نیوز سیتی!
24 اردیبهشت 1402 - 09:33

مرکز جامع سلامت روستایی در ساوه افتتاح شد

سرپرست دانشکده علوم‌پزشکی ساوه گفت: مرکز جامع سلامت سال ها به دلیل کاهش جمعیت حذف شده بود اما اخیرا به دلیل مهاجرت معکوس احیای آن در سریعترین زمان ممکن صورت پذیرفت .

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، محمود کریمی صبح امروز در آیین افتتاح مرکز جامع سلامت آرامش و سلامتی در روستای نورعلیبیک از توابع بخش مرکزی ساوه گفت: بهره برداری این مرکز تجلی مشارکت خیرین، مسئولان و مردم است و سرمایه گذاری خیرین نیک اندیش در حوزه سلامت و بهداشت، از برجسته ترین مصادیق کار نیک و پسندیده است.

وی با بیان اینکه خیرین حوزه سلامت، شالوده و مهره اصلی دستیابی به عدالت اجتماعی هستند افزود: این مرکز سال ها به دلیل کاهش جمعیت حذف شده بود اما اخیرا به دلیل مهاجرت معکوس به روستا و افزوده شدن بر جمعیت این روستا، خیر، تمایل خود را برای احیای این مرکز جامع سلامت اعلام کرد که خوشبختانه با همکاری صورت پذیرفته در سریعترین زمان ممکن این مهم صورت پذیرفت.

سرپرست دانشکده علوم‌پزشکی ساوه اضافه کرد: این طرح در زمینی به مساحت ۹۲۵ متر مربع در دو طبقه و با هزینه ای در حدود ۷.۵ میلیارد تومان به ثمر رسیده و با افتتاح این مرکز بالغ بر ۳ هزار نفر تحت پوشش خدمات قرار خواهد گرفت.

کریمی تصریح کرد: این مرکز دارای پزشک، دندانپزشک، مراقب سلامت و مامایی، داروخانه، مشاوران روان و تغذیه، واحد بهداشت محیط و حرفه ای و پنج پانسیون پزشکان است و میتواند علاوه بر رفع نیازهای مردم این منطقه، در ارتقا سطح بهداشت مردم نیز مثمر ثمر واقع شود.

وی در ادامه سلامت و امنیت را دو پیش نیاز مهم جامعه دانست و گفت: اگر انسان شاخص های سلامت را نداشته باشد نمی‌تواند برای جامعه خود مفید باشد لذا همه شاخص های کشور به بحث سلامت برمیگردد و هرچقدر در این حوزه سرمایه گذاری کنیم، جامعه ای پویا و سالم خواهیم داشت.

سرپرست دانشکده علوم‌پزشکی ساوه با بیان اینکه ساوه در زمینه تختهای بیمارستان عقب ماندگی دارد گفت: دانشکده علوم پزشکی ساوه در بین شصت و هفت دانشگاه و دانشکده در زمینه فضاهای فیزیکی رتبه ۵۱ را دارد اما اقدامات جهادی خوبی در دست اقدام است و ۵۳ هزار مترمربع فضای جدید با پیشرفت ۵ تا ۱۰۰ درصد داریم که بزودی به زیرساخت های بهداشت و درمان افزوده می‌شود.

معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور نیز در این مراسم با قدردانی از حضور خیرین در حوزه سلامت گفت: در عرصه سلامت موضوع پیشگیری در اولویت اول قرار دارد و سرمایه گذاری خیرین در زمینه بهداشتی می‌تواند گام مهمی در راستای سالم سازی جامعه باشد.

سید محمد طباطبایی افزود: مجمع سلامت کشور جایی امن برای خدمت به مردم است و راه اندازی این مرکز گواهی بر این پیام خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش و پیگیری مجمع خیرین سلامت ساوه قایل تقدیر است و طی سال های اخیر بهترین و ارزنده ترین ساخت و سازها در این منطقه صورت گرفته است که نشانگر همدلی خوب علوم پزشکی ساوه با خیرین سلامت می‌باشد.

امام جمعه ساوه نیز با قدردانی از تلاش های صورت گرفته توسط متولیان امر در جذب خیرین گفت: مردم ستون سیاسی دین اسلام هستند و هر آنچه خدای متعال نازل کرده است برای مردم بوده و ما نیز برای جلب رضایت مردم باید تلاش های خود را چند برابر کنیم.

حجت الاسلام جعفر رحیمی افزود: اگر ما مردم را نداشته باشیم هیچ کاری پیش نمی‌رود و اگر مردم سلامت روح و جسمی نداشته باشند جامعه سالم نخواهد بود، لذا دولت ها باید سرمایه گذاری در زمینه بهداشت و درمان را افزایش دهند و خیرین محترم نیز سرمایه های با ارزش خود را بیشتر در این حوزه خرج کنند.

در پایان این مراسم از تلاشگران ایجاد این مرکز با اهدای لوح تقدیر، قدردانی شد.

گفتنی است این طرح در مدت یکسال با پشتیبانی خیر حوزه سلامت و با بهره مندی از بهترین مواد و مصالح طبق استانداردهای وزارت بهداشت ساخته و به بهره برداری رسیده است.

به گزارش فارس بعد از اتمام این برنامه، کلنگ ساخت مرکز جامع سلامت در روستای دپزج به ارزش ۱۵ میلیارد ریال بر زمین زده شد.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1210659

مهمترین اخبار ایران و جهان: