مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در ادامه نظارتهای شبانهروزی کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیراداری۲ واحد تهیه و عرضه شیرینی در نیشابور پلمب شد.
ابوالفضل آهی در گفتوگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار: کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت، پس از بازرسیهای مکرر و ارائه آموزشهای متعدد در خصوص لزوم رعایت ضوابط بهداشتی، تغییری در رفتار متصدی مشاهده نکردند.
وی ادامه داد: با توجه به وجود نواقص بهداشتی متعدد، این ۲ واحد صنفی به منظور رفع نواقص بهداشتی برابر اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پلمب شد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: اهمیت بهداشت و سلامت برکسی پوشیده نیست و در راستای تحقق اهداف و رعایت دستورالعمل های بهداشتی هیچ گونه اغماضی پذیرفته نخواهد شد.
پایان پیام/