نیوز سیتی!
25 آبان 1402 - 10:03

مقرری‌بگیران به شرکت‌های تولیدی متقاضی نیروی کار معرفی می‌شوند

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه میان سازمان تأمین اجتماعی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اشتغال مجدد مقرری‌بگیران گفت: این امر می‌تواند باعث اشتغال افراد بیکار مقرری‌بگیر و نیز پویایی چرخ تولید و صنعت شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی، رئیس تأمین اجتماعی ساوه، دبیر و برخی اعضای هیئت اجرائی خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه از یک شرکت تولیدی ساوه بازدید و با توانمندی و ظرفیت‌های این کارخانه از نزدیک آشنا شدند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی در جریان این بازدید با بیان این که مشمولان تحت پوشش این سازمان از شهریور سال گذشته تا شهریور امسال بیش از چهار درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: ۴۳ هزار و ۸۶۹ نفر، به جمعیت تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در این استان اضافه شد.

علیرضا حسینی گفت: کارفرمای این شرکت حق بیمه کارفرمایان را به موقع پرداخت می‌کند و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی عمده مانع فرا روی این شرکت را کمبود نیروی انسانی دانست و افزود: کارفرمایان این شرکت تقاضای تأمین نیروی انسانی (کارگر ساده) را دارد که این مهم از مقرری‌بگیران بیکاری از محل اشتغال مجدد معرفی خواهد شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه میان سازمان تأمین اجتماعی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اشتغال مجدد مقرری‌بگیران اظهار کرد: این امر می‌تواند باعث اشتغال افراد بیکار مقرری‌بگیر و نیز پویایی چرخ تولید و صنعت شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر ساوه و زرندیه نیز با اشاره به کمبود نیروی کار در واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان گفت: وجود شغل‌های کاذب با درآمدهای بالاتر از شرکت‌ها منجر به عدم گرایش نیروی کار به کارخانجات شده است.

داود میرزائی افزود: همچنین نبود امنیت شغلی، قراردادهای موقت و پایین بودن سطح حقوق و مزایای کارخانجات نسبت به وجود شغل‌های کاذب در این شهرستان به عدم اشتغال افراد در واحدهای تولیدی و صنعتی دامن زده است.

وی اظهار کرد: از سویی دیگر در سالیان گذشته، برخی واحدهای صنعتی برای جذب نیرو به دنبال افراد تحصیل‌کرده از دانشگاه‌های معتبر بودند که این امر باعث شد تا افراد از اشتغال در کارخانجات گریزان و به سایر مشاغل روی آورند و اکنون کمبود نیروی کار تبدیل به معضلی برای اشتغال شده است.

امیر میری مدیر این شرکت تولیدی نیز گفت: کمبود نیروی انسانی چالش جدی فرا روی توسعه و افزایش تولید به شمار می‌رود به نحوی که برای بخش صنعت و تولید دردسرساز شده است.

وی با اشاره به این که بروکراسی دست و پاگیر اداری در اخذ مجوزها از دیگر موانع فرا روی توسعه صنعت است، افزود: حذف کاغذ بازی در ادارات و نهادهای دولتی مرتبط و حمایت آنان از بخش خصوصی در تسهیل صدور مجوزها و تخصیص تسهیلات بانکی منجر به رونق و افزایش تولید می‌شود.

میری ساماندهی توزیع و افزایش سهمیه مواد اولیه این کارخانه از فولاد مبارکه را بسیار ضروری دانست و خاطرنشان کرد: این امر منجر به جلوگیری کاهش راندمان خط تولید خواهد شد زیرا قادر به تولید محصول بیش از ظرفیت اسمی به شرط تأمین مواد اولیه هستیم.

وی در خصوص زیرساخت‌های شهر صنعتی کاوه گفت: با توجه به قدمت ایجاد شهر صنعتی کاوه، از نظم و انسجام خوبی در زمینه‌های مختلف تأمین انرژی و ... برخوردار بوده و همکاری مسئولان استانی و محلی با کارفرمایان در خور سپاس است.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1573824

مهمترین اخبار ایران و جهان: