نیوز سیتی!
10 مرداد 1402 - 17:30

تولد ۱۲۰۰ فرزند در مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی

اراک- رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: در حوزه پژوهش، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی مرکزی ‌با بیش از یک دهه تجربه مشغول به فعالیت است و ۱۲۰۰ فرزند در این مرکز متولد شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مرادی بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی تصریح کرد: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با بیش از ۶۰۰ دانشجو در رشته‌های مختلفی سالهاست که مشغول به فعالیت است.

وی اضافه کرد: همچنین آموزش‌های کوتاه مدت در حوزه‌های پزشکی، فنی و مهندسی و علوم پایه داریم که دوره‌های متعدد کاربردی، مهارتی و شغل محور برگزار می‌کنند. مرکز آزمون جهاد دانشگاهی نیز که هم تراز و هم سطح سازمان سنجش است در طول سال آزمون‌های مختلفی را برای دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌کند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی افزود: در حوزه پژوهش، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی با بیش از یک دهه تجربه مشغول به فعالیت است و ۱۲۰۰ فرزند در این مرکز متولدشده اند.

مرادی با تاکید بر اینکه در حوزه فرهنگ، موازی کاری در کشور صورت می‌گیرد، تصریح کرد: چالش‌های زیرساختی و مشکلات دسترسی در حوزه فرهنگ داریم. نقشه راهی برای حوزه فرهنگی در کشور باید تهیه شود. در این راستا در حوزه پژوهش جهاد دانشگاهی در تلاشیم تا در تهیه این نقشه راه، اقداماتی انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی استان مرکزی اکنون در دو شهرستان محلات و ساوه فعالیت دارد، گفت: مرکز رشدی در شهرستان‌ها محلات و نیمور داریم که فعالیت‌های خوبی دارند. رویکرد تیم مدیریتی جدید جهاد این است که فعالیت‌ها را گسترش دهیم و وظایف و کارهای بر زمین مانده را انجام دهیم. جهاد دانشگاهی در طول این سال‌ها ثابت کرده است که با امکانات حداقلی، نتایج حداکثری به دست آورده و جلوی موانع و مشکلات ایستادگی کند.

مرادی با اشاره به آزمایشگاه جامع محیط زیست جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: این آزمایشگاه با وجود اینکه مدت زیادی از زمان فعالیتش نگذشته است ولی دست آورده‌ای خوبی از طریق همکاری با ارگان‌های مختلف از جمله معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان غذا و دارو به دست آورده است.

وی ادامه داد: در حوزه سنگ و معدن، چند هفته پیش شاهد آغاز به کار مرکز مطالعات و خدمات تخصصی سنگ در شهر نیمور بودیم که امیدواریم با حمایت‌هایی که صورت می‌گیرد شاهد نتایج خوبی در این حوزه در استان باشیم. همچنین در بحث گیاهان دارویی با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی بزرگترین پژوهشکده گیاهان دارویی در خاورمیانه را دارد، تلاش داریم در حوزه آموزش، کشت و فعالیت‌های پیرامون گیاهان دارویی اقدامات مؤثری در استان انجام دهیم که از جمله آن، تأسیس اولین شهرک تخصصی گیاهان دارویی است که در دست اقدام داریم.

وی با اشاره به اقدامات سال جاری جهاد دانشگاهی استان مرکزی اظهار کرد: در سال جدید پروژه‌های خوبی را در بحث توسعه آموزش کارکنان دولت و آموزش‌های مهارت محور در دست داریم. همچنین در حوزه درمان ناباروری، اقدامات توسعه‌ای داریم تا در ابعاد مختلف بتوانیم پیشرفت داشته باشیم.

مرادی با بیان اینکه در طول یکسال گذشته، دیدار و بازدیدهای متعددی با مسئولین ارگان‌های مختلف داشته است گفت: هدف ما آگاه‌سازی مسئولین استانی با فعالیت‌های جهاد دانشگاهی است. ما نیاز به حمایت مدیران ارشد استانی داریم تا باعث بالندگی و پیشرفت جهاد و در نتیجه استان مرکزی شویم و خدمات ویژه‌ای را برای مردم داشته باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی افزود: در سال‌های گذشته در تعیین شاخص‌های اجتماعی کشور با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور همکاری‌های مختلفی انجام داده‌ایم. گام دومی که اکنون انجام می‌دهیم بحث تعیین شاخص‌های توسعه اجتماعی در شهرستان‌ها است تا با اصلاحات و تحلیل‌هایی که خواهیم داشت، بتوانیم این شاخص‌ها را به طور دقیق رصد و ارزیابی کنیم و در اختیار ارگان‌های کشوری قرار دهیم.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی ضعف در حوزه اطلاع رسانی در خدمات خود دارد، گفت: برای این منظور، کمیته اطلاع رسانی را در جهاد تشکیل دادیم تا بسیاری از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی به خصوص در حوزه علم و فناوری و پژوهش را اطلاع رسانی کنیم. مسئولین استانی و کشوری یک نگاه کلان از جهاد دانشگاهی دارند و ما با توضیحات جزئی که به آن‌ها می‌دهیم در تلاشیم تا با خدمات ما بیشتر آشنا شوند.

مرادی با اشاره به قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده تصریح کرد: خوشبختانه استاندار مرکزی نگاه خوبی به این حوزه دارند و ما نیز با رایزنی‌هایی که داشتیم در کمیته‌های مختلف استانی عضو شدیم و پویش‌های مختلفی را برای تشویق زوج‌های نابارور برای درمان ناباروری انجام دادیم. از جمله این پویش‌ها، پویش مشاوره رایگان در هفته جوانی جمعیت، پویش امید در رابطه با غربالگری زوج‌های نابارور در شهرستان‌ها که گام اول را در خنداب انجام دادیم و همچنین از طریق ارتباط با مراکز بهداشت شهرستان‌ها، جلسات و نشست‌های مشترکی را پیرامون این حوزه انجام دادیم.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد خدمات ناباروری در کشور در مجموعه‌های جهاد دانشگاهی صورت می‌گیرد، گفت: دولت سیزدهم در راستای جوانی جمعیت، بالای ۷۰ درصد هزینه‌های ناباروری را از طریق بیمه پایه پرداخت می‌کند. علاوه بر این تعرفه‌های درمانی جهاد دانشگاهی، مابین تعرفه دولتی و خصوصی است.

منبع: مهر
شناسه خبر: 1422100

مهمترین اخبار ایران و جهان: