نیوز سیتی!
10 آذر 1401 - 16:02

رویکرد عدالت‌محوری برنامه هفتم توسعه امیدبخش است

اردبیل- معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان اردبیل گفت: رویکرد عدالت‌محوری برنامه هفتم توسعه در کشور به ویژه برای استان‌های کمتر توسعه‌ یافته، امیدآفرین است.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف خدادادی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل اظهار کرد: برنامه پنج ساله توسعه کشور به عنوان یک سند بالا دستی زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و… است که قید عدالت‌محوری در برنامه هفتم توسعه امیدواری را بیش از گذشته کرده است.

وی تصریح کرد: استان‌هایی که از قافله توسعه کشور عقب مانده‌اند، در قالب برنامه هفتم توسعه امیدوار هستند تا با محوریت عدالت‌محوری بتوانند عقب‌ماندگی‌های خود را جبران کنند که قطعاً پیشرفت توأم با عدالت زمینه‌ساز رفاه و آسایش بیشتر خواهد بود.

معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان نمونه این عقب‌ماندگی را نبود امکانات مناسب در مجموعه دادگستری استان برشمرد و گفت: مرکز استان از داشتن یک ساختمان مناسب بی‌بهره است و ما نمی‌توانیم جوابگوی مراجعات بیش از حد در مرکز استان برای حوزه قضائی باشیم.

خدادادی افزود: در کنار تأمین امنیت و اجرای عدالت، وظیفه ما حل و فصل مشکلات، خصومت‌ها، اجرای حق و احیای عدالت است که در این زمینه امیدواریم از فضای مناسب نیز بهره‌مند شویم.

وی به احداث پروژه شورای حل اختلاف در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع و در ۶ طبقه در اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم تأمین اعتبار مناسب برای این پروژه انجام شده و از محل سفر معاون قوه قضائیه تأمین اعتبارات بیشتر را نیز شاهد باشیم.

در این جلسه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل توجه به عدالت فرهنگی و هنری را نیز در استان به ویژه در شهرستان‌ها یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما در برخی شهرستان‌ها مانند انگوت و اصلاندوز فاقد اداره هستیم و در برخی شهرستان‌ها نیز سال‌ها است ساختمان اجاره‌ای داریم که امیدواریم در برنامه هفتم توسعه زمینه احداث ساختمان مناسب فرهنگی، هنری فراهم آید.

عبدالله بحرالعلومی اضافه کرد: برنامه هفتم توسعه و بودجه سال آینده نویدبخش حرکت‌های مؤثر در دولت سیزدهم را می‌دهد که انتظار می‌رود منطبق بر عدالت این برنامه‌ها اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرکل امور بانوان استانداری اردبیل نیز در این جلسه ضرورت تخصیص اعتبار از محل تبصره ۱۶ را برای اشتغال و کارآفرینی بانوان یادآور شد و بیان کرد: بانوان استان اردبیل از توانمندی‌های بالایی در تولید صنایع دستی، فرش، گلیم و سایر محصولات برخوردار هستند اما محدودیت ما فروش محصولات آنها است.

فریبا محمدلو در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در ۲، سه ماه اخیر به دلیل محدودیت فعالیت شبکه مجازی و فضای اینترنتی در کشور، ما با مشکلاتی در فروش و عرضه محصولات بانوان روبه‌رو هستیم که امیدواریم در سریع‌ترین زمان این موانع و مشکلات رفع شود.

در این جلسه محبوب حیدری مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل نیز به ۲۲ مصوبه کارگروه زیربنایی استان اشاره کرد و گفت: مجوز لازم برای احداث محصولات بتنی پیش‌ساخته، جعبه و محفظه پلاستیکی، تغییر کاربری‌ها و سایر طرح‌ها به تصویب رسیده و شاهد تأیید نهایی در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان بودیم.

منبع: مهر
شناسه خبر: 891724

مهمترین اخبار ایران و جهان: