نیوز سیتی!
30 آبان 1402 - 12:54

توسعه زیرساخت‌های سلامت مازندران با هدف جذب گردشگران سلامت

استاندار مازندران بر توسعه و بهسازی زیرساخت‌های سلامت استان تاکید کرد و گفت: می‌توان در غرب استان یک مرکز غربالگری با کیفیت ایجاد و با معرفی آن در سطح بین‌الملل برای جذب گردشگران سلامت از کشورهای همسایه تلاش کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران در جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مازندران که در سالن کنفرانس ‌علامه حسن‌زاده آملی این دانشگاه برگزار شد با تبریک بهره‌برداری از این مجموعه مجهز ابراز امیدواری کرد این سالن مرکز تصمیمات مهم حوزه بهداشت و درمان و سلامت استان باشد.

وی با قدردانی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران جهت ارائه گزارش از فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران، افزود: طی دو سال گذشته علاوه بر اینکه اقدامات مطلوبی در مناطق دوردست و روستاها صورت گرفت، شاهد افتتاح، توسعه و تجهیز مراکز درمانی و بهداشتی در شهرها و ارتقای خدمات درمانی بودیم.

استاندار مازندران گفت: البته در استان مازندران به نسبت کشور هنوز جا دارد که خودمان را به روزتر کنیم و با توجه به اینکه سطح امکانات ما استانی اما ارائه خدمات ملی است باید بر اساس خدمات ملی که می‌دهیم زیرساخت‌های خود را تقویت کنیم.

حسینی‌پور تصریح کرد: سرانه تخت‌های بیمارستانی ما برای جمعیت ۳ میلیونی استان است؛  در حالی‌که ارائه خدمت برای دو برابر این جمعیت انجام می‌شود، وقتی ظرفیت ما محدود و تقاضا بیش از آن است دود آن به چشم مردم استان می‌رود و باید توجه کرد تا حقوق مردم استان تضعیف نشود.

وی افزود: این مساله در غرب استان بیش از شرق استان به طور محسوس مشهود است و آمار بیماران مسافر بسیار قابل توجه است و باید به نحوی عمل کنیم که عدالت برپا شود.

استاندار مازندران درباره توزیع پزشک متخصص در بیمارستان‌های استان به بروز مشکلات در برخی مناطق به‌ویژه در غرب استان اشاره کرد و افزود: ممکن است وضع موجود در طول زمان رخ داده باشد اما باید توزیع عادلانه تجهیزات و پزشک را داشته باشیم و لذا دانشگاه علوم پزشکی مازندران طی گزارشی به ما اعلام کند که بیشترین و کمترین امکانات در کدام شهرها استقرار دارد و سپس برنامه‌ریزی‌ها انجام گیرد.

حسینی‌پور بیان کرد: در برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی مازندران توزیع عادلانه پزشک متخصص و تجهیزات پزشکی باید دیده شود و مردم از خدمات درمانی به نحو یکسان بهره‌مند شوند.

وی با ابراز خرسندی از اقدامات مهم  دانشگاه در بحث اجرای  پرونده الکترونیک و برخورداری ۸۵ درصدی مردم از آن، از دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواست تا علاوه بر اطلاع‌رسانی به همه مردم، این موضوع را تقویت و به گفتمان استانی تبدیل کند.

استاندار مازندارن در ادامه به کمبود دارو در استان و بروز گلایه‌های مردمی در این زمینه اشاره کرد و با بیان اینکه این موضوع تمامی خدمات حوزه سلامت و عملکرد حوزه درمان را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، تاکید کرد: باید راهکاری پیدا کنیم و نباید اجازه دهیم که مردم ما به علت ارائه خدمات ملی آسیب ببینند.

حسینی‌پور با قدردانی از اقدامات مناسب و خدمات انجام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، از رئیس دانشگاه خواست تا سریعا نسبت به حل معضل دارویی در استان اقدام کند.

وی در بخشی از اظهارات خود نیز به اهمیت توجه به گردشگری سلامت اشاره کرد و گفت: رونق گردشگری سلامت باوجود اقدامات مثبتی که در حال انجام است با توجه به دغدغه‌های مهم‌تری که برای مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی استان در حوزه سلامت وجود دارد شاید در اولویت نباشد، اما وقتی بستر لازم برای پذیرش بیماران خارجی وجود دارد لذا باید تمرکز بیشتری بر رونق گردشگری سلامت داشته باشیم.

استاندار مازندران افزود: می‌توان در غرب استان یک مرکز غربالگری با کیفیت ایجاد و با معرفی آن در سطح بین‌الملل برای جذب گردشگران سلامت از کشورهای همسایه تلاش کرد.

حسینی‌پور در زمینه سرمایه‌گذاری گردشگری سلامت خاطرنشان کرد: با جذب سرمایه‌گذاران  و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد مراکز درمانی معتبر در استان و توسعه خدمات درمانی و توریسم، بخش قابل توجهی از گردشگران ما را گردشگران سلامت تشکیل خواهند داد.

وی در پایان سخنانش بر توسعه و بهسازی زیرساخت‌های سلامت استان تاکیدکرد.

پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ

منبع: فارس
شناسه خبر: 1579868

مهمترین اخبار ایران و جهان: