نیوز سیتی!
27 دی 1402 - 11:24

خیرین چقدر به بیمارستان شریعتی کمک کردند؟

مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی گفت: خیرین تاکنون برای بازسازی یکی از بخش ها ۱۳ میلیارد تومان و برای بخشی دیگر ۵ میلیارد تومان هزینه کرده اند. بیمارستان شریعتی در فهرست بیمارستان های فرسوده شهر تهران قرار دارد. البته با اقدامات انجام شده از لیست ساختمان‌های پرخطر خارج شده است.

به گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس، حسن حمزه‌ زاده؛ مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی در نشست هم اندیشی و هم افزایی انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی که با حضور خیرین برگزار شد، اظهار کرد: انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی کار خود را از دوم خردادماه ۱۴۰۱ آغاز کرده است. در طی این مدت ۲۶ نشست هیئت مدیره برگزار شده که حاصل آن بالغ بر ۱۱۰ مصوبه است که عمده آن‌ها اجرایی شده یا در دست اقدام است. یکی از مصوبه‌های مفید و موثر این نشست‌ها این است که سعی شود خریدهای تجهیزات از مسیر هیئت امنای ارزی آن ‌هم با ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام شود.

وی گفت: در این مسیر بیش از ۴۵ مورد از نیازهای حیاتی بیمارستان به همت اعضای هیئت امنا و هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی و خیرین تامین شده است که شامل خرید دستگاه‌های پیشرفته و یا احداث و بازسازی بناهای مورد نیاز در بیمارستان شریعتی است. خرید تجهیزات پزشکی عمدتا از مسر هیئت امنای ارزی انجام شده است که ارزش ریالی آن‌ها در بازار آزاد بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان است. در بخش بازسازی و تاسیس ابنیه نیز تاکنون بالغ بر ۴۳ میلیارد تومن هزینه شده یا در حال انجام است.

حمز زاده ادامه داد: به عنوان مثال می‌توان به خرید دو دستگاه سونوگرافی پیشرفته، یک دستگاه OPG برای بخش رادیولوژی، یک دستگاه کرایو استات و پروپ دستگاه اکومری، یک دستگاه اتو آنالایزر بخش بیوشیمی، بازسازی بخش اینترونشن و خرید ۵ دستگاه ویلچر و یک دستگاه اسپیلت ، خرید یک دستگاه اکوکاردیوگرافی فوق پیشرفته زیمنس با پروپ‌های قلبی و اکومری بزرگسال که نیازهای تشخیصی بیماری‌های قلبی بخش کت‌لب بیمارستان شریعتی، خرید دو دستگاه CARM برای بیمارستان و... اشاره کرد.

وی گفت: بخش دیگری از اقدامات اعضای انجمن شامل مرمت و بازسازی و اورهال سه بخش ریه، جراحی اعصاب و NICU کودکان بیمارستان شریعتی  است.

احمد رضا جمشیدی؛ رئیس بیمارستان شریعتی نیز در این مراسم اظهار کرد: بیش از ۵۰ سال از تاسیس بیمارستان شریعتی می گذرد. در این بیمارستان نخستین بخش پزشکی هسته ای و اولین مرکز تحقیقات پزشکی تاسیس شده است.

وی افزود: در بخش پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی تاکنون ۱۶ رادیو دارو فرموله شده و کارآزمایی بالینی آن در این بیمارستان انجام شده است.

جمشیدی گفت: بیمارستان شریعتی در حال حاضر ۶۲۰ تخته خواب برای پذیرش بیماران دارد و ضریب اشغال تخت ها در این بیمارستان ۹۰ درصد است.

رئیس بیمارستان شریعتی ادامه داد: در این بیمارستان تمام بخش های تخصصی از جمله جراحی، زنان و زایمان، نازایی، پیوند استخوان و ... دایر است و برای نخستین بار در کشور، در بیمارستان شریعتی مرکز پیوند مغز و استخوان تشکیل شده است.

وی افزود: از مرداد سال ۱۴۰۱ مجمع خیرین بیمارستان شریعتی تشکیل شد و از آن زمان تاکنون خیرین برای حل مشکلات این بیمارستان به یاری ما آمده اند.

جمشیدی تصریح کرد: تاکنون به همت خیرین ۴۵ دستگاه تخصصی خریداری شده که قیمت این دستگاه ها در بازار آزاد حدود ۴۰ میلیارد تومان است. با مذاکرات صورت گرفته، ارز ۴۵۰۰ تومانی به این دستگاه های اختصاص یافت و خیرین برای خرید این دستگاه ها رقمی بیش از ۵ میلیارد تومان پرداخت کردند.

وی افزود: با توجه به فرسوده بودن بیمارستان شریعتی و گذشت بیش از ۵۰ سال از تاسیس آن، نیاز به بازسازی بیمارستان داشتیم. خیرین تاکنون برای بازسازی یکی از بخش ها ۱۳ میلیارد تومان و برای بخشی دیگر ۵ میلیارد تومان هزینه کرده اند. بیمارستان شریعتی در فهرست بیمارستان های فرسوده شهر تهران قرار دارد. البته با اقدامات انجام شده از لیست ساختمان‌های پرخطر خارج شده است و برای بازسازی کامل این بیمارستان نیازمند بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1640663

مهمترین اخبار ایران و جهان: