نیوز سیتی!
24 شهریور 1401 - 23:37

تب کریمه کنگو در تربت جام قربانی گرفت

یک نفر بر اثر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در تربت جام فوت کرد. محمد محمدی رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام گفت: زن ۳۵ ساله تربت‌جامی بر اثر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با وجود اعزام به مرکز آموزشی درمانی سجادیه فوت کرد. او افزود: بیمار با علائم خونریزی به بیمارستان شهرستان برای دریافت خدمات درمانی مراجعه کرد و متاسفانه بیمار با وجود دریافت اقدامات فوری درمانی در مرکز آموزشی درمانی سجادیه بر اثر تب کریمه کنگو فوت کرد. تبکریمه کنگورئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام با اشاره به اقدامات فوری جهت بیمار یابی و پایش افراد مرتبط با بیمار ادامه داد: اقدامات اولیه و فوری برای بیماریابی و پایش افراد مرتبط با بیمار و بررسی سلامت آنان توسط کارشناسان مربوطه آغاز شد. محمدی بیان کرد:همسر خانم فوت شده مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کار خرید و فروش دام مشغول بوده است و برای کلیه اعضای خانواده مرحومه غربالگری انجام شده و مشکلی خاصی ندارند. غربالگریاو ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی عزاداری و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تصریح کرد: با توجه به برگزاری مراسمات و نذورات در ایام عزاداری مردم عزیز توجه داشته باشند ذبح دام کاملاً بهداشتی انجام شود و گوشت گرم به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود. ذبح دامرئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام تاکید کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است؛ متأسفانه این بیماری علائم مشهودی در دام‌ها ندارد، اما در انسان باعث ایجاد بیماری شدید و گاهی کشنده می‌شود. دام‌هامحمدی اظهار کرد: مهمترین راه جلوگیری از ابتلا به این بیماری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از دستکش هنگام تماس با گوشت، نگهداری گوشت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر الی چهار درجه سانتیگراد و خرید گوشت از فروشگاه‌های مجاز است. گوشتتب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو (به انگلیسی: Crimean Congo Hemorrhagic Fever (CCHF)) یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه، تماس با خون، ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود. لاشه دامباشگاه خبرنگاران جوانخراسان رضویمشهد
شناسه خبر: 734850

مهمترین اخبار ایران و جهان: