نیوز سیتی!
11 مهر 1401 - 15:05

طعمه ماهی کپور چه تفاوتی با بقیه طعمه ها دارد؟

بسیاری از افرادی که به کار ماهیگیری و صید آبزیان با قلاب، به صورت حرفه ای مشغولند، نیاز به طعمه هایی دارند که متناسب با صید ساخته و آماده شده باشد. ماهی کپور از انواع ماهی های بسیار خوشمزه است و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. غنی از پروتئین ها و استفاده از آن برای رده های سنی مفید و حائز اهمیت است. شما می توانید این ماهی کپور پرورشی را خریداری کنید و یا در رودخانه به صید آن ها بپردازید. ماهی کپور همه چیز خوار بوده و از انواع طعمه ها، می توان برای صید این ماهی استفاده کرد. برای صید ماهی کپور در فصل زمستان و تابستان از طعمه های مختلفی استفاده می شود. برای بدست آوردن اطلاعات در این زمینه با سایت آراد برندینگ همراه باشید. در ادامه مقاله شما را در این امر راهنمایی خواهیم نمود. برای صید ماهی کپور در هر فصل، هوا و درجه حرارتی شگردی وجود دارد، انتخاب مناسب طعمه در فصل سرد و گرم می تواند نتایج بهتری را به دست دهد. از آن جا که در فصول سرد سال متابولیسم ماهی ها کاهش می یابد، تمایلی به خوردن ندارند و باید از طعمه های استفاده کرد که آن ها را راغب به خوردن کند. آراد برندینگطعمه های خوش طعم و خوش عطر ماهی ها را به طعمه جذب خواهند کرد. به چندین مورد از این طعمه های خوشمزه اشاره می کنیم، نمک ها برای ماهی ها بسیار خوش آیند هستند، استفاده از نمک خالص و یا استفاده از نمک در خمیر صید نتایج مطلوبی خواهد داشت. استفاده از ماگوت ها هم برای ماهی گیری در هوای سرد پیشنهاد می شود. طعمه ماهی کپور این ماهی ها بصورت طبیعی در رودخانه ها زندگی و از پلانکتون ها تغذیه می کنند. وزن آن ها تا 45 کیلوگرم هم می رسد. سر این ماهی ها نسبت به بدنشان بزرگ می باشد و علت نام گذاریشان هم به این علت است؛ ین ماهی ها ارزش اقتصادی بالایی دارند و امروزه آن ها را در استخرهای پرورش ماهی، پرورش می دهند.برای صید ماهی کپور از انواع خمیرهای صید به عنوان طعمه استفاده می شود. برای تهیه نوعی از خمیر ها از دانه شاهدانه استفاده می شود. برای تهیه این خمیر شما نیاز به شاهدانه، بیکینگ پودر، نمک و آب دارید.ابتدا مقداری آب را بجوشانید، سپس دانه های شاهدانه و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و حدود 15 ساعت صبر کنید. در مرحله آخر نمک را ریخته و نیم ساعت دیگر بجوشانید، خمیر شما آماده است و شما می توانید برای صید کپور از این خمیر استفاده کنید. اگر شاهدانه های درشتی دارید می توانید از آن به عنوان طعمه استفاده کنید. پلانکتونآیا می دانید چه ماه هایی از سال برای صید ماهی کپور کله گنده مناسب است؟ و طعمه ماهی کپور چیست؟ برای بدست آوردن اطلاعات در مورد صید ماهی کپور کله گنده با ما همراه باشیدبهترین زمان برای صید این ماهی ها فصل بهار و پاییز می باشد. اردیبهشت، خرداد و  همچنین مهر و آبان را برای صید این ماهی ها انتخاب کنید. همچنین بهترین طعمه برای این ماهی کپور استفاده از طعمه هایی هستند که ابر زئوپلانکتون ایجاد می کنند. طعمه ماهی کپورخرید طعمه ماهی امروزه در بستر اینترنت فروشگاه های بسیار زیادی میبینیم که کالاهای مختلف از خوراکی و لوازم صنعتی تا طعمه ماهی را عرضه میکنند در خرید اینترنتی باید سعی کنید سایت های پر بازدید را پیدا کنید و بررسی کنید اگر آن سایت در مقاله های زیادی در صفحه اول گوگل قرار گرفته بود،سایت معتبری است.و همینطور در بخش نظر سنجی ها میتوان امار بازدید هر سایت را مورد بررسی قرار داد. تایگرناتس نوعی طعمه برای ماهی کپور است که روز به روز خرید طعمه ماهی و استفاده از آن در حال گسترش است و صیادان کم کم با این طعمه آشنا میشوند و به زودی یکی از طعمه های پر تقاضا در بازار خواهد بود اما چطور میتوانیم از راه دور خرید کنیم و از کیفیت آن مطمین باشیم؟تایگرناتس نوعی میوه خشک است،درواقع یک نوع ریشه گیاه است که خشک میشود و سپس عرضه میشود.درمورد فساد پذیری آن نگران نباشید زیرا تایگرناتس یک محصول با دوام عمر زیاد است و وقتی خشک میشود تا چند سال فاسد نمی شود.و همینطور در شرایط آب و هوایی مختلف میتواند به خوبی دوام بیاورد و تغییر شکل ندهد البته بهتر است آن را در محیط خشک و در بسته نگهداری کنیم درمورد رنگ تایگرناتس به شما میگویم که تایگر ها به طور طبیعی دارای رنگ های مختلفی میباشد از رنگ کرم روشن تا قهوه ای تیره بصورت طبیعی موجود میباشد. خرید طعمه ماهیخوبیآن را
منبع: فارس
شناسه خبر: 766868

مهمترین اخبار ایران و جهان: