نیوز سیتی!
14 مرداد 1402 - 21:02

ابراهیمی: تئاتر بیش از بازیگر به پرورش نویسنده نیاز دارد

مدرس کارگاه تئاتر و تجربه با بیان اینکه استعدادهای خوبی در حوزه نویسندگی تئاتر در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، گفت: فقر نویسنده در کشور مشهود است و اگر استعدادهای نمایشنامه‌نویسی پرورش یابند به‌ مراتب بهتر از پرداختن به بازیگری و یا دیگر شاخه‌های هنری مرتبط با این حوزه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، پیام احمدی در نشست پایانی و جمع‌بندی گارگاه آموزشی بازیگری و تئاتر در استان گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون اتفاقات مطلوبی در حوزه آموزش فرهنگ و هنر استان رخ داده است که برپایی کارگاه تئاتر و تجربه با محوریت آموزش بازیگری از جمله این اتفاقات است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: حضور هنرمندان پیشکسوت در استان و برپایی کارگاه‌های آموزشی، فرصت مناسبی است تا علاوه بر ایجاد زمینه ارائه آخرین یافته‌ها و تجربه‌های هنری به علاقه‌مندان استانی، زمینه کشف استعدادها نیز فراهم شود.

وی با بیان اینکه شناسایی استعدادهای هنری و فرهنگی و پرورش آن‌ها، تضمین‌کننده آینده هنری کشور و استان است، تصریح کرد: ۳۸ نفر از علاقه‌مندان و هنرمندان چهارمحال و بختیاری در کارگاه تئاتر و تجربه با پیشکسوتان شرکت کردند.

احمدی اضافه کرد: با توجه به استقبال مطلوب و درخواست شرکت‌کنندگان برای تداوم این‌گونه کارگاه‌ها، تلاش خواهد شد با همراهی اداره کل امور هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرصت‌های آموزشی دیگری برای هنرمندان استانی پیش‌بینی شود.

حمایت‌ها در حوزه متننویسی تداوم یابد

حمید ابراهیمی نیز در این نشست با بیان اینکه استعدادهای خوبی در حوزه نویسندگی تئاتر در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، گفت: فقر نویسنده در کشور مشهود است و اگر استعدادهای نمایشنامه‌نویسی پرورش یابند به‌ مراتب بهتر از پرداختن به بازیگری و یا دیگر شاخه‌های هنری مرتبط با این حوزه است.

مدرس کارگاه تئاتر و تجربه و پیشکسوت تئاتر و تجربه افزود: حضور در دوره‌های داستان‌نویسی به رشد نمایش‌نامه‌نویسان کمک بسیاری می‌کند و توصیه می‌شود هنرجویان استانی و علاقه‌مندان به عرصه تئاتر و سینما، مطالعه متون و آثار مختلف را هم دنبال کنند و حمایت‌ها از استعدادهای نویسندگی هم در برنامه‌های مدیریتی اداره کل گنجانده شود.

وی در ادامه بر ضرورت ایجاد پل‌های ارتباطی میان هنرمندان استان و مراکز فعال تئاتر در کشور تأکید کرد و اظهار داشت: به‌ طور معمول تعداد اجراها در استان کم است و هنرمندان هم تا اجراهای مختلف را تجربه نکنند نمی‌توانند نواقص کار خود را شناخته و آن را تصحیح کنند.

ابراهیمی بیان کرد: برخی استعدادهای بازیگری استان نیز با وجود کارگردانان خوب و باتجربه می‌توانند در این عرصه، بازی مناسب و قابل قبولی ارائه کنند.

گفتنی است، اداره کل امور هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۲ با نیازسنجی از استان‌ها، طرح برگزاری کارگاه‌های آموزشی در رشته‌های مختلف را با همراهی جمعی از پیشکسوتان این عرصه در دست اجرا دارد که کارگاه تئاتر و تجربه با محوریت آموزش بازیگری از جمله نیازهای اعلام‌شده چهارمحال و بختیاری به این اداره کل به شمار می‌رود.

شرکت‌کنندگان در این کارگاه چهار روزه که از دهم تا سیزدهم مرداد در فرهنگسرای بزرگ شهرکرد برپا شد، گواهی‌نامه پایان دوره را نیز دریافت کردند.

پایان پیام/ ۶۸۰۴۰

منبع: فارس
شناسه خبر: 1427672

مهمترین اخبار ایران و جهان: