ایسنا/خوزستان بیماران دیابتی در ایام ماه مبارک رمضان و روزهداری با رعایت نکاتی میتوانند بیماری خود را کنترل کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، برای روزهداری در ایام ماه مبارک رمضان به بیماران دیابتی توصیه شده است:
- در سحری و افطاری به میزان لازم غذا بخورید
- ۲ الی ۳ بار میزان قند خود را چک کنید
- از مصرف شیرینی و آبمیوه صنعتی خودداری کنید
- از افطار تا سحر آب کافی بنوشید
- مراقب میزان تأخیر وعدههای غذایی خود باشید
- مصرف میوه و سبزی را فراموش نکنید
- نمک و غذاهای پر از ادویه کم مصرف کنید
- داروهای خود را به صورت معمول مصرف کنید
- در افطار، کربوهیدرات، نشاسته و پروتئین مصرف کنید
- توصیه میشود بعد از افطار پیادهروی یا نرمش کنید
انتهای پیام
شناسه خبر: 258044