نیوز سیتی!
08 دی 1402 - 18:05

8 دی ماه 1388، پیشگامی اصفهانی‌ها در دفاع از حریم انقلاب و ولایت فقیه

حماسه ۸ دی در سال ۸۸ اقدامی بزرگ و خودجوش از سوی مردم اصفهان بود. مردم به این نتیجه رسیدند که باید با حضور انقلابی خود از حریم انقلاب و ولایت‌فقیه دفاع کرد؛ چرا که همه آن آشوب‌ها و شلوغی‌ها با هدف فتنه و براندازی نظام جمهوری اسلامی بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، چهاردهمین سالروز حماسه ملی نهم دی ۸۸ فرا رسیده است؛ روزی که به حق «ملی» نامیده شد و دفاع از اصل نظام و انقلاب اصلی‌ترین شاخصه آن است. ۱۴ سال پیش وقتی میلیون‌ها نفر از مردم سراسر کشور، در پی حوادث توهین آمیز روز عاشورای سال ۱۳۸۸ در تهران، ارزش‌های دینی و ملی خود را در خطر دیدند بدون هر گونه فراخوان گسترده و از پیش تعیین شده‌ای از جانب نهادهای رسمی، از هر جناح و ستاد انتخاباتی به صورت انبوه به خیابان‌های شهرهای مختلف ایران آمدند تا فارغ از هر سلیقه سیاسی پایبندی‌شان را به انقلاب اسلامی به رخ دنیا بکشند و همین مُهر پایانی بر سلسله ناامنی‌ها و اتفاقات ماه‌های بعد از انتخابات شد. مردمی که حتی تا چند روز قبل از ۹ دی، بر سر مسائل جناحی با یکدیگر اختلاف نظر داشتند، با حضور خود نشان دادند که راه عبور از بحران‌ها در کنار یکدیگر بودن است.


حماسه مردم اصفهان در ۸ دی ماه ۱۳۸۸

روایتی از فتنه ۸۸

باید اینگونه روایت کرد که در سال ۸۸ و در پی برگزاری انتخابات خرداد ماه، آشوب‌های خیابانی در تهران و دیگر نقاط کشور شکل گرفت. با وجود حضور بی نظیر مردم در پای صندوق‌های رأی، اعتراضات گسترده به فتنه و آشوب خیابانی منجر شد و این فرصت را از کشور و نظام سلب کرد که در مجامع بین‌المللی از این حمایت بی چون و چرای مردم از کشور و نظام بهره ببرند و اقتدار کشور اسلامی ایران را بیش از پیش به رخ جهانیان بکشانند؛ این آشوب‌ها و اغتشاشات ناشی از آن سبب شد برخی از این فرصت استفاده کنند و به نفع اهداف خود بهره ببرند. هر چند بعدها آنچه در پس پرده پنهان بود، نمایان شد و دست دشمن قسم خورده‌ای رو شد که سال‌ها برای رسیدن به این روزها و آشوب‌ها و اغتشاشات برنامه‌ریزی کرده بود.

در عاشورای حسینی روزهای غم انگیزی برای ملت ایران رقم خورد و همین موضوع باعث لبریز شدن صبر ملت مسلمان ایران و در نهایت انفجار خیره کننده مردم  و حضور آنها در صحنه از هر طیف و قشری شد

در عاشورای حسینی روزهای غم انگیزی برای ملت ایران رقم خورد و همین موضوع باعث لبریز شدن صبر ملت مسلمان ایران و در نهایت انفجار خیره کننده مردم  و حضور آنها در صحنه از هر طیف و قشری شد. سیاسی و غیر سیاسی، حزب‌اللهی و غیر حزب اللهی و حتی کسانی که اندکی شور حسینی و سیاسی و ملی داشتند همه به صحنه آمدند تا با برپایی حماسه ۹ دی جلوی اقدامات و حرکت‌های هنجار شکنانه‌ بایستند و اعلام کنند که مردم ایران اسلامی فارغ از دسته بندی‌های سیاسی و مشکلات و کاستی‌های ریز و درشت در کشور، در پایبندی به اسلام، انقلاب و ولایت فقیه با هیچ کسی تعارف ندارند.


راهپیمایی مردم اصفهان در ۸ دی ماه ۱۳۸۸

مردم اصفهان طلایه‌دار و پیش قراول حماسه بزرگ و مردمی ۹ دی بودند

اصفهانی‌ها هم مثل دیگر شهرهای کشور آن روزهای غبارآلود فتنه سال ۸۸ را به یاد دارند که چگونه ارزش‌های ملت را آماج حمله و توهین قرار دادند، هتک حرمت‌هایی که شد و در یک کلام فتنه‌گران کار نکرده در این ۸ ماه باقی نگذاشتند.

مثل هر رخداد دیگری، این مردم نصف جهان بودند که یک روز زودتر از دیگر هموطنان‌شان یعنی هشتم دی‌ماه سال ۱۳۸۸ خروشیدند و از خط قرمزهایشان دفاع کردند. پس از آن حادثه تلخ، مردم بصیر و ولایت‌مدار اصفهان در حرکتی خود جوش در روز ۸ دی دست به تظاهرات و راهپیمایی اعتراضی زدند و محاکمه فتنه‌گران را خواستار شدند.

مردم اصفهان طلایه‌دار و پیش قراول حماسه بزرگ و مردمی ۹ دی بودند و حماسه ۸ و ۹ دی به خواست مردم بود تا به فتنه‌گران بفهماند مردم دست از دین و ولی فقیه خود بر نمی‌دارند.

مثل هر رخداد دیگری، این مردم نصف جهان بودند که یک روز زودتر از دیگر هموطنان‌شان یعنی هشتم دی‌ماه سال ۱۳۸۸ خروشیدند و از خط قرمزهایشان دفاع کردند

شرکت‌کنندگان در راهپیمایی ۸ دی ماه ۱۳۸۸ با سر دادن شعارهایی چون «ما با ولایت زنده‌ایم، تا زنده‌ایم، رزمنده‌ایم»، «مرگ بر منافق»، «مرگ بر آمریکا»، «سکوت هر مسلمان، خیانت است به قرآن»، «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» و «مرگ بر اسرائیل و انگلیس» از میدان انقلاب به طرف میدان امام حسین(ع) حرکت کردند.

راهپیمایی کنندگان که پرچم ایران و پرچم‌های سرخ حسینی به همراه و پیشانی بندهای مزین به الله‌اکبر، یا زهرا(س)، یا حسین(ع) برسر داشتند، با فریادهای بلند، خشم و انزجار خود را از هتاکان به حریم اباعبدالله الحسین(ع) در روز عاشورا اعلام و از اصل ولایت فقیه حمایت کردند.

حماسه ۸ دی در سال ۸۸ اقدامی بزرگ و خودجوش از سوی مردم اصفهان بود. مردم مسائل و مشکلات آن زمان درخصوص اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در خردادماه همان سال را رصد کردند و به این نتیجه رسیدند که باید با حضور انقلابی خود از حریم انقلاب و ولایت‌فقیه دفاع کرد؛ چرا که همه آن آشوب‌ها و شلوغی‌ها با هدف فتنه و براندازی نظام جمهوری اسلامی بود، نه اعتراض به نتایج انتخابات؛ فتنه‌ای بزرگ و سنگین که استکبار جهانی در رأس آن بود و دیگر عناصر قدرت‌طلب داخلی رهبری آن را در داخل کشور برعهده داشتند.


حماسه ۸ دی در سال ۸۸ اقدامی بزرگ و خودجوش از سوی مردم اصفهان

پیشگامی را می‌توان در مبارزات انقلابی مردم اصفهان هم مشاهده کرد

اصفهان در حماسه سال ۱۳۸۸ همچون دیگر صحنه‌ها پیشگام بود و در ۸ دی آن سال بسیار خوش درخشید. این پیشگامی را می‌توان در مبارزات انقلابی مردم اصفهان هم مشاهده کرد. به‌عنوان مثال، نخستین شهری که پیش از انقلاب اسلامی تحت حکومت‌نظامی در ایران قرار گرفت، اصفهان بود. در زمان جنگ و دفاع‌مقدس نیز سرداران و رزمندگان اصفهانی به پیشگامی معروف بودند. از طرفی، استان اصفهان بیشترین شهید را در مقایسه با دیگر شهرهای ایران در هشت‌سال جنگ تحمیلی تقدیم ملت ایران کرد. حماسه ۸ دی ۱۳۸۸ نیز همچون دیگر رویدادهای ایران با وجود همین روحیه مردم اصفهان شکل گرفت و در تاریخ سیاسی و فرهنگی اصفهان ماندگار شد.

حماسه ۸ دی ۱۳۸۸ نیز همچون دیگر رویدادهای ایران با وجود همین روحیه مردم اصفهان شکل گرفت و در تاریخ سیاسی و فرهنگی اصفهان ماندگار شد

هیچ کس فکر نمی‌کرد در فاصله تنها چند روز از برگزاری اغتشاشات تعدادی جوان در کشور، با یک سخنرانی، معادلات و برنامه‌های دشمنان نظام تغییر کند و در روز ۹ دی موجی از اتحاد، عظمت و دلدادگی و بصیرت مردم بار دیگر به اثبات برسد.

در روز نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ مردم ولایت مدار به فرمان رهبرمعظم انقلاب راهپیمایی باشکوهی در سراسر کشور برگزار شد و با حضور میلیونی مردم، فتنه دشمنان به ویژه رژیم آمریکا و اسراییل سرنگون شد.


حضور میلیونی مردم اصفهان در راهپیمایی 9 دی

ملت ایران با حضور آگاهانه و مقتدرانه و بیعت دوباره با آرمان‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری حماسه‌ای جاودان و به یاد ماندنی را در تاریخ انقلاب آفریدند. نمایش بصیرت و هوشیاری مردم مؤمن، با بصیرت و غیرتمند ایران در این حماسه باشکوه، چنان تجلی یافت که به فرموده مقام معظم رهبری: «اگر صد‌ها بار هم برای نعمت هوشیاری این ملت سجده شکر به جای آورده شود، باز هم کم است. حماسه‌ای که محاسبات دشمن را به هم ریخت؛ محاسباتی که با همکاری و برنامه‌ریزی عده‌ای اقلیت در داخل از روی بغض و کینه شکل گرفته بود، اما در این روز حماسی یک بار دیگر امت اسلامی  با بصیرت عمل کرد و دشمنان نظام مأیوس شدند».

فتنه سال ۸۸ هدفش براندازی اصل نظام بود که این بار هم مردم در کنار رهبری این فتنه را همچون گذشته خنثی کردند و این روز به نماد بصیرت ملت ایران تبدیل شد.

حماسه ۹ دی در سال ۸۸ نشان داد که مردم تا پای جان برای حفظ کشور و اصول انقلاب اسلامی ایستاده‌اند تا هر گونه اقدام دشمنان را سرکوب کنند و با برگزاری راهپیمایی دشمن شکن این روز به عنوان نماد بصیرت و اتحاد ملت در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد.

پایان پیام/۶۳۱۰۱/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1619943

مهمترین اخبار ایران و جهان: