نیوز سیتی!
01 خرداد 1402 - 12:59

نماینده مجلس: جای روسای جمهور بودم بخش عظیمی از بودجه را به ورزش می‌دادم/ خصوصی‌سازی باشگاه با اختصاصی‌سازی فرق دارد

نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت: اگر جای روسای جمهور بودم، بخش عظیمی از بودجه را به ورزش اختصاص می‌دادم.

سارا فلاحی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد ارائه برنامه لایحه توسعه هفتم به مجلس شورای اسلامی در شرایطی که بسترهای لازم برای ورزش در این برنامه توسعه وجود نداشت و پیشنهاد وزیر ورزش برای جدایی فدراسیون‌های المپیکی و غیرالمپیکی از یکدیگر، اظهار داشت: فعلا این لایحه به دست فراکسیون نرسیده که بخواهیم اعلام و اعمال نظر کنیم اما نکته مهمی که باید بگویم نه در این برنامه بلکه در سایر برنامه‌ها، ورزش آنگونه که باید دیده نشده است. به این دلیل که افراد سیاست‌گذار رویکردشان خیلی مبتنی بر ارتقای جایگاه کشور از طریق ورزش نیست. بی‌هزینه‌ترین راه برای برون رفت از برخی مشکلات ما توجه به ورزش است. اگر من به جای روسای جمهور باشم، بخش عظیمی از بودجه کشور را به سمت ورزش سوق می‌دهم. کسب یک مدال جهانی از هزار سخنرانی در انسجام و غرور ملی، هم‌افزایی فکری مردم، موثر است. از طرفی ورزش عامل سلامت است اما متاسفانه سیاست‌گذاران سطح کلان ما در حوزه اجرا، خیلی از متخصصین این حوزه استفاده نمی‌کنند. البته وقتی لایحه به مجلس بیاید، روی آن کار می‌شود. من هم به عنوان نایب رئیس فراکسیون ورزش به همراه سایر اعضا، این قضیه را بررسی می‌کنیم اما ابتدا باید آن را کامل ببینیم.

وی درخصوص افزایش نیافتن بودجه ورزش به شکل اصولی با توجه به افزایش تورم‌ها، گفت: ورزش در دنیا یک صنعت است و می‌تواند در سیاست، اقتصاد  و فرهنگ، دخالت مثبت داشته باشد. دوستانی که در این دولت یا در دولت قبل حضور داشتند، خیلی به ورزش مثل نگاهی که در دنیا معروف است، نمی‌نگرند. آن کسانی که اهل فن هستندو برنامه دارند، در حاشیه هستند و باید به آنها اجازه داده شود که دخالت کنند تا بتوانیم برنامه درست و قدرتمندی برای کشورمان بنویسم. در خصوص برنامه توسعه هفتم من چیزی ندیدم که بتوانم آن را قضاوت کنم. 

فلاحی ادامه داد: همیشه قبل از مسابقات مهم جلساتی داریم و برنامه ریزی می‌کنیم. برای المپیک نیز یک جلسه خواهیم داشت تا نقشه راهی تولید کنیم. در المپیک قبلی خودم در جمع ورزشکاران حاضر شدم و یکسری مشوق‌ها را برای آنها درنظر گرفتم. برای قهرمانان ما مسئله اشتغال و استخدامشان بسیار اهمیت دارد. الان یکی از دغدغه‌های ورزشکاران ما این موضوع است.

نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در خصوص روند خصوصی سازی گفت: این فقط روی کاغذ است. هر چه جلوتر می‌رویم، سعی داریم باشگاه‌های خودمان را از زیر دست دولت دربیاوریم ولی آنها بیشتر به سمت دولتی شدن پیش می‌روند. به خاطر اینکه برنامه‌ای برای این کار نداریم. آنها فقط می‌آیند و صحبت می‌کنند ولی اگر کارگروهی بیاید و به شکل تخصصی برنامه ریزی کند، بهتر است. الان چیزی مشاهده نکردیم. اکنون باید یک دگردیسی و تغییر بزرگی ایجاد شود. الان عزم جدی برای این کار نیست. خصوصی سازی شرایطی دارد، زیرساخت می‌خواهد که اولین زیرساخت آن هم این است که ذهنیت مسؤولان تغییر کند. خصوصی سازی با اختصاصی سازی هم فرق دارد.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1230191

مهمترین اخبار ایران و جهان: