نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد برنامه آشپزی

خطاطی بدون قلم، نجاری بدون چوب، آشپزی بدون گندم، مهاجری بدون وطن!

«سیدمحمدتقی حسینی» هنرمند مهاجر افغانستانی به چندین هنر آراسته است، اما بدون مدرک اقامتی، فرصت استفاده از هیچکدام‌شان را ندارد؛ گویی دست‌هایش را بسته باشند...خبرگزاری مهر؛ گروه مجله – جواد شیخ‌الاسلامی: حکایت مهاجرین افغانستانی، حکایت غریبی است. از زمانی که امام خمینی (ره) جمله‌های «اسلام مرز ندارد» یا «ما مسلمانیم، آن‌ها هم مسلمانند، ما باید از آن‌ها پذیرایی کنیم، خدمت کنیم به آن‌ها» را درباره مه ...

رباتی که با هوش مصنوعی سالاد درست می کند

به یک ربات با هوش مصنوعی آموزش داده شده تا سالاد درست کند. محققان از الگوریتم های شبکه عصبی موجود برای آموزش ربات استفاده کردند.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آینده صنایع به ربات ها بستگی دارد. در سراسر دنیا به آنها آموزش داده می شود تا وظایف مختلف از تمیز کردن گرفته تا بازی فوتبال را دقیق تر انجام دهند. مهارت در پخت و پز نیز یکی از وظایفی است که در ربات ها بسیار پیشرفت کرد ...

لاله صبوری مجری برنامه «آشپزی با مامان» شد

فصل سوم «آشپزی با مامان» به تهیه‌کنندگی علیرضا خوش‌بیان، هر هفته چهارشنبه و پنجشنبه ساعت ۲۱ پخش می‌شود.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، فصل سوم مسابقه «آشپزی با مامان» با اجرای لاله صبوری از این هفته روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هر هفته ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه پنج سیما می‌رود و روز بعد حوالی ۱۵ دقیقه بامداد بازپخش خواهد شد. مهمترین هدف این مسابقه آشپزی، تکریم مقام مادر و یادآور ...

ربات‌ها تفت دادن غذا در روغن داغ را هم یاد گرفتند

محققان سوئیسی و چینی با همکاری یکدیگر موفق به ساخت ربات هوشمندی شدند که مانند سرآشپزهای حرفه‌ای غذا را در روغن داغ تفت می‌دهد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک اکسپلور، پختن غذا با تفت دادن سریع در روغن داغ یکی از شیوه‌های بسیار دشوار آشپزی است که تنها سرآشپزهای حرفه‌ای می‌توانند به خوبی آن را انجام داده و از سوختن غذا جلوگیری کنند. خبرگزاری مهردر این روش از روغن به مقدار کم استفاده می‌شود و سبز ...

آشپزی و فلسفه؛ غذاها و فضیلت‌ها/نیچه در پخت کدام غذا تبحر داشت؟

در کتاب «اندیشیدن و آشپزی» به این مساله پرداخته شده که چگونه از رهگذر آشپزی می‌توان به معرفت‌شناسی رسید و غذاها چه فضیلت‌هایی را منتقل می‌کنند. به گزارش خبرنگار مهر، نشر هنوز به تازگی کتاب «اندیشیدن و آشپزی» اثر مؤسسه مدرسه زندگی را با ترجمه نادیا فغانی، با شمارگان هزار نسخه، ۳۹۰ صفحه و بهای ۱۲۰ هزار تومان منتشر کرده است. خبرنگار مهراین کتاب با توافق آلن دوباتن و مؤسسه مدرسه زندگی منتشر شده است. « ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: