شهرکرد- رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور گفت: چهارمحال و بختیاری از ظرفیتهای قابلتوجهی برای توسعه کشت موسیر برخوردار است.
به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی خیامنکویی ظهر شنبه در نخستین جشنواره ملی موسیر بهمیزبانی شهرکرد بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه کشت موسیر بهویژه در مناطق زاگرسنشین برنامهریزی کرده است.
ظهر شنبه در نخستین جشنواره ملی موسیر بهمیزبانی شهرکرد بیان کرد:وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه کشت موسیر بهویژه در مناطق زاگرسنشین برنامهریزی کرده است.وی افزود: چهارمحال و بختیاری پس از اصفهان بیشترین سطح زیرکشت موسیر را دارد که نشاندهنده قابلیت و ظرفیت این استان در توسعه کشت گیاهان دارویی بهخصوص موسیر است.
وی افزود: چهارمحال و بختیاری پس از اصفهان بیشترین سطح زیرکشت موسیر را دارد که نشاندهنده قابلیت و ظرفیت این استان در توسعه کشت گیاهان دارویی بهخصوص موسیر است.خیامنکویی توجه به ارزش افزوده در کشت موسیر را ضروری اعلام و تصریح کرد: با توجه به آنتیاُکسیدان موجود در موسیر میتوان از این گیاه برای مصارف پزشکی و تهیه دارو استفاده و بهرهگیری کرد.
خیامنکویی توجه به ارزش افزوده در کشت موسیر را ضروری اعلام و تصریح کرد:وی صادرات موسیر را مستلزم افزایش سطح زیرکشت این گیاه دانست و یادآور شد: در وزارت جهاد کشاورزی برای صادرات موسیر تمهیداتی اندیشیده شده که نیازمند تکمیل زنجیره تولید است.
خیامنکویی به چشمانداز کشت موسیر در چهارمحال و بختیاری اشاره و تأکید کرد: در گام نخست باید با بهرهمندی از توان و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، حمایت از توسعه کشت موسیر و فرآوری این گیاه انجام تا از خامفروشی جلوگیری شود.
شناسه خبر: 796147