نیوز سیتی!
10 آبان 1402 - 13:04

واگذاری هتل‌های‌ کاروان‌های ایرانی عتبات به زائران دیگر کشورها

با افزایش تعداد زائران عتبات، برخی از مدیران هتل‌های عراقی قراردادها با دفاتر ایرانی را لغو کرده و هتل اجاره شده توسط این دفاتر را به زائران دیگر کشورها دادند. این اقدام باعث معطلی زائران شد.

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، اعزام کاروان‌های عتبات در روزهای اخیر بیشتر به صورت زمینی در حال انجام است. دفاتر مجری اعزام زائران در عراق هتل‌هایی برای اسکان زوار اجاره کرده‌اند که عمدتاً اجاره هتل‌ها یکساله است.

تخلیه هتل زائران ایرانی بخاطر بدقولی مدیر هتل عراقی

اما در روزهای گذشته برخی از زائران کاروان‌ها با مشکلاتی مواجه و مجبور به تخلیه هتل شدند.

حسین رضایی‌نژاد، مدیر یکی از کاروان‌های عتبات می‌گوید: کاروان ما به همراه پنج کاروان دیگر از استان‌های تهران، قم و سمنان پس از زیارت کربلا طبق برنامه به نجف رفتیم. اما در هتل اعلام شده نتوانستیم زائران را اسکان دهیم.

وی به شلوغی نجف و حضور پرشور زائران کشورهای مختلف به ویژه هند اشاره کرده و می‌افزاید: مدیر هتل در حالی که این هتل در اجاره ما بود، قرارداد را لغو کرد و هتل را در اختیار زائران دیگر کشورها قرار داد. بر همین اساس، زائران ساعت‌ها در لابی هتل معطل شدند.

زائران کاروان الف، در هتل سطح ب اسکان داده شدند

کاروان‌های زیارتی عتبات پس از نبود اسکان در هتل مورد نظر، به یک هتل دیگر منتقل شدند. البته سطح هتل کاروان آن‌ها الف بود که به دلیل نبود هتل در این سطح، در هتلی با سطح ب اسکان داده شدند.

این امر نارضایتی زائران را در پی داشت؛ تا جایی که امیر اسحاقی، یکی از زائران این کاروان می‌گوید: ما با هزینه ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای سفر عتبات  ثبت‌نام کردیم اما نه تنها غذای هتل مناسب نبود، بلکه حتی در زمینه اسکان هم دچار مشکل شدیم.

با این وجود، علیرضا رحمانی، یکی از مسؤولان اعزام کاروان می‌گوید:  برنامه اعزام پیش از سفر قطعی می‌شود و به دلیل بدقولی مدیر هتل عراقی این مشکل ایجاد شد. ما از زائران عذرخواهی می‌کنیم. البته برای جلوگیری از معطلی زائران ما مجبور به انتقال آن‌ها به هتل درجه ب شدیم، در حالی که اگر ساعاتی بیشتر منتظر می‌ماندند می‌توانستیم آن‌ها را در هتل درجه الف اسکان دهیم. 

وقتی برخی مدیران هتل‌های عراقی بخاطر سودجویی قراردادها را لغو می‌کنند

در سال‌های گذشته که تعداد زائران عتبات در طول سال محدود بود، قیمت هتل‌هایی که سالانه اجاره می‌شد، مناسب بودند و حتی اعزام‌ها با سود انجام می‌شد. اما اکنون برخی از مدیران هتل‌های عراقی هم برای اجاره یک ساله هتل رقم‌ها را بالا برده‌اند و با وجود تضمین قراردادها، به دلیل اینکه زائران برخی کشورها پول بیشتری می‌دهند، حاضرند که قرارداد را فسخ و حتی جریمه دهند. چرا که معتقدند در صورت دادن جریمه، باز هم سود با آنهاست.

البته دفاتر زیارتی زیر نظر سازمان حج و زیارت همواره سعی می‌کنند که طبق برنامه پیش روند تا ارائه خدمات به زائران بدون مشکل باشد.

به گزارش فارس، از ابتدای آبان تاکنون بیش از ۱۵۰ کاروان زیارتی از شهرهای مختلف عازم عراق شده‌اند که بیشتر آن‌ها زمینی بوده‌اند.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1557628

مهمترین اخبار ایران و جهان: