نیوز سیتی!
24 آبان 1402 - 20:28

استفاده از کلیدواژه «زن کشی» برای عملیات مشترک داخلی و خارجی

جریان غربگرا هم‌صدا با رسانه‌های خارجی، حماقت را غیرت جا می زند و این موضوع را با ادبیات دینی گره می‌زند.

فارس پلاس؛ روایت روز - خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

آیا کلیدواژه «زن کشی» از یک عملیات مشترک حکایت دارد؟!

شبکه صهیونیستی اینترنشنال در مطلبی نوشت: «روزنامه «اعتماد» در گزارشی نوشت از ابتدای آبان‌ماه تاکنون، دستکم ۹ زن و دختر به دست همسر و برادر خود در شهرهای امیدیه، بابل، انزلی، زابل و شیراز، با انگیزه‌های ناموسی یا اختلافات خانوادگی به قتل رسیدند.»

چندی پیش نیز روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «مرگی با طعم ناموس» نوشته بود: «پدر و برادرش او را کشان‌کشان می‌بردند، «م» جلوی چشم فرزندان و همسرش التماس می‌کرده و درخواست کمک داشته تا بتواند همان‌جا، کنار همسر و فرزندانش بماند، اما دیگر از دست هیچ‌کس کاری ساخته نبوده‌ است. در آخر او را به خانه پدری می‌برند و بعد از ضرب و شتم فراوان، موهای سرش را می‌تراشند.»

در ادامه این مطلب آمده بود: «چند ساعت بعد، حدود ۳:۳۰ صبح، خبر خودکشی «م» را به امام جماعت روستا می‌رسانند. حالا دیگر «م» نیست و کسی هم از جواب پزشکی قانونی اطلاعی ندارد؛ اینکه «م» پس از رنج فراوان خود طناب داری به گردن آویخته یا تعصبی جنون‌آمیز پدر و برادرش را وادار به این کار کرده است. هر‌کدام که باشد علتی جز وجود بار معنایی «ناموس» برای این مردمان نداشته. آدم‌هایی که مردسالاری اجازه هر کاری، حتی تصمیم برای اتمام جان یک نفر را به آنها می‌دهد و قانونی که پس از سال‌های سال تلاش همچنان حمایت خاصی برای این قربانی‌ها در نظر ندارد.»

این گزارش ها و نوع روایت آن و استفاده از کلیدواژه هایی از جمله «قتل ناموسی» و «زن کشی» و «کودک همسری» بلافاصله با استقبال ویژه رسانه های معاند مواجه شد.

متاسفانه نوع نگاه جریان غربگرا به زنان، نگاهی ابزاری و جنسیتی و سیاست زده است. به عنوان نمونه وقتی محمدعلی نجفی، شهردار اسبق تهران در اقدامی جنایتکارانه، همسر دوم خود که زنی جوان بود را با سلاح گرم و به طرز فجیعی به قتل رساند، بخش قابل توجهی از فعالین و رسانه های اصلاح طلب از «قاتلِ یک زن» دفاع کرده و مقتول را آماج توهین و تهمت قرار داده و قاتل را در حد یک قهرمان بالا بردند.

در یک نمونه دیگر چندی پیش بخش قابل توجهی از رسانه های جریان غربگرا مدعی شدند که چرا جوانی به نام آرمان عبدالعالی به خاطر قتل فجیع دوست دخترش مجازات شده است! این در حالی است که قاتل، دختری جوان را به قتل رسانده و جسد او را مُثله کرده بود و به هیچ عنوان حاضر نشد که مکان جنازه دختر جوان را افشا کند. به نظر شما طیفی که از مُثله کردن یک دختر جوان دفاع کرده و قاتل یک زن را قهرمان جا می زند، حامی حقوق زنان است؟!

از نگاه جریان غربگرا، اگر یک سیاستمدار اصلاح طلب، همسر دوم خود را که زنی جوان است به قتل برساند، یک قهرمان است. اگر یک پسر جوان، دختر نوجوانی که با او محرم نبوده است را نیز به قتل برساند، نباید مجازات شود اما اگر فرد دیگری همسر یا دخترش را به قتل رسانده باشد، حتما به دلیل غیرت دینی بوده و باید به اشد مجازات برسد! این طیف به چه حسابی مدعی است که افراد به دلیل غیرت دینی مرتکب قتل می شوند.؟!

برخلاف ادعای رسانه های غربگرا، جنایات مورد اشاره به هیچ عنوان مصداق غیرت دینی نیست، چرا که عقاید دینی به هیچ عنوان به کسی اجازه نمی دهد که سرخود به قتل فرد دیگری اقدام کند. این جنایت نه تنها هیچ نسبتی با غیرت و عقاید دینی ندارد، بلکه مصداق اتّم بی غیرتی و حماقت است.

جریان غربگرا هم‌صدا با دشمن حماقت را غیرت جا می زند. این در حالی است که این طیف خوب می داند خروجی بی غیرتی، هر۹۸ ثانیه یک تجاوز و هر ۵ روز سلاخی خانگی زن غربی است.

 

رپورتاژ آگهی برای آمریکا و اسرائیل در روزنامه غربگرا

روزنامه هم میهن در مطلبی با عنوان «استمرار استراتژی خاورمیانه‌‏ای آمریکا پس از ۷ اکتبر نوشت: «اگر بخواهیم راهبرد خاورمیانه‌ای آمریکا را پس از جنگ غزه مطالعه کنیم، باید ابتدا ریل‌گذاری‌های بنیادینی که پیش از این تحول در سیاست خارجی آمریکا وجود داشت، بررسی کنیم. راهبرد آمریکا در خاورمیانه شامل دو سیاست اصلی عادی‌سازی (Normalization) و کاهش تنش (Descalation) است. ذیل سیاست کاهش تنش می‌توانیم سه محور رویکردی را شناسایی کنیم. این سه محور شامل؛ نخست، جلوگیری از ایجاد هژمون جدید در خاورمیانه، دوم، جلوگیری از تبدیل شدن مسائل خاورمیانه به تهدیدهای وجودی علیه آمریکا و سوم، حفاظت از جان سربازان و تاسیسات نظامی و روند دیپلماتیک آمریکا در منطقه است. به نظر می‌رسد اگر بخواهیم هر یک از این سه رویکرد را در نظر بگیریم و با این فرض که دولت بایدن قصد دارد در جهت‌گیری کلی مطابق با آنچه در سند امنیت ملی آمریکا آمده‌است حرکت کند، می‌توان تفسیری از رویکرد جدید آمریکا که پس از حمله حماس و واکنش اسرائیل اتفاق افتاد، ارائه داد.

در رابطه با تلاش برای جلوگیری از هژمون شدن یک قدرت جدید در خاورمیانه با توجه به تحولات جدید در عرصه بین‌المللی به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها در راستای همین رویکرد تلاش می‌کنند از طریق اسرائیل بازوهای نظامی و امنیتی ایران در خاورمیانه را یا به صورت کلی عملاً قطع کنند یا به این بازوهای امنیتی، آسیب‌های جدی وارد کنند تا توانایی آنها کاهش پیدا کند.»

این مطلب با استقبال شبکه اینترنشنال مواجه شد. برخلاف ادعای این روزنامه غربگرا، در حال حاضر رژیم صهیونیستی و آمریکا، بزرگترین بازنده های جنگ غزه هستند. عملیات طوفان الاقصی طرح عادی سازی را با مشکلات عمیق مواجه کرده و چهره رژیم صهیونیستی نیز بیش از پیش در نزد افکارعمومی در جهان منفور شده است.

پایان پیام/.

منبع: فارس
شناسه خبر: 1573506

مهمترین اخبار ایران و جهان: