبه اول کشور در رتبه بندی تایمز 2023 از دیگر دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی کردستان است.

وی به ارائه خدمت به یک میلیون و 565 هزار نفر در بخش بهداشت در یک سال گذشته گریزی زد و گفت: بیش از  2 میلیون و 100 هزار نفر در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خدمات دریافت کرده‌اند.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تعداد ماموریت فوریت‌های پزشکی 67 هزار مورد بوده که که 70 مورد آن ماموریت هوایی بوده است.

وی افزود: سال گذشته در مجموع 4 میلیون و 496 هزار مراجعه ثبت شده و بصورت میانگین روزانه به 13 هزار نفر خدمات درمانی ارائه می‌شود.

عبدالملکی در ادامه با اشاره به وجود 111 هکتار زمین در دانشگاه علوم پزشکی گفت: 55 هکتار از این اراضی قابل استفاده بوده و همین الان با وجود این زمین، 56 هکتار هم برای اجرای اقدامات توسعه‌ای کم داریم.

وی گفت: در جلسه شورای برنامه ریزی استان در سال ۹۹، سند این اراضی به نام دانشگاه صادر و با تذکر سازمان بازرسی کل در 1 خرداد 1400 این سند صادر شد.

عبدالملکی عنوان کرد: در مکاتبات اعلام می‌شود که این اراضی بلاتکلیف است در حالیکه در 30 سال گذشته 123 هزار و 307 مترمربع در اراضی مربوط به دانشگاه علوم پزشکی احداث صورت گرفته است.

به گفته وی، در دانشگاه علوم پزشکی کردستان در بازه زمانی 30 ساله، 332 هزار و 479 مترمربع ساخت و ساز انجام شده و با وجود تمام محدودیت‌ها، 37 درصد از ساخت و سازها در پردیس دانشگاه انجام شده است و دانشکده بین‌الملل به زودی افتتاح می‌شود.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس
شناسه خبر: 1626254

مهمترین اخبار ایران و جهان: