نیوز سیتی!
14 خرداد 1402 - 09:39

موضع امام(ره) نسبت به حجاب؛ اسلام با آنچه خلاف عفت باشد مخالف است

نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به مواضع حضرت امام در صحیفه جلد پنجم گفت: ایشان می‌فرمایند «اسلام با آنچه خلاف عفت است مخالفت دارد» بنابراین رفتارهایی که فضای عمومی جامعه را به فساد بکشاند مذموم و غیر قابل تایید است.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه فهم درست آموزه‌های اسلامی منجر به درک امام خواهد شد اظهار کرد: نگاه امام نسبت به حجاب نیز جدای از فهم دینی ایشان نیست.

وی با بیان اینکه همان نگاهی که امام نسبت به احکام اجتماعی اسلام دارند، به مسئله حجاب نیز دارند افزود: سخنرانی و مواضع ایشان در صحیفه امام جلد پنجم صفحه ۵۴۱ تشریح شده، تعبیر «اسلام با آنچه خلاف عفت است مخالفت دارد» به وضوح به چشم می‌خورد.

نماینده ولی فقیه در همدان یادآور شد: حضرت امام برخی موارد نیز خیلی درباره حجاب صریح اظهار نظر می‌کردند، همچون اسفند ۵۷ که ورود زنان به فعالیت اجتماعی را به شرط اینکه حجاب داشته باشند منع نمی‌دانند و می‌فرمایند اشکالی ندارد.

وی بیان کرد: ایشان جای دیگر می‌فرمایند، زنان با حجاب اسلامی بیرون از خانه بروند د این یعنی شرایط رژیم سابق را نمی‌پذیرد حتی اگر روزنامه‌ها و مکتوبات زمان انقلاب را تورق کنید درخواهید یافت امام نسبت به حجاب توجه ویژه داشته است.

شعبانی با تاکید بر اینکه دریافتن نگاه امام نسبت به حجاب تحلیل نگاه دینی ایشان را می‌طلبد اضافه کرد: اگر کسی با آموزه‌های دینی آشنا باشد طبیعا نگاه به آزادی مهم تلقی خواهد شد و امام در این باره می‌فرمایند «آزادی باید در حد قانون باشد و ما با فساد مخالف هستیم» در واقع امام با بی‌بند و باری، بی‌عفتی و فساد مخالف بودند.

وی خاطرنشان کرد: معمار کبیر انقلاب با رفتارها و ناهنجاری‌هایی که فضای عمومی جامعه را به فساد می‌کشاند مخالف بودند و این مخالفت را صریح اعلام می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه ایشان آزادی‌های تمدن غربی را قبول نداشتند گفت: چنانچه آزادی به معنای بی‌بند و باری یا به معنای فساد عمومی تفسیر شود نه تنها امام بلکه هر عقل سلیمی با آن مخالفت می‌کند.

وی با تاکید هر چه بیشتر یادآور شد: هیچ عقل سلیمی بی‌عفتی و فحشا در جامعه را تایید نمی‌کند چراکه بر خلاف فطرت بشر است.

شعبانی در پایان متذکر شد: حضرت امام نقش مردم را در اجرای احکام اجتماعی برجسته می‌دیدند و معتقد بودند مردم نقش بسیار مهمی در زمینه سازی اجرای این احکام دارند.

پایان پیام/89033/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1260647

مهمترین اخبار ایران و جهان: