همدان- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از افزایش حدود ۶۱ درصدی جوجه ریزی سال ۱۴۰۰ در واحد های مرغ گوشتی نسبت به سال ۱۳۹۹ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحسین اکبری در صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به دستورالعملهای ابلاغی به منظور تأمین نهادههای دام و طیور و تنظیم بازار مرغ، گفت: میزان جوجه ریزی در سال ۱۴۰۰ در این شهرستان به بیش از ۶ میلیون و ۶۰۸ هزار قطعه در ۷۱ واحد مرغداری گوشتی رسیده است.
خبرگزاری مهرریزیوی اظهار کرد: این تعداد از جوجه ریزی مورد اشاره در واحدهای مرغداری شهرستان بهار منتج به تولید ۲۰ هزار و ۶۲۰ تن مرغ زنده معادل ۱۶ هزار ۵۲۰ تن مرغ گرم کشتار روز شده که به منظور تأمین نیاز بازار با نظارت کامل در بین فروشندگیهای مرغ شهرستان و استان منتخب توزیع شده است.
ریزیمدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با بیان اینکه تمامی واحدهای مرغداری اقلام خوراکی مورد نیاز خود را با قیمت مصوب یارانه دار دریافت و ملزم به فروش مرغ زنده با قیمت ابلاغی بودهاند، افزود: در طول دوره زمانی سال گذشته بیش از ۲۳ هزار تن ذرت و بالغ بر ۱۱ هزار تن سویا یارانهای به مرغداران شهرستان بهار تخصیص یافته است.
وی با اشاره به اینکه یک کشتارگاه طیور در این شهرستان فعال میباشد ابراز کرد: در مدت موصوف بیش از ۲۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان این مدیریت از کشتار گاه طیور شهرستان صورت گرفته است.
اکبری در ادامه عنوان کرد: از ابتدای فروردین ماه سال جاری نیز بیش از ۷۳۵ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای این شهرستان انجام شده است.
ریزیمرغداریهایمدیر جهاد کشاورزی بهار در پایان تصریح کرد: میزان تولید گوشت مرغ شهرستان نسبت به سال قبل ۱۱.۴ درصد افزایش داشته است، اما نسبت به برنامه برش جوجه رزی و تولید گوشت مرغ استان در برنامه کشوری ۶۱ درصد افزایش تولید در شهرستان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: همچنین ۱۹ درصد تولید کل گوشت مرغ استان به شهرستان بهار میباشد که در تولید گوشت مرغ رتبه نخست استان را دارد.
شناسه خبر: 291376