رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: میزان جوجهریزی انجام گرفته در واحدهای گوشتی آذربایجانغربی نشان از افزایش ۱۵درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی اظهار داشت: میزان جوجه ریزی انجام گرفته در واحدهای گوشتی آذربایجانغربی از ابتدای سال جاری تا کنون به تعداد ۴۱میلیون و ۱۹۷ هزار و ۹۰۰ قطعه است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد ۱۵ درصدی برخوردار است.
وی افزود: از این میزان جوجه ریزی ۷۲ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.
شهبازی تصریح کرد: میزان جوجه ریزی از ابتدای آذرماه تاکنون به تعداد ۴ میلیون و ۷۷۰ هزار قطعه بوده که از این میزان ۸ هزار و ۶۰۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف می شود.
وی ادامه داد: جهاد کشاورزی آذربایجانغربی روزانه به طور میانگین ۲۳۰ تا ۲۵۰ تن گوشت مرغ گرم در سطح استان توزیع میکند.
شهبازی اظهار کرد: نیاز روزانه گوشت مرغ استان آذربایجانغربی حداکثر ۲۴۰ تن است و هیچگونه کمبود یا محدودیتی در توزیع نداریم.
وی اضافه کرد: با کشتار مرغ جوجهریزی شده از نیمه دوم آبان و آذر ماه سال جاری، میزان کشتار مرغ در کشتارگاههای استان به بیش از ۲۸۰ الی ۳۰۰ تن در روز خواهد رسید که این میزان تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: توزیع گوشت قرمز و مرغ بدون محدودیت در حال انجام است، این اقلام با هدف سهولت در دسترسی شهروندان، علاوه بر مراکز توزیع سطح شهر، در فروشگاههای زنجیرهای و شهرستانها نیز در حال توزیع است.
پایان پیام/