نیوز سیتی!
04 آذر 1402 - 08:58

هوشمندسازی سواحل مازندران به تمام ناجیان غریق می‌رسد

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران با تاکید بر اینکه هوشمندسازی سواحل یکی از مسائل مهمی است که آن را دنبال می‌کنیم، گفت: در سالی که گذشت، بحث هوشمندسازی به سرناجیان رسید و در سال پیش‌رو هم باید به همه ناجیان غریق برسد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، باتوجه به پرگردشگر بودن دریای مازندران اجرای طرح ساماندهی سواحل در دستور کار قرار دارد که امسال شاهد اتفاقات خوبی در راستای اجرای این طرح بودیم.

ازجمله اتفاقات خوب در راستای اجرای طرح ساماندهی سواحل، اجرای طرح هوشمندسازی سواحل بود که استارت خورد البته ابتدا به روسای ناجیان غریق و سرناجیان رسید.

طرح هوشمندسازی سواحل در کنار اینکه اطلاعات درست و دقیقی از غرق‌شدگان و نجات‌یافتگان را در اختیار مسؤولان متولی امر قرار می‌دهد، عملیات امداد و نجات و راهنمایی گردشگران به مناطق امن شنا در راستای کاهش غرق‌شدگی را نیز سرعت می‌بخشد.

نقی کریمیان رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران در همین خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: این ایام درست است که طرح دریا تعطیل است آمل برنامه‌ریزی‌های لازم را برای اجزای درست طرح در فصل گرم سال در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه یکی از مسائل بحث آموزش است که باید دنبال کنیم، افزود: امسال شاهد اتفاقات خوبی در راستای اجرای طرح‌های دریا بودیم که از جمله آن اینکه  حقوق ناجیان غریق به‌موقع پرداخت شد و ناجیان مطالباتی ندارند؛ درحالی‌که سال‌های قبل به این صورت بوده همیشه مطالبات داشتند و بخشی از حقوق‌‌شان را سال بعد دریافت می‌کردند.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران با تاکید بر اینکه هوشمندسازی سواحل یکی از مسائل مهمی است که آن را دنبال می‌کنیم، تصریح کرد: در سالی که گذشت، بحث هوشمندسازی به سرناجیان رسید و در سال پیش‌رو هم باید به همه ناجیان غریق برسد.

کریمیان یادآور شد: موضوع هوشمندسازی را از روسای ناجیان غریق در شهرستان‌ها شروع کردیم و به سرناجیان رسیدیم که در همین زمینه اطلاعات کامل رصد کردیم.

وی با اعلام اینکه تمام سواحل مازندران به‌صورت هوشمند پایش می‌شود، تصریح کرد: موضوع هوشمندسازی سواحل به بحث مدیریت پراکنش ناجیان غریق در طول نوار ساحلی کمک می‌کند؛ به‌طوری‌که مناطقی که بیشترین نجات یافته و غرقی دارند تمهیدات لازم برای پیشگیری از بروز حوادث در دستور کار قرار می‌گیرد.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران ادامه داد: همچنین در این سامانه جهت هوشمندسازی نظارت بر فعالیت منجیان غریق، اطلاعات تمامی منجیان غریق، قایق‌رانان و جت‌رانان فعالِ مستقر در نوار ساحلی ثبت می‌شود و به‌صورت آنلاین در حصار جغرافیایی تحت پوشش، کنترل می‌شوند.

کریمیان یادآور شد: منجیان غریق در صورت قرارگیری در شرایط بحرانی می‌توانند از طریق ارسال آلارم با مچ‌بند هوشمندِ خود، فرماندهی کنترل مرکزی را متوجه وضعیت بحرانی کرده و به‌صورت هوشمند از حمایت نیروهای کمکی جهت ارتقا امنیت خود و گردشگران، بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به کاهش ۵۰درصدی غریق در سواحل مازندران، گفت: هرچه به سمت هوشمندسازی می‌رویم اطلاعات کامل‌تر و دقیق‌تر خواهد بود.

پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ

منبع: فارس
شناسه خبر: 1583503

مهمترین اخبار ایران و جهان: