نیوز سیتی!
19 مهر 1402 - 01:17

کاهش آسیب های اجتماعی در شهرستان ها در دستور کار فرمانداران قرار گیرد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: گسترش آسیب های اجتماعی در جامعه پیامد های مخربی دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، احسان کامرانی معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان امروز در سومین جلسه شورای اجتماعی استان با حضور ویدئوکنفرانسی فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی ذیربط با محوریت بررسی آسیب های اجتماعی شهرستان حاجی آباد با تبریک فرا رسیدن هفته فراجا، عنوان کرد: نیرو های خدوم انتظامی نقش بسزایی در حفظ و ارتقاء شاخص های امنیتی دارند.

وی افزود: با تلاش های مجموعه دستگاه های امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی امنیت و آرامش بسیار خوبی در کشورو استان حاکم است که قابل تقدیر است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، تصریح کرد: نیروی انتظامی در گستره وسیعی همچون مرز های زمینی، دریایی، هوایی  و بخش های مختلف کشور در کنار سایر دستگاههای امنیتی مسئولیت تامین نظم و  امنیت را بر عهده دارندکه در نوع خود قابل تقدیر است.

وی افزود: مبارزه با باند های سازمان یافته قاچاق اعم از مواد مخدرو سلاح و برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی و روانی جامعه و ارائه خدمات مختلف همچون خدمات گذرنامه، راهنمایی و رانندگی، امنیت راهها و... از ماموریت های مهم دیگر نیروی فراجای استان است.

کامرانی گفت: نیروی های فراجا در طول این سالها برای تامین امنیت کشور هزاران شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده است.نیروهای فراجا و مرزبانی استان در شش ماهه نخست سال ٥ تن از بهترین نیروهای عملیاتی خود را در حین مبارزه با قاچاق چیان مواد مخدر و سوداگران مرگ از دست داده اند.

وی با اشاره به اهمیت کاهش آسیب های اجتماعی، تصریح کرد: افزایش روز افزون آسیب های اجتماعی پیامد های مخربی به همراه دارد که ضروی است تدابیر پیشگیرانه ای برای انها  اتخاذ گردد.

کامرانی اظهار داشت: اعتیاد و مواد مخدر، حاشیه نشینی، طلاق، مفاسد اخلاقی و... از جمله آسیب های اجتماعی جدی در جامعه است که چاره اندیشی برای کاهش و کنترل آنها مورد تاکید ویژه مقام معظم رهبری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، افزود: کاهش آسیب های اجتماعی از چنان اهمیت و فوریتی برخوردار است که مقام معظم رهبری در سال 96 دستور تشکیل سازمان امور اجتماعی را برای مقابله جدی با آسیب ها با برنامه ریزی مناسب صادر کرد.

وی خاطرنشان کرد: کاهش آسیب های اجتماعی در استان هرمزگان نیازمند تشکیل اتاق فکر با حضور نخبگان علمی، دلسوزان و فعالان این عرصه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، گفت: هیات  اندیشه ورز استانداری ظرفیت مناسبی برای مقابله با آسیب ها به ویژه انجام  مطالعات و پژوهشهای ضروری است که بایستی از آن بهره گرفت.

کامرانی، افزود: بهره گیری از خرد جمعی و ظرفیت های مردمی، سمن ها، تشکل ها و گروههای جهادی می تواند در امر مقابله با آسیب های اجتماعی در هرمزگان راهگشا باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، اظهار داشت: دستگاه های متولی در حوزه آسیب های اجتماعی ماموریت های خود در این عرصه را با جدیت دنبال کنند تا با اهداف تعیین شده در این زمینه دست یابیم.

وی افزود: فرمانداران در تمامی شهرستان های استان با احصاء آسیب ها به ترتیب اولویت با بسیج دستگاه های اجرایی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان گام بردارند.

کامرانی در همین خصوص، تصریح کرد: تامین منابع مالی مورد نیاز برای اجرای طرح های مقابله با آسیب های اجتماعی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، تصریح کرد: پیشگیری در امر مقابله با آسیب های اجتماعی از اهمیت بسزایی برخوردار است و هزینه های درمان را به مراتب کاهش می دهد.

 وی، خاطرنشان کرد: کاهش آسیب های اجتماعی در شهرستان حاجی آباد در دستور کار دستگاه های اجرایی ذیربط قرار گیرد و فرماندار شهرستان اقدامات دستگاه ها را رصد و گزارش نماید.

در این نشست نماینده هیات اندیشه ورز استانداری، فرماندار شهرستان حاجی آباد و مدیر کل بهزیستی استان به ارائه گزارش های از آخرین وضعیت آسیب ها علل آنها و راهکارهای مقابله با آنها در شهرستان حاجی آباد پرداختند.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1534494

مهمترین اخبار ایران و جهان: