نیوز سیتی!
22 اردیبهشت 1401 - 09:06

سالانه ۱۶۰تن گوشت بوقلمون در کهگیلویه تولید می شود

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه گفت: ۲واحد بوقلمون گوشتی در شهرستان سالانه۱۶۰ تن از نیاز کشور را تامین می کنند. به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه،رئیس اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه در بازدید از طرح بوقلمون گفت: ۲ واحد پرورش بوقلمون گوشتی در شهرستان فعالیت دارد. حکمت نریمانی ظرفیت تولید هر واحد را هفت هزار قطعه اعلام کرد. وی بیان کرد: سالانه در هر واحد دو دوره به طول چهار تا پنج ماه جوجه ریزی می شود. وی با اشاره به اینکه در مجموع سالانه ۱۶۰ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید می شود، گفت: گوشت تولیدی این دو واحد پرورشی علاوه بر تامین بازار کهگیلویه و بویراحمد در استان های فارس، خوزستان، اصفهان و تهران به فروش می رسد. یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی هم به خواص بالای گوشت بوقلمون اشاره کرد و گفت: گوشت بوقلمون حاوی گوشت سفید و قرمز (۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز)، پروتئین، ویتامین، املاح بالا و نیز کلسترول پایین است. جمال‌زاده با اشاره به اینکه گوشت بوقلمون برای بیمارانی که مبتلا به کم خونی و فقر آهن هستند، بسیار مفید است، اضافه کرد: مصرف گوشت بوقلمون به کودکان و افراد سالمند توصیه می شود، چرا که این افراد میتوانند نیاز‌های پروتئینی خود را از این گوشت تامین کنند. انتهای پیام/۸۲۰۱۶
منبع: فارس
شناسه خبر: 310938

مهمترین اخبار ایران و جهان: