نیوز سیتی!
23 اسفند 1401 - 18:58

خیرین مدرسه‌ساز در توسعه علمی جامعه نقش بسزایی دارند

امام جمعه ساوه گفت: خیرین مدرسه‌ساز در توسعه علمی جامعه و تربیت نیروی توانمند نقش بسزایی دارند و همواره در کمک به نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش خصوصاً در استان مرکزی پیش‌گام بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی پیش از ظهر امروز در آیین کلنگ‌زنی سه واحد آموزشی خیرساز در ساوه اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز کلمه مشارکت را به خوبی معنا کرده‌اند و به‌عنوان سرمایه‌های اجتماعی کشور، توسعه و پیشرفت را به نقاط مختلف کشور رسانده‌اند و هر کجا پا می‌گذارند خیر و خوشی را با خود به همراه دارند.

وی افزود: گذشتن یک انسان از مال خود نشان از کرامت وی دارد لذا کاری که خیرین مدرسه‌ساز انجام می‌دهند نزد خدای متعال از اجر و پاداش فراوانی برخوردار است و قطعاً دعای خیر خانواده‌ها بدرقه راه و آینده‌شان خواهد بود.

امام جمعه ساوه با بیان اینکه ساخت مدرسه یک صدقه جاریه است گفت: از این مدارس آینده‌سازان کشور ما بیرون خواهند آمد و مادامی‌که مردم از برکاتش استفاده کنند هر لحظه‌اش دعای خیر و آرزوی سلامتی برای بانی و سازنده آن خواهد بود که امیدواریم این فرهنگ زیبا بیش از پیش در کشور جاافتاده‌تر شود.

رحیمی ادامه داد: تربیت نقش بی‌بدیل و اثرگذاری در جامعه خواهد داشت و دغدغه‌مندی خیرین در این حوزه برای ایجاد فضای آموزشی مناسب گام بلندی در تربیت نسل فرهیخته خواهد داشت. ‌

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این مراسم از نقش مهم خیرین مدرسه‌ساز در تعلیم و تربیت یاد کرد و گفت: خیرین مدرسه‌ساز در توسعه علمی جامعه و تربیت نیروی توانمند نقش بسزایی دارند و همواره در کمک به نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش خصوصاً در استان مرکزی پیش‌گام بوده‌اند.

احمدرضا نوازنی افزود: ما در شهرهای اراک، دلیجان و خصوصاً ساوه نیاز مبرم به افزایش فضاهای آموزشی داریم که با اقدامات در دست اقدام و مشارکت خیرین گران‌قدر در سال آتی کمی از این مشکلات برطرف خواهد شد.

وی اضافه کرد: توجه خیرین و نیکوکاران به امر مدرسه‌سازی، نشان از شناخت صحیح جامعه نسبت به موضوع تعلیم و تربیت دارد و در واقع خیرین گران‌قدر از مال پربرکت خود برای آینده این سرزمین سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: اگر خیرین در کنار آموزش و پرورش نبودند قطعاً مشکلات ما خصوصاً در زمینه فضای آموزشی بیش از این بود و حضور این افراد به‌عنوان پیش‌قراولان فرهنگ مدرسه‌سازی، موجب ترویج این امر خداپسندانه خواهد شد.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز در این مراسم با بیان اینکه در این طرح کلنگ ساخت ۳ پروژه آموزشی به زمین زده شد گفت: پروژه هنرستان دخترانه نیکان کاوه در ۱۲ کلاس به‌صورت پایلوت در زمینی به مساحت ۳۵۰۰ متر و زیربنا مفید حدوداً ۲ هزار متر ساخته خواهد شد تا دانش آموزان ساکن در این نقطه حاشیه شهر، دسترسی بهتری به فضای آموزشی داشته باشند.

جواد لنجابی افزود: در زمین مجاور همین مجموعه نیز دو پروژه مدرسه ابتدایی و مدرسه دبیرستان و همچنین یک سالن ورزشی با مشارکت گروه صنعتی شیشه کاوه ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه مشکل عمده در شهرهای دلیجان، ساوه و اراک فضای آموزشی است گفت: با همت دولت و مشارکت خیرین و همچنین برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است ۵ پروژه در شهر اراک، ۳ پروژه در دلیجان و ۴ پروژه در ساوه به بهره‌برداری برسد تا بخشی از مشکل فضای آموزشی در این سه شهرستان مرتفع شود.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی خاطرنشان کرد: امیدواریم با فضاهای آموزشی که در سال آتی به بهره‌برداری خواهند رسید تراکم نسبت به سال جاری کمتر شود ضمن اینکه اجازه نمی‌دهیم هیچ دانش‌آموزی بدون کلاس درس باقی بماند.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1093138

مهمترین اخبار ایران و جهان: