نیوز سیتی!
19 تیر 1401 - 10:08

مسلمانان دنیا عید قربان را با چه غذاهایی جشن می‌گیرند؟

تنوع خوراکی در نقاط مختلف جهان به قدری است که هر غذایی برای خود می تواند یک مناسبت مخصوص را معرفی کند. «مجله مهر» این بار به معرفی غداهای مخصوص عید قربان در کشورهای مسلمان پرداخته است. خبرگزاری مهر؛ گروه مجله: «عید» نام روزهایی است که مسلمانان در آن شاد هستند و بهانه‌های خوبی برای برگزاری مراسم‌های شادی‌شان است. در کشورهای مسلمان روزهای عید روزهای شادی است و یکی از بزرگترین نمادهای حس و حال هر ملتی خوراکی های آن روزهاست. در این متن برخی از معروف‌ترین خوراکی‌هایی که کشورهای مسلمان در روز «عید قربان» روی میزهای خود می‌گذارند را معرفی می‌کنیم. خبرگزاری مهر؛ گروه مجله: «عید» نام روزهایی است که مسلمانان در آن شاد هستند و بهانه‌های خوبی برای برگزاری مراسم‌های شادی‌شان است. در کشورهای مسلمان روزهای عید روزهای شادی است و یکی از بزرگترین نمادهای حس و حال هر ملتی خوراکی های آن روزهاست. در این متن برخی از معروف‌ترین خوراکی‌هایی که کشورهای مسلمان در روز «عید قربان» روی میزهای خود می‌گذارند را معرفی می‌کنیم.خبرگزاری مهر؛ گروه مجله:خبرگزاری مهر؛ گروه مجله:خبرگزاری مهرعید قربان، یکی از اعیاد مسلمانان در سراسر جهان است که آیین ها، سنت ها و مناسک مذهبی را متحد می کند. با این حال، میزخوراکی‌ها همیشه یک عنصر ضروری در این مناسبات است. جایی که خانواده ها و دوستان دور هم جمع می شوند تا از یک غذا و خوراکی خوشمزه که با دقت در کنار یکدیگر تهیه شده اند لذت ببرند. عید قربان، یکی از اعیاد مسلمانان در سراسر جهان است که آیین ها، سنت ها و مناسک مذهبی را متحد می کند. با این حال، میزخوراکی‌ها همیشه یک عنصر ضروری در این مناسبات است. جایی که خانواده ها و دوستان دور هم جمع می شوند تا از یک غذا و خوراکی خوشمزه که با دقت در کنار یکدیگر تهیه شده اند لذت ببرند.عید قربان، یکی از اعیاد مسلمانان در سراسر جهان است که آیین ها، سنت ها و مناسک مذهبی را متحد می کند.با این حال، میزخوراکی‌ها همیشه یک عنصر ضروری در این مناسبات است.جایی که خانواده ها و دوستان دور هم جمع می شوند تا از یک غذا و خوراکی خوشمزه که با دقت در کنار یکدیگر تهیه شده اند لذت ببرند.Sheer Korma در کشورهای شرق آسیاSheer Korma در کشورهای شرق آسیاSheer Korma در کشورهای شرق آسیاSheer Korma در کشورهای شرق آسیایکی از غذاهای محبوب در سفره های مسلمانان در ایام عید فطر و عید قربان در کشورهای شرق آسیا مانند هند، پاکستان و بنگلادش. این غذای خامه ای است که به شیر کورما یا شیرخرما معروف است. یکی از غذاهای محبوب در سفره های مسلمانان در ایام عید فطر و عید قربان در کشورهای شرق آسیا مانند هند، پاکستان و بنگلادش. این غذای خامه ای است که به شیر کورما یا شیرخرما معروف است.یکی از غذاهای محبوب در سفره های مسلمانان در ایام عید فطر و عید قربان در کشورهای شرق آسیا مانند هند، پاکستان و بنگلادش.این غذای خامه ای است که به شیر کورما یاشیرخرمامعروف است.غذای دیگر هم مجموعه‌ای است که از رشته ورمیشل برشته شده، معروف به سویان است تهیه می شود و روی آن بادام، آجیل خرد شده و خرمای خلال شده و در نهایت شیر غلیظ شده، خامه و شکر ریخته می شود. غذای دیگر هم مجموعه‌ای است که از رشته ورمیشل برشته شده، معروف به سویان است تهیه می شود و روی آن بادام، آجیل خرد شده و خرمای خلال شده و در نهایت شیر غلیظ شده، خامه و شکر ریخته می شود.غذای دیگر هم مجموعه‌ای است که از رشته ورمیشل برشته شده، معروف به سویان است تهیه می شود و روی آن بادام، آجیل خرد شده و خرمای خلال شده و در نهایت شیر غلیظ شده، خامه و شکر ریخته می شودسویان.Lapis Legit در اندونزی Lapis Legit در اندونزیLapis Legit در اندونزیLapis Legit در اندونزیاندونزی چون تحت تأثیر تاریخ استعماری هلندی قرار دارد، شهروندانش اغلب در تعطیلات و مناسبت ها، مثل جشن پایان ماه رمضان و عید فطر یا بعد از ضیافت ناهار در عید قربان، کیک ادویه چند لایه را باید داشته باشند. این غذای دسری که به نام لاجورد نیز شناخته می شود، در هلند این غذا با نام «Spekkoek» بسیار محبوب است. اندونزی چون تحت تأثیر تاریخ استعماری هلندی قرار دارد، شهروندانش اغلب در تعطیلات و مناسبت ها، مثل جشن پایان ماه رمضان و عید فطر یا بعد از ضیافت ناهار در عید قربان، کیک ادویه چند لایه را باید داشته باشند. این غذای دسری که به نام لاجورد نیز شناخته می شود، در هلند این غذااندونزی چون تحت تأثیر تاریخ استعماری هلندی قرار دارد، شهروندانش اغلب در تعطیلات و مناسبت ها، مثل جشن پایان ماه رمضان و عید فطر یا بعد از ضیافت ناهار در عید قربان، کیک ادویه چند لایه را باید داشته باشند. این غذای دسری که به نام لاجورد نیز شناخته می شود، در هلند این غذالاجورد»بسیار محبوب است.بسیار محبوب است.البته که این غذا یکی از وقت‌گیرترین غذاهای عید برای مسلمانان اندونزی است. هر لایه از خمیر، قالب گیری و جوشانده شده به صورت جداگانه طبخ شده است، قبل از این‌که در خروجی نهایی شکل بگیرد، با آغشته کردن لایه‌ای از ادویه جات از جمله جوز هندی، دارچین، هل و میخک کیک را طعم‌دار می‌کنند. البته که این غذا یکی از وقت‌گیرترین غذاهای عید برای مسلمانان اندونزی است. هر لایه از خمیر، قالب گیری و جوشانده شده به صورت جداگانه طبخ شده است، قبل از این‌که در خروجی نهایی شکل بگیرد، با آغشته کردن لایه‌ای از ادویه جات از جمله جوز هندی، دارچین، هل و میخک کیک را طعم‌دار می‌کنند.البته که این غذا یکی از وقت‌گیرترین غذاهای عید برای مسلمانان اندونزی است.هر لایه از خمیر، قالب گیری و جوشانده شده به صورت جداگانه طبخ شده است، قبل از این‌که در خروجی نهایی شکل بگیرد، با آغشته کردن لایه‌ای از ادویه جات از جمله جوز هندی، دارچین، هل و میخک کیک را طعم‌دار می‌کنند.غذای آمالا از نیجریهغذای آمالا از نیجریهغذای آمالا از نیجریهغذای آمالا از نیجریهآمالای نیجریه ای یا الوبو، غذایی است که از آرد موز تهیه می شود که از غرب آفریقا سرچشمه می گیرد. اعتقاد نیجریه‌ای‌ها بر این است که این غذا به طور سنتی توسط قبیله یوروبا خورده می شده است. غذای «آمالا» در جشن میل می شود و انواع سبزیجات یا خورش های تند با گوشت و سبزی نیز همراه آن میل می‌کنند. آمالای نیجریه ای یا الوبو، غذایی است که از آرد موز تهیه می شود که از غرب آفریقا سرچشمه می گیرد. اعتقاد نیجریه‌ای‌ها بر این است که این غذا به طور سنتی توسط قبیله یوروبا خورده می شده است.نیجریه ای یا الوبو، غذایی است که از آرد موز تهیه می شود که از غرب آفریقا سرچشمه می گیرد. اعتقاد نیجریه‌ای‌ها بر این است که این غذا به طور سنتی توسط قبیله یوروبا خورده می شده است.الوبوغذای «آمالا» در جشن میل می شود و انواع سبزیجات یا خورش های تند با گوشت و سبزی نیز همراه آن میل می‌کنند.غذای «آمالا» در جشن میل می شود و انواع سبزیجات یا خورش های تند با گوشت و سبزی نیز همراه آن میل می‌کنند.بولانی در افغانستانبولانی در افغانستانبولانی در افغانستانبولانی در افغانستانوقتی نام بولانی در بین غذاهای افغانستانی می‌آید، نشان آن است که تعطیلات، جشن ها و مناسبت هایی در پیش است. این غذا شامل «جیب» پیراشکی سرخ شده‌ایست که معمولاً با مخلوطی از سبزیجات مثل تره فرنگی، سیب زمینی، پیاز سبز، کدو تنبل یا گوشت چرخ کرده پر می شود. برخی اوقات هم از انواع عدس قرمز یا سبز به عنوان پرکننده استفاده می‌شود. ظاهر کلی غذا شبیه نیمه ماه است و منحصر به افغانستان است و به طور سنتی با مربای هویج، سس سبز یا دیپ ماست سرو می شود. وقتی نام بولانی در بین غذاهای افغانستانی می‌آید، نشان آن است که تعطیلات، جشن ها و مناسبت هایی در پیش است. این غذا شامل «جیب» پیراشکی سرخ شده‌ایست که معمولاً با مخلوطی از سبزیجات مثل تره فرنگی، سیب زمینی، پیاز سبز، کدو تنبل یا گوشت چرخ کرده پر می شود. برخی اوقات هم از انواع عدس قرمز یا سبز به عنوان پرکننده استفاده می‌شود. ظاهر کلی غذا شبیه نیمه ماه است و منحصر به افغانستان است و به طور سنتی با مربای هویج، سس سبز یا دیپ ماست سرو می شود.غذاهای افغانستانیتعطیلات، جشن ها و مناسبت هایی در پیش است. این غذا شامل «جیب» پیراشکی سرخ شده‌ایست که معمولاً با مخلوطی از سبزیجات مثل تره فرنگی، سیب زمینی، پیاز سبز، کدو تنبل یا گوشت چرخ کرده پر می شود. برخی اوقات هم از انواع عدس قرمز یا سبز به عنوان پرکننده استفاده می‌شود. ظاهر کلی غذا شبیه نیمه ماه است و منحصر به افغانستان است و به طور سنتی با مربای هویج، سس سبز یا دیپ ماست سرو می شود.«جیب»باستیلا در مراکشباستیلا در مراکشباستیلا در مراکشباستیلا در مراکشپاستیل مرغ یا در زبان محاوره «پاستیل یک پای مرغ» غذای محبوب و دوست داشتنی در کشور مراکش است و بیان‌گر فرا رسیدن عید یا بزرگداشت مهمانان است. جالب آن‌که تهیه و درست کردن آن حدود ۳ ساعت زمان می برد. این غذا ترکیبی از مرغ پخته شده با زعفران که پر شده با املت است که با پوسته نازک و نرمی از خمیر نان فطیر پوشانده شده و با لایه ای از بادام سرخ شده، آب شکوفه پرتقال، پودر قند و دارچین تزئین می‌شود. به عنوان پیش غذا با گوشت های مختلف و خوردنی‌های شیرین در مجالس عید و مناسبت های مهم در کشور مراکش سرو می شود. پاستیل مرغ یا در زبان محاوره «پاستیل یک پای مرغ» غذای محبوب و دوست داشتنی در کشور مراکش است و بیان‌گر فرا رسیدن عید یا بزرگداشت مهمانان است. جالب آن‌که تهیه و درست کردن آن حدود ۳ ساعت زمان می برد. این غذاپاستیل مرغ یا در زبان محاوره «پاستیلیک پای مرغ» غذای محبوب و دوست داشتنی در کشور مراکش است و بیان‌گر فرا رسیدن عید یا بزرگداشت مهمانان است. جالب آن‌که تهیه و درست کردن آن حدود ۳ ساعت زمان می برد. این غذاترکیبی از مرغ پخته شده با زعفران که پر شده با املت است که با پوسته نازک و نرمی از خمیر نان فطیر پوشانده شده و با لایه ای از بادام سرخ شده، آب شکوفه پرتقال، پودر قند و دارچین تزئین می‌شود.ترکیبی از مرغ پخته شده با زعفران که پر شده با املت است که با پوسته نازک و نرمی از خمیر نان فطیر پوشانده شده و با لایه ای از بادام سرخ شده، آب شکوفه پرتقال، پودر قند و دارچین تزئین می‌شود.به عنوان پیش غذا با گوشت های مختلف و خوردنی‌های شیرین در مجالس عید و مناسبت های مهم در کشور مراکش سرو می شود.به عنوان پیش غذا با گوشت های مختلف و خوردنی‌های شیرین در مجالس عید و مناسبت های مهم در کشور مراکش سرو می شود.شاهی توکدا در هند و پاکستانشاهی توکدا در هند و پاکستانشاهی توکدا در هند و پاکستانشاهی توکدا در هند و پاکستان«شاهی توکدا»، که به نام پ ودینگ نان هندی یا دابل کامیها نیز شناخته می شود، از نوارهای ترد تورتیلا، شیر غلیظ شده، شکر، قیسی، کره، زعفران و هل تشکیل شده است. «شاهی توکدا»، که به نام پ ودینگ نان هندی یا دابل کامیها نیز شناخته می شود، از نوارهای ترد تورتیلا، شیر غلیظ شده، شکر، قیسی، کره، زعفران و هل تشکیل شده است.پودینگ نان هندی یا دابل کامیها نیز شناخته می شود، از نوارهای ترد تورتیلا، شیر غلیظ شده، شکر، قیسی، کره، زعفران و هل تشکیل شده استودینگ نان هندیدابل کامیها.این غذا یکی از محبوب ترین دسرهای عید در هند و پاکستان است. به گزارش مجله «فوربس»، نظریه های متعددی در مورد منشأ شاهی توکدا وجود دارد. برخی معتقدند که بابر - بنیانگذار امپراتوری مغول در هند - اولین کسی بود که آن را در قرن شانزدهم به آسیای جنوب شرقی آورد. این غذا یکی از محبوب ترین دسرهای عید در هند و پاکستان است. به گزارش مجله «فوربس»، نظریه های متعددی در مورد منشأ شاهی توکدا وجود دارد. برخی معتقدند که بابر - بنیانگذار امپراتوری مغول در هند - اولین کسی بود که آن را در قرن شانزدهم به آسیای جنوب شرقی آورد.این غذا یکی از محبوب ترین دسرهای عید در هند و پاکستان است.به گزارش مجله «فوربس»، نظریه های متعددی در مورد منشأ شاهی توکدا وجود دارد.برخی معتقدند که بابر - بنیانگذار امپراتوری مغول در هند - اولین کسی بود که آن را در قرن شانزدهم به آسیای جنوب شرقی آورد.دسر سیب کاراملی بوسنیدسر سیب کاراملی بوسنیدسر سیب کاراملی بوسنیدسر سیب کاراملی بوسنیاین غذای مورد علاقه بوسنیایی‌ها با جوشاندن سیب‌های پوست کنده در شکر قهوه ای ذوب شده، سپس پر کردن آنها با آجیل و روی آن با خامه فرم گرفته یا خامه تازه درست می شود. این غذای مورد علاقه بوسنیایی‌ها با جوشاندن سیب‌های پوست کنده در شکر قهوه ای ذوب شده، سپس پر کردن آنها با آجیل و روی آن با خامه فرم گرفته یا خامه تازه درست می شود.این غذای مورد علاقه بوسنیایی‌ها با جوشاندن سیب‌های پوست کنده در شکر قهوه ای ذوب شده، سپس پر کردن آنها با آجیل و روی آن با خامه فرم گرفته یا خامه تازه درست می شود.به آن «توفاغی بوسنیایی» نیز می‌گویند و در روزهای عید فطر و عید قربان سر سفره‌های مسلمانان و در مراسم ختم خانوادگی و مناسبت‌های خاص مهیاست که معمولاً در کاسه‌های شیشه‌ای بزرگ همراه با فنجان‌های قهوه سرو می‌شود. به آن «توفاغی بوسنیایی» نیز می‌گویند و در روزهای عید فطر و عید قربان سر سفره‌های مسلمانان و در مراسم ختم خانوادگی و مناسبت‌های خاص مهیاست که معمولاً در کاسه‌های شیشه‌ای بزرگ همراه با فنجان‌های قهوه سرو می‌شود.به آن «توفاغی بوسنیایی»نیز می‌گویند و در روزهای عید فطر و عید قربان سر سفره‌های مسلمانان و در مراسم ختم خانوادگی و مناسبت‌های خاص مهیاست که معمولاً در کاسه‌های شیشه‌ای بزرگ همراه با فنجان‌های قهوه سرو می‌شود.رندانگ گوشت گاو سنگاپوررندانگ گوشت گاو سنگاپوررندانگ گوشت گاو سنگاپوررندانگ گوشت گاو سنگاپورگوشت چرخ کرده کاراملی لطیف که به آرامی در ادویه کاری با طعم نارگیل تند پخته می‌شود، «آبگوشت گوشت» گاو خوشمزه را جزء اصلی جشن های شرق آسیا می کند. ر ندانگ گوشت گاو معمولاً با برنج بخارپز، سالاد تازه یا برنج معطر سرو می شود. گوشت چرخ کرده کاراملی لطیف که به آرامی در ادویه کاری با طعم نارگیل تند پخته می‌شود، «آبگوشت گوشت» گاو خوشمزه را جزء اصلی جشن های شرق آسیا می کند.گوشت چرخ کرده کاراملی لطیف که به آرامی در ادویه کاری با طعم نارگیل تند پخته می‌شود، «آبگوشت گوشت» گاو خوشمزه را جزء اصلی جشن های شرق آسیا می کند.ر ندانگ گوشت گاو معمولاً با برنج بخارپز، سالاد تازه یا برنج معطر سرو می شود.ر ندانگ گوشت گاور ندانگ گوشتررمعمولاً با برنج بخارپز، سالاد تازه یا برنج معطر سرو می شود.اگرچه این غذا در اندونزی هم یک غذای سنتی به حساب می آید، اما به عنوان یکی از معروف‌ترین وعده های غذایی اعیاد در بین مسلمانان مالزی، برونئی و سنگاپور بسیار محبوب است. اگرچه این غذا در اندونزی هم یک غذای سنتی به حساب می آید، اما به عنوان یکی از معروف‌ترین وعده های غذایی اعیاد در بین مسلمانان مالزی، برونئی و سنگاپور بسیار محبوب است.اگرچه این غذا در اندونزی هم یک غذای سنتی به حساب می آید، اما به عنوان یکی از معروف‌ترین وعده های غذایی اعیاد در بین مسلمانان مالزی، برونئی و سنگاپور بسیار محبوب است.
منبع: مهر
شناسه خبر: 426163

مهمترین اخبار ایران و جهان: