ارومیه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی گفت: در استان ماهانه ۳۱ هزار تن و روزانه یکهزار تن آرد در آذربایجانغربی مصرف میشود.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، نادر صادقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: شیفت فعالیت واحدهای نانوایی افزایش یافته و کمبودی در سهمیهها وجود ندارد و خلا در فرآیند وجود دارد و پرت مصرف داریم.
نادر صادقیوی گفت: هیچ تغییر قیمتی در سهمیه نان و آرد صورت نگرفته و مردم شایعات را باور نکنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجانغربی با تاییدیه فرمانداری ارومیه اعلام کرد: واحدهای نانوایی ارومیه قرار است امشب تا پاسی از شب پخت نان داشته باشند و شیفت کاری آن ها افزایش خواهد داشت.
وی با اشاره به نیاز استان به گوشت مرغ، ادامه داد: نیاز استان ۳۲۰ تن در روز بوده و تولید استان ۵۰۰ تن است و ظرفیت جوجهریزی استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در ماه است ضمن اینکه اولویت ما تامین مرغ آذربایجان و سپس تامین مرغ استانهای همجوار و در انتها ذخیرهسازی است.
غلامحسین عماری فرماندار ارومیه در نشست عصرگاهی با خبرنگاران نیز از فعالیت ۲ شیفته ۱۰۰ واحد نانوایی در ارومیه خبر داد و گفت: این واحدها برای رفاه حال شهروندان به صورت دوشیفت فعالیت میکنند، همچنین ۱۲ واحد نانوایی در سطح شهر ارومیه به صورت سه شیفته فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه مشکلی در تامین نان مردم وجود ندارد، گفت: مردم نگران کمبود نان نباشند و نان به وفور در نانواییهای استان پخت میشود.
فرماندار ارومیه افزود: نرخ نان لواش هیچ تفاوتی نکرده و نانواییها باید به همان قیمت قبلی به مردم کالا عرضه کنند و اصلاح نحوه توزیع یارانهها نباید دستاویزی برای گرانفروشی شود؛ با متخلفان قاطعانه برخورد میشود.
وی اضافه کرد: در صورتی که مردم هرگونه گران فروشی و یا کم فروشی را در نانواییها مشاهده کردند، می توانند گزارشهای خود را از طریق سامانههای ۱۲۴ اطلاع رسانی کنند.
فرماندار ارومیه از استقرار بازرس های معین در برخی نانوایی های ارومیه خبر داد و گفت:این بازرسان وظیفه نظارت توزیع آرد از کارخانه تا نانوایی و از پخت نان تا رسیدن به دست مشتری را برعهده دارند.
عماری با اشاره به تفاوت قیمت بین آرد نانوایی و بازار آزاد گفت: این تفاوت قیمت موجب تشدید بازرسیها در حوزه نان و آرد شده تا از فروش آرد نان به صورت آزاد جلوگیری شود.
شناسه خبر: 320332